Клаудия Шифър си пази старите дрехи, защото ще са модерни

Световноизвестната манекенка Клаудия Шифър пази старите си дрехи, тъй като някои от тях са "призвани да бъдат вечно елегантни".

Обратно в новината

Коментари - Клаудия Шифър си пази старите дрехи, защото ще са модерни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

авторката - моля те образовай се - чанта шанел отпреди 20 години била още модерна... чанта шанел и от преди 100 години да е ше винаги на мода. дори вълнените костюми от 1930 продължават да се носят от който може да си ги позволи.

само не мога да разбера защо авторката на статията да трябва да се образова, при положение че е цитирана клаудя шифер..или само се намираме на приказка...еи така просто чат да става?

статията я е писала авторката и най-вероятно е променила някои изречения. Не мисля, че Шифър може да изказала подобна тъпотия.

И аз така обичам - да си нося старите дрехи; освен това ме мотивира винаги да си сипвам една лъжица по - малко от манджата и да оставям последната хапка - с мисъл за бедните де.

обстото и богацво е около 200 м €, не я мислете нея *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая не си дава шлиферите

Клаудия Шифър само по шлифер звучи доста...

Това вместо да ги даде на някоя Бг втора употреба... ама те тогава ще са прекалено скъпи и ще предпочетем китайски ментета :P

типична германка- икономична и пази до дупка стари вещи- ама тази спестовност вреди на икономиката- германците не потребяват достатъчно и изнасят прекалено, което води до дисбаланси

пази ги щот е бедна и икономична. Кво толкоз лошо?

а в комунистическата кочина капаци няма

ме впечатли оставеният капак от блюдото на белия килим. Явно така е по европейски.

С присмех...

А при вас как е? По анадолски? По близкоизтчно? По далекоизточно?

Бе това е капака на блюдото на кученцето ѝ!!! Брех, че си и ти...

Това показва, че е ужасно стисната, за да подари на по-бедни хора скъпите си дрехи.

Gal

Щото баба ти Гицка от Горно Нанадолнище ще тръгне да се фръцка из село с Шанел........