17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора, какво коментирате само - защо кучета и котки, ами не деца? Не ви ли минава през ума, че човек ражда деца в някакъв кратък промеждутък от живота, ако изобщо хване златния момент. Толкова много хора са във възраст, в която не могат да имат вече деца, или родните им деца са им обърнали гръб. Какво, самотни ли да живеят? Много ясно, че ще си вземат някоя безкрайно благодарна и кротка душа. Това е нужно на човека до смъртта му. Общуването с хората не е пропито с толкова безрезервна отдаденост никога.

НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ОТГЛЕЖДАТ ЗАЕДНО ДЕТЕ, ВМЕСТО КУЧЕ?! ИЛИ НЕ Е МОДЕРНО И ПРЕСТИЖНО?! ЕДНА ПРАВА ЛОПАТА И КРАЙ НА ГЛЕЗОТИИТЕ!

Детето като започне да показва характера си, разваля хармонията на дома :) Котките и кучетата си остават деца.

а тези които са разделени заради куче са най-щастливи.

когато се изака насред стаята щастието е пълно...

Джендърската пропаганда на 100% сее зрънцата за намаляване на населението. Всичко което е далеч от създаване на семейство се рекламира като модерно мислене, елитарност, специалност и подобни. Детето е бреме, нежелани усложнения, задръжки и ограничения но най-вече Детето е отговорност. Друго си е да си харчиш времето и парите за новото телефонче, за кредитче, за нови дрешки.

Вземете си помияр вместо да се мъчите доживот с някви си деца...

Имаме и деца и кучета и си живеем щастливо. Проблем? Явно да. Злобарите имат нужда да казват кой как да живее, как да се радва на живота, какво да спре да прави и какво да прави. Нещастници. Самотници.

С този коментар ясно самоопредели вашата група!!!

Не знам за куче, което не мирише. Това е естествена миризма, то не е виновни животното, но собствениците свикват и твърдят, че не мирише. Освен това иска грижи и съобразяване, ако в действителност се гледа както трябва. А време за разходки няколко пъти на ден, чистене след него на косми, съобразяване с други потребности, е за хора които разполагат със свободно време. Ич ми не е до куче, като бързам за работа и обратно, да си свърша домакинската работа, да си обгрижвам децата и евентуално нещо да направя за себе си и се чудя как да намеря 28 часа в денонощитието. Така че мен изобщо не ме направи щастлива, Ами ми изостри нервите до краен предел. Да не говорим, че ако искаш да отидеш на почивка, трябва да се съобразяваш с него и къде го допускат....

Айде стига с тези помири,

Двойките които употребяват алкохол заедно и правят оргии с други двойки или тройки не им трябва куче за да са щастливи!

Двойките като Ана Курникова и Енрике Иглесиас, които 15 години щастливо гледаха няколко кучета..АКО сега след като най-накрая им се родиха деца се разделят, значи сте напълно прави!

Може. Кучето е верен другар, който не сплетничи зад гърба то и не ти завижда. Куче- да, но в апартамент- никога. Или котка Само на двора. Не мога да разбера хората, отглеждащи куче в апартамент. Крайно нехигиеничо. Целият апартамент мирише на куче. Всичко е само косми. Така и себе си мъчат, и кучето. Ами тогава и прасетата отглеждайте в панелните си кутии,бе...

Добре де, гледайте си кучета и им се любувайте, щом това ви прави щастливи, но куче пуснато на свобода между хората, трябва да се трепе, а не да акат, лаят и нападат на глутница, това го няма никъде , нали???

Кучетата и Котките са носители на Корона вируси, но твърдят,че не се предават на ХОРАТА!!?

Коронавируса се лекува, но простотията е доживотна.

Хахаха дайте да отглеждаме кучета а не деца. Щото ще сме по щастливи. Откъде намирате тези простотии? Айде да се затрием като народ но да сме щастливи.

Глупак! Кой ти пречи да си отглеждаш лошото генетучно наследство, след като теб това те прави щастлив, бе лейко??

"Мил" стопанин на куче!

щастливи да гледаме мините по тротоарите, които щастливите ни харизват след разходките си.

И с куче и без куче, двойките все по-лесно се разпадат. това пък е моето наблюдение.

По тая логика ако гледат крава или прасе ще е най-добре че с тях каква занимавка е ..

(и ако може някой - нека ме обори..) че тези които заедно отглеждат ВНУЧЕ, са много по-щастливи...

А да ви е хрумвало, че щастливите двойки си взимат куче? Т.е. зависимостта може да е точно обратната - от излишък на щастие, решават да го подаряват другиму. Някои имат деца, други - куче, трети са благотворители. И всички те са щастливи, защото са добри хора.

си раждат деца - на тях кучета и котки не им трябват! Евентуално домашен любимец се взема по-късно - по настояване на децата.

Нищо не си разбрал от статията !

Малииии, вЕрно ли?? Знаеш ли колко "щастливи двойки" с родени деца се разделят, въпреки "щастието" и децата". Продължавай да халюцинираш!

когато гаджето ти лази по нервите.

болест, а не щастие!

да отглеждат деца, те куче....да ви имам щастието!

Имах един съсед, всеки ден постваше мили снимки с приятелката и кучето във всевъзможни ситуации. Е да като разхождаше кучето ходиха да се целуват в близката горичка с една друга кучкарка, но факт - бяха доста щастливи ... и тримата!

и песьовете да са се ощастливявали покрай тях :)

С това изречение се изчерпва темата ;)

а тези, които отглеждат дете са най-щастливи стига с това кучкарство

Едното не пречи на другото. Деца израстнали с кучета са по-добри.

Радева, Радева! Израснали се пише... Със зеления чорап имате още много да учите.

От гледане на кучета сте си глътнали граматиката :)))