17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но този, който е написал пова е пълен ПРОСТАК

Ами как ще забременееш като не знаеш през колко кревата на продуценти и режисьори си минала!

Скъпа, завистта личи дори и тука.

живей си живота не чети теэи писанишя повече живота ти е много хубав всички имаш

Не всеки човек иска и трябва да има деца. Намирам за изключително просташко да питаш някого, кога ще има деца. И без това планетата се пренасели.

Винаги съм я харесвала! Личният живот не е моя работа. Има излъчване, което е приятно! Мисля, че няма жена, която да не копнее за детенце.

И в България така - ако нямаш деца - що нямаш деца, а ако забременееш - те уволняват бързо бързо...Общо взето по тая причина почнах да гледам вече на повечето хуманоиди около мене като на луди

Джен е супер от всякъде. Най-стилната актриса в Холивуд, супер тяло, красива, талантлива, чаровна. Трагедията не е в това, че няма деца, а че трябва да обяснява такива лични неща като през какво преминава и как това й се отразява на хищни и безчувствени тълпи от идиоти.

А ти знаеш ли? И това, между другото, няма никакво значение! И аз минах през много и имам две прекрасни деца;) Хората имат различен лайфстайл и предпочитания!

Не мога да разбера какъв е този натиск всяка жена да има деца? Някои не искат, други не могат... оставете хората намира.

на Jen неи трябва дете-дебилче. Как ще докажеш че не си от онези 80%?

Много приятна жена, естествена и лъчезарна! Другото си е нейна работа..

Много приятна жена, естествена и лъчезарна! Другото си е нейна работа..

аз не копнея- има и много други, но заради обществения натиск не смеят да си признаят!

1-вата божа заповед освен в библията е написана и в гените на човека - "плодете се, множете се". Няма човек, който в един момент от живота си да не поиска да има деца и не дай си боже да има проблеми със зачеването - психологическата травма е огромна, но това могат да го потвърдят само хора, които са се сблъсквали с проблема. Има такива, които са малко сбъркани и съзнателно решават да нямат деца и обикновено психическото разстройство което получават след като им извънни био-часовника избива в някаква посока. А тези, на които биологичният им часовник е развален ... абе те поне не страдат, нито избиват комплекси. Повтарям - да искаш деца и да страдаш ако нямаш е НОРМАЛНО, да не искаш деца е НЕ-НОРМАЛНО. Това произтича не от някоя културно-цивилизационна особеност, а е въпрос на биология.

в случая е от значение лайфстайла не на жената, а на мъжа. Всяка полово-предавана болест може да нанесе непоправими щети, а кой знае защо тея болести много ходят по мъжете. :)

А един дори и минус е сложил... Невероятни отрепки съществуват

Мисля че ще има деца

Еми освен и аз да си предложа услугите ... все ще ти направя едно.

А като е въпрос на биология, ти не схващаш ли, че има мъже и жени с репродуктивни проблеми и не могат да създадат деца. Можеш ли да насилиш биологията? Дал ти Бог на теб да се плодиш, ама не питаш другите дали имат нужда твоите приматски гени да се множат ! Кретен.

Ей, завалийката. Домъчня ми за нея...Кофти работа.

тУка при назека ,пий една рАкия и че фанеш одма от първио път.Само да не побегнеш като видиш дзверо.

Никога не си гледала интервюта на тази “много приятна жена”

Сляпа си.

Абе, ДИР, давам + и едновременно дава няколко - ??????????? И обратното давам един - и същевременно 3 + каква е тая система, бе?!?!?

Ще е лилф (леуя айд лайк то ф.), се тая, страшна е, мммм

без дебили тук!

Готина и естествена е. А по въпроса със хорските приказки, аз преди много спортувах и бях слаба, рязко намалих спорта и напълнях. Ей, не спряха да ме питат всички, бегли и по-близки хора, ама бременна ли съм, кога ще раждам. И така 2 години вече. А аз не съм, защото мъжът ми е почти стерилен след лечение на рак. Сега ин витро..Хората са страшно невъзпитани, нетактични, нахални..

повече по бабуините!

като цъкнеш тогаз актуализира броят + и -. други хора преди теб са цъкнали, след като си отворила коментарите, но преди да цъкнеш ти.

Напълно правилно.

забавна и секси, но напоследък играе все в долнопробни филми с крайно-лява пропаганда.

Да

Ма много активни станаха хората при новата версия на сайта. При старата не беше така. Така ще да е, за никакви манипулации и през ум да не ви минава. Има-няма 20 коментара, а плюсове и минуси едновременно валят, та пушек се дига

Много добре казано! Може би някои не са създадени, за да имат деца, но мисля, че щеше да има много сладко детенце, което да наследи гените й ....но щом и с нейните финансови възможности това не се е случило......жалко, наистина!

нека валят + и - -си, всепак не са кинти!

Не я харесвам като актриса, но това за децата се дразня като я коментират. Това си е нейна работа и какво има медиите да пишат и гадаят. Ако иска все може да осинови, в краен случай, дето има една дума, т.е. ако не може другояче. Ама си е нейн избора. Оставтетв женицата.

Браво! Грозновата а мъжки маниер рязка гъркиня. Ако сте я виждали на не туширани снимки, ще разберете, че баба ви е по-секси. Най-надценената във всяко отношение “звезда”. Относно децата си е нейна работа.

Има милиони бездетни семейства по света, които ОСИНОВЯВАТ, щом искат и не могат. За секси...ползвайте Фотошоп на един стар галош и ще стане секси.

Тук да не сме попаднали в очно отделение? Секси Анистън си е голям оксиморон.

Не само питат кога, но и дават акъл, че часовникът ми тик-такал, а аз за да не им става неудобно, им премълчавам, че матката ми е за вадене... някоя един ден ще си го отнесе за всички.

отдавна не обръщам капка внимание какво приказват хората... има много първични неандерталци,които ако нямат по 5 деца не са хора според тях, и след време да се пояри по телевизията и да искат помощи за многодетно семейство.... не желая деца, и не ми пука кой какво ше каже... обикалям си Света и се чуствам РАЗКОШНО!!ЧАО СЕЛЯНИ

Уви, така е, и не гледат себе си, а все "изправят" другите. Успех на вас.

Дори добронамерените приятели, които си мислят, че трябва нещо да кажат, за да те утешат когато нямаш нужда от утеха за нещо, което боли колкото загуба на дете

Съжалявам за проблема ти, не знам какво да ти кажа окуражително. Аз вече две години се тъпча с какво ли не и не става и не става. Всичко ми е наред, хормоните са в норма, обаче резултатът е нула. И все си викам - няма да психясвам, може така да ми е писано. Каквото стане.

Отстрани е лесно да се каже, но.....кураж, намерете друго, което да осмисля живота ви. Понякога трябва да приемем нещата такива каквито са макар и да не искаме...Минала съм през доста проблеми докато забременея и постоянното питане и намекване за часовника много ме изнервяше. Естествено аз си бях сложила "маската" и играех роля на нежелаеща да имам деца пред другите.... какво ми е било само хора в нашето положение могат да знаят. Късмет извадих имам прекрасно детенце - желано и изтрадано. Но напълно подкрепям хората, които поради някаква причина остават без деца и не осиновяват - защото и това не е лесно, не само от бюрократична гледна точка....

Това с креватите няма нищо общо.... от ей такива компетентни като теб ми призлява, честно! Повечето репродуктивни проблеми не са провокирани от "срамни" болести, каквито явно визираж! А и все пак има предпазни средства, не живеем в Средновековието ;)

Тези плюсове на това малоумно изказване са учудващи. Колкото до до написалият сигурен съм, че ще дойде време когато горчиво ще съжаляващ са моментно-егоистичните си подбуди. За миг си помисили какво щеше да стане, ако родителите ти са мислили същото. Естествено всеки има право да избере да е сляп клон на еволюцията и да унищожи от малоумие усилията на милиони поколения. По селско от това няма. ЧАО СЕЛЯНДУРКО.

Още от ученички започват с противозачатъчните и ги употребяват много години, за да не забременеят, после "минават през тежки изпитания в опити да забременеят" ... Дядо Боже май не обича да му се бъркат в работите.

Ми смени коча ма.. има един тука от село, Нено тракториста, 3 деца има, а и хората разправят за атрибута, че коя и влази - Господ да я пази ;))