17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира, защо след като новината е за дънките, снимките са все по плажно облекло ?

Големи майстори сте да слагате най-отпред снимка, която няма нищо общо с новината...

Супер звезда, глас и красива жена! Слушал съм почти всичко от нея, също и с други изпълнители. Например с Джос Стоун и Глейдис Найт, жестоки!

I wanna love you forever! Joss stone e mega dobra syshto.

а тампона й от коя година е

Що, искаш да го купиш ли? Тъпак.

Какъв грубиян! А не всички ползват тампони!

За АПАРАТА не остана място. Оставих ги на улицата, изпрани и сгънати, с 2 чифта чисто нови.....за някого с непРораснал АПАРАТ.

Това че Джесика си износва дрехите в продължение на 14 г. би било изключително похвално. Популярни личности като нея трябва да оказват отпор на консуматорската идеология в модната индустрия. Такова отговорно поведение дава и положителни насоки в борбата срещу детската експлоатация и въобще експлоатацията на работниците в текстилните фабрики и шивашките предприятия в Азия и Източна Европа. Също така ще спомогнат за една по-чиста и здравословна околна среда. Както знаем модната индустрия е една от най-замърсяващите природата - с тоновете изхвърлени полиестерни неразградими дрехи и тоновете токсични химикали в процеса на производство на платове и десени. Но, в случая Джесика по-скоро иска да ни демонстрира в каква върховна физическа форма е и, че все още е неотразима. Така , че по-голяма и бомбастична и шокираща светска новина лично за мен, би било, ако беше споделила , че все още използва същите долни гащи, които е носила и преди 14 години.

Цял ЖАНР има в порноиндустрията: мъжът гледа а жена му си показва задника на чужди мъже - както е снимката от "социалната" мрежа. Така и на двамата съпрузи им става....

Е, благодаря за гледната Ви точка по статията. Аз не следя тенденциите в порноиндустрията и жанровото развитие в тази сфера. Но за в бъдеще ще взимам предвид и тази перспектива, явно представлява осезаема част от живота на някои хора - пропускът в случая е мой , признавам си :)))

аман от тпни, и аз имам 2 деца на 38 съм, и си влизам в дънките от 7ми клас, е и?!

Предполагам с коментарът си искате да кажете , че сте си запазила стройната фигура, но никой в публичното пространство не го оценява. Трябваше ни да дадете повече инфо, за да ви оценим по достойнство. Но понеже давате освен възраст и семейно положение такова липсва, това ваше твърдение може да се изтълкува и не във ваша полза. Ако в 7 клас сте носила дънки XL , а в момента - на 38 и след две деца, все още влизате в тях .......не говори особено ласкателно за хранителните и спортните ви навици.

О напротив, колкото и МАЛКО ИЛИ МНОГО да е тежала като малка, ако сега тежи същите килограми, това ТОЧНО говори ласкателно за хранителните и спортните й навици!

Да така е, напълно сте прав/а , " !" Но ,както казах, тук може да се спори по въпроса , защото дамата е пропуснала да ни предостави съществената информация. Защото ако в 7 клас е тежала примерно 75 кг при височина 160 см, това си остава непохвално:)) И да възможни си такива килограми на тази възраст, при тази височина :)) А би могло да каже в 7 клас бях 48 кг при 170 см височина, и щяхме да й ръкопляскаме за усилията и метаболизма.

Потвърждение каква голяма измама е гримът. Отиваш на бар,хващаш си супер изглеждаща мадама,прибирате се...правите си кефа,а сутринта като се събудиш осъзнаваш че си гнявил някакъв крокодил.Обуваш си гащите и се изнизваш по тарлъци...с надеждата някой познат да не те е видял предната вечер . Това ми се е случвало поне 30 пъти през живота ми като бях млад

ами явно не си особено умен и наблюдателен, за да ти се случва толкова пъти тази измама

Мне,още след втория път имаш нещо наум,ама като те удари нагона...ръгаш

Явно не си голям умник ! Почти сигурно е, че си преспивал и с джендъри. Без да разбереш ? А сутринта болеше ли те дупето ?

Не ,не ме е боляло дупето...чат пат патката ме болеше.Ама айде сега няма да се оплакваме. Майка ти ...джендър ли я наричаш?Щото както казах доста крокодили гнявих на пияно,може и тя да е минала

Като те ударел нагона.....не може да има толкова елементарни хора....но си си заслужавал всичко...самият ти си крокодил

Напротив,още си перкам 20 годишни...които са по малки от децата ми Бая готин съм И имам що годе голямо парче. И да, като те удари нагона...ебеш.Грозна убава...няма значение. А ти си завирай вибратора и чакай някой да те опъне

Бас ловя се, че единствения плюс сам си си го сложил. А... крокодилите колко ли са се плашили от уродливия чичка, който ги е ръгал на пияно?

Честито на Джесика и браво за дънките! Само трябва да внимава за кожата - с напредване на времето увисва от толкова трансформации.

най-вероятно и със същия акъл!

Че квкао му е на акъла на една 26 годишна сладурана? :D

Искаш да кажеш 36г.?