Виктория Бекъм продава дрехи на дъщеря си

Виктория Бекъм дарява част от дизайнерските дрехи на дъщеря си на организацията Save the Children. Те ще бъдат продадени за благотворителност.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм продава дрехи на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последното нещо, от което се нуждаят болните от спин или гладуващи е марковите кичозни боклуци на сем. Бекъм. Отвратително е, че облича 3 г. си дете като средно заможна офис служителка, но друго не може да се очаква. За съжаление винаги така става с получилите незаслужена слава и пари

Дрехите се даряват на Save the children, продават се в техните магазини и приходите от това отиват за дадена кауза (парите са нещо, от кото всяка кауза се нуждае). Дарения, подобни на това се правят от всякакви хора- всеки със своя си принос, според своите си възможности. Относно стила на дрешките- може би не е достатъчно цикламено и пайетено за Вашия вкус, но да твърдите, че изглежда като "средно заможна офис-служителка" е просто смешно.

Дарения се правят от всякакви хора, но не всеки парадира с това. А дрехите не са подходящи за малко дете на 3 г. - рокли и поли тип молив, както и ризи, нелепо е, а да - черното не е подходящо, а преобладава. Това няма нищо общо с вкуса ми, не харесвам пайети и цикламено, но ти няма как да знаеш това.

Само дето обувките за 10-годишно дете, а не за 3. Ама карай!

"Миналата година тя извади от гардероба си над 600 дрехи, за да събере пари за благотворителност" Като е толкова щедра и милостива да беше дарила парите, които е дала за тези дрехи, а не дрехите, които вече й е писнало да носи.

Taзи дама е с такъв стъклен поглед и манталитет отговарящ на образованието и (никакво) , че не случайно нейни страсти почитателки са българските чалга-Фурии със Смядовски произход.

Доста неприятна персона.

Еба си и нахалницата. Продава изтъркани обувки и дрехи като за нови.

кое е вярното в статията: "продава" ( в заглавието) или "подарява" в (текста) дрехи...останалото са подробности. Казвам го, защото ако тази статия е толкова манипулираща, да не кажа лъжлива, представям си какви са "истините" в сериозните статии.

Дарява ги на организация, която ги продава с благотворителна цел.

поста ми е за некоректно поднасяната информация от страна на нашите т.н. журналисти. Какво, кой и как печели е ясно.

Миналия път бях ужасно разочарована от нейната распродажба... Беше измъкнала някакви дрешки-парцалки от времето на ,, Спайс герлс,,, направо беше ужасно... Дрешки от Roberto Cavalli и Versace отпреди 20 години. Най- интересното , че всичко се продаде, може би защото беше благотворително, иначе се виждаше че жената наистина направила ,, пролетно ,, почистване на гардероба си:-((((((

офф голяма скумрийка е това създание!

Лицемерни, самовлюбени същества като госпожа Бекъм все гледат с трици риба да ловят. Направила си пролетно почистване и от това гледа да изкара полза. Като иска да помага, да дари пари, не и липсват. Или да дари дрехи от новата си колекция, нали е дизайнер. А като загрижена майка знае, че ортопедите не препоръчват носенето на обувки втора употреба, независимо от марката или чие "звездно" дете ги е носило. Ама какво я интересува, че нечие чуждо дете може да има ортопедични проблеми! Не е луд, който яде баницата. Какво кара хората да купуват парцалите на някакви "звезди". Никакво достойнство! Робско мислене! Портиерско поведение!

Па да беше прочела какво са писали Дарява ги на организация, която ги продава с благотворителна цел.

e да, като вече са й малки на дъщеря й що да не си напарви една безплатна реклама колко е щедра. Защо не извадиш кеш за да ги дариш за благотворителност, а? И без това с мъжа си се чудите за каква простотия да хвърлите пачки пари.

Ясноооо на тази жена каквато и външността (неприятна) такъв и характера и (гаден) ........... Защо продава дрехите на дъщеря си ,след като може да ги дари на бедни семейства или в дом за изоставени деца ??? Не понасям хора , като нея - ощетени духовно и емоционално .

...защото продавайки ги ще събере много повече средства, отколкото ако ги дари. Елементарна математика - една дреха Gucci струва колкото целият гардероб на едно малко дете. В Африка не мисля ги тревожи дали са в Gucci или не, а дали са облечени...НО нали трябва да има хора като теб, които чисто първосигнално да се изкажат и да намерят дори и в благотворителността нещо пошло...

Поне да беше прочела статията , а не само заглавието, преди да излееш злобата си. Всички дрехи отиват за благотворителност.