Дженифър Анистън: Харви Уайнстийн ме насилваше да... сложа рокля

Актрисата сподели за по-различен тормоз, на който я е подложил режисьорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се издигаше,някой трябва да течука, без значение мъж (гей) или жена. Не виждам причина обаче да се оправдаш. Ти си решаваш. На всички е ясно , че си курва с много бракове. И не можеш да имаш уважение от никой и никога. Това тежи все повече с годините, когато ставаш стара кифла. И се започва с , кой я убарвал, изнасилил и колко почтенна би била, ако това не се е случило. Но , уви.

Аман от пометища на американската простотия.

Всички пищят, че ги събличал, намери се някоя, дето да пищи, че я обличал... :))) щурава история... :))))

Сега ще ми напишат хиляди минуси, но смея да твърдя от дългия си житейски опит, че жените се издигат много често чрез леглото. Без значение дали става дума за актриси, бизнес ръководителки, певици, политици и какви ли още не. Само малко да й е потръгнало, да знаете, че е била с някой, който й е помогнал. Мислех си, че едно изключение е онази грозна негърка, държавен секретар на Буш - Кондолиза Райс, но и тя се оказа, че била слабост на президента :))) Единствено за Цецка Цачева мога да приема, че се е издигнала сама, поне в зряла възраст. Всички други, които съм срещала по пътя си, са имали мъж зад гърба си - любовник, мъж, дори баща. Аз лично си кютам със скромна работа и също така скромно семейство. Не се оплаквам. Просто не съм амбициозна. Никого не осъждам, но ми харесва да съм това, което съм. Не ми е кисело гроздето, бързам да ви уверя. Ако щете вярвайте.

Ми да ти кажа честно не ти вярвам. Именно жени като теб се катерят по този начин в живота, защото смятат че по почтен начин никога няма да стане и никога не е ставало. Просто си кюташ сега, но като ти се отвори възможност точно това би направила, защото друг начин няма, нали?

Добре де, разбрахме елегантния и стеснителен опит да намали вината му. Разбира се, една жена може сама да определи тоалета си, но и мъжа, с когото да бъде винтимни отношения. Дженифър Анистън напомня на своите колежки, че и в секса съществуват две страни. Ако едната не е съгласна, не се получава... Това с изнасилването не го коментирам, защото повечето от разказаните истории за този продуцент се развиват в неговата стая... Битката за роля, битката за песен ... колко често жената сама избира секса като оръжие...

Тоя ако напише книга, милионер ще стане. Колко холивудски боклук му е минал през леглото, само той си знае. Проблемът на курвите е, че като остареят виждат какво правят тези след тях, припомнят си младите години и го удрят на морал. Щото то да спиш с някой за роля, не е същото като някоя друга да спи с него за роля.

Опааа, имаме актриса сред нас

Странно, от това по-голямо самопризнание едва ли има... след това със сигурност ще е в затвора

Deus Vult

И на тази ли и свършиха парите от ром-комите?

вече се чудят какво да измислят! Прекалиха до безкрайност с този уж секс тормоз! Станаха за смях и вече не можем да приемем насериозно дори наистина тормозените жени. Сега ще слушаме приказки от хиляда и една нощ как ги е карал насила да си сложат сутиени, бикини, чорапи...…..Жалка история!

Жалко, че на тази жена не й потръгна с мъжете. Можеше вече внуци да гледа.

Да ги увреди ли?

По скоро не й потръгна със самата себе си.

Татуирана

На тези "девственици" все режисьора им е бил виновен, а когато са влизали сами в леглото му за главна роля нищо не казват !

Разбира се че и жената има вина за това какво се случва с нея и как тя отреагира, но в случая на Харви Уанстийн стана ясно, че той е голям гадняр, хулиган и изнасилвач. Точно този режисьор определено е виновната страна.

И когато супер добрите, уверени, доказани и търсени актриси са предпочели да го видят не в офиса или компанията, а в хотелската му стая? Когато е отварял вратата по хавлия и те са влезли пак ли? Нали уж са умни и с опит! Какъв опит са показвали?

те,девици. Ама той виновен ,искал за да ги възкачи. А те,как се възкачиха след това. Девици

милата, и загрубяла в лицето. С рокля, без рокля, все тая.

на местото на режисьора, бих разиграл ролята от филма....... в леглото на режисьора!

Брюнетката??

След като Харви уцели кафявата точка им тръгва кариерата. След 30 години като поувехнат, започват да се жалват как били използвани...

Ванката от лс и той много обича рокли а прашка

А аз се уплаших че е била гола... а той я е насилил да се облече;)

Дженито, е готина.... и един ден,.... пак ще се съберът с Брад Пит , те са си лика прилика , оная "изрязаната" ще го духа от завист!!!;))

Ако се сещаш му биха шута. Зарязан е той - алкохолното леке.