Дженифър Гарнър на трактор: най-красивата фермерка

Актрисата се справя перфектно с ваденето на сладки картофи

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Гарнър на трактор: най-красивата фермерка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна жена!

Мен пък не ме кефи!

Страхотно позьорство, фалш и демагогия. Около нея има сигурно 10 души, дето и оправят трактора или правят питите, а тя само се дуе с 10 см токчета. отврат ми е тази холивудска пасмина с целия фалш за живота

Тази фермерка не може да различи куче от кокошка.

тихо бе селяк, беден и комплексиран

еееееех... телефон за връзка?

нещастен воайор и комплексар. Живей си в дупката и се възбуждай от гледане на чужди жени

Естествена красота! Няма силикони и ботокси, колкото и да обича кокошки, устните и не са като кокоше дупе. Ами що не виждам да се чекне пред палми и екзотични брегове????!!!!

Да, супер реални са снимките, особено тази с токчетата в кухнята кърти!

Ако разгледате съдържанието, което публикува ще видите, че не е така, но все пак нали нещо трябва да се напише и тук... и все едно не бихте си наели и Вие помощ, ако имате възможността

и от кога тази е красива?

Текезесарска идилия!

Даааа някак си прекалено захаросана ми стои

Едно ЮМЗ трябва да види отблизо, да знае какво е то истински трактор :Д

Всичко е мега изкуствено и тая е минала покрай красавиците с 200..

За щастие на света си бай Никой :) И такъв ще си останеш, мухъл смотан.

На какво прилича това: кокошката - гола, а Тя облечена от глава до пети! Трябва да е обратното: кокошката - поне с елече и прашки, а Тя само по юларче!

Ужас! Какви коментари само! Нагласено било, позьорка била, не различавала нищо, грозна била...Алоооо, драскачите....Тя има милиони и ако беше кифла, нямаше да си цапа ръцете, дори и за пред камера. Николетка и тем подобните, са израснали с кокошките и калта, ама се пазят от тях като дявол от тамян. А Гарнър много добре знае как да се грижи за това, което има и прави. Естествено, че има помощници, ама не седи само да си кръсти ръцете и да се фръцка. Работи и то с желание. И токчетата и между другото са 13 см. С две думи - харесвам я и я уважавам.

Па дай да те видим и тебе що за убавец си, трябва да си некой Ален Делон щом плюеш по световно признати красиви жени.

Единствената свястна "Дженифър" от всички! Голям сладур с тези очи и трапчинки,, сърдечна актриса от типа на Ан Хатауей. Пък и това чувство за хумор с кокошката на верижка...Страхотно! Посмяхме се и се забавлявахме доста у дома със снимките, които ни е качила. Само добрите хора могат да изглеждат така.

Симпатяга е :)

прекрасна жена

Не помня скоро да съм се впечатлявал така от подобна на нейната ослепително, но и естествена усмивка. Тази красива жена блика от щастие! Да си жива и здрава!