17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-вероятно и със същия акъл!

Честито на Джесика и браво за дънките! Само трябва да внимава за кожата - с напредване на времето увисва от толкова трансформации.

Потвърждение каква голяма измама е гримът. Отиваш на бар,хващаш си супер изглеждаща мадама,прибирате се...правите си кефа,а сутринта като се събудиш осъзнаваш че си гнявил някакъв крокодил.Обуваш си гащите и се изнизваш по тарлъци...с надеждата някой познат да не те е видял предната вечер . Това ми се е случвало поне 30 пъти през живота ми като бях млад

ами явно не си особено умен и наблюдателен, за да ти се случва толкова пъти тази измама

Мне,още след втория път имаш нещо наум,ама като те удари нагона...ръгаш

Явно не си голям умник ! Почти сигурно е, че си преспивал и с джендъри. Без да разбереш ? А сутринта болеше ли те дупето ?

Като те ударел нагона.....не може да има толкова елементарни хора....но си си заслужавал всичко...самият ти си крокодил

аман от тпни, и аз имам 2 деца на 38 съм, и си влизам в дънките от 7ми клас, е и?!

Че квкао му е на акъла на една 26 годишна сладурана? :D

Това че Джесика си износва дрехите в продължение на 14 г. би било изключително похвално. Популярни личности като нея трябва да оказват отпор на консуматорската идеология в модната индустрия. Такова отговорно поведение дава и положителни насоки в борбата срещу детската експлоатация и въобще експлоатацията на работниците в текстилните фабрики и шивашките предприятия в Азия и Източна Европа. Също така ще спомогнат за една по-чиста и здравословна околна среда. Както знаем модната индустрия е една от най-замърсяващите природата - с тоновете изхвърлени полиестерни неразградими дрехи и тоновете токсични химикали в процеса на производство на платове и десени. Но, в случая Джесика по-скоро иска да ни демонстрира в каква върховна физическа форма е и, че все още е неотразима. Така , че по-голяма и бомбастична и шокираща светска новина лично за мен, би било, ако беше споделила , че все още използва същите долни гащи, които е носила и преди 14 години.

Предполагам с коментарът си искате да кажете , че сте си запазила стройната фигура, но никой в публичното пространство не го оценява. Трябваше ни да дадете повече инфо, за да ви оценим по достойнство. Но понеже давате освен възраст и семейно положение такова липсва, това ваше твърдение може да се изтълкува и не във ваша полза. Ако в 7 клас сте носила дънки XL , а в момента - на 38 и след две деца, все още влизате в тях .......не говори особено ласкателно за хранителните и спортните ви навици.

За АПАРАТА не остана място. Оставих ги на улицата, изпрани и сгънати, с 2 чифта чисто нови.....за някого с непРораснал АПАРАТ.

Цял ЖАНР има в порноиндустрията: мъжът гледа а жена му си показва задника на чужди мъже - както е снимката от "социалната" мрежа. Така и на двамата съпрузи им става....

Е, благодаря за гледната Ви точка по статията. Аз не следя тенденциите в порноиндустрията и жанровото развитие в тази сфера. Но за в бъдеще ще взимам предвид и тази перспектива, явно представлява осезаема част от живота на някои хора - пропускът в случая е мой , признавам си :)))

а тампона й от коя година е

Отварям ДИР.Мешере да прочета за известни културни личности и ми навират 40 годишен гол задник а мъжът на задника се хили щастливо. България е световен ЛИДЕР в Оперното пеене, имаме феноменални инструменталисти на класическа музика, колко статии има за тях? Колко статии има за Яворов, Славейкови, Майстора....упсс тази дума е расистка. Днес българите научават за Майстора само когато му се крадат картините. Не било ОСЕЗАЕМА ЧАСТ....гъза на Джесика!?

Супер звезда, глас и красива жена! Слушал съм почти всичко от нея, също и с други изпълнители. Например с Джос Стоун и Глейдис Найт, жестоки!

Що, искаш да го купиш ли? Тъпак.

I wanna love you forever! Joss stone e mega dobra syshto.

Какъв грубиян! А не всички ползват тампони!

Но Джесика беше идол на тийновете през 2000 г.

Напротив,още си перкам 20 годишни...които са по малки от децата ми Бая готин съм И имам що годе голямо парче. И да, като те удари нагона...ебеш.Грозна убава...няма значение. А ти си завирай вибратора и чакай някой да те опъне

Не ,не ме е боляло дупето...чат пат патката ме болеше.Ама айде сега няма да се оплакваме. Майка ти ...джендър ли я наричаш?Щото както казах доста крокодили гнявих на пияно,може и тя да е минала

Искаш да кажеш 36г.?

Парцал!

Големи майстори сте да слагате най-отпред снимка, която няма нищо общо с новината...

О напротив, колкото и МАЛКО ИЛИ МНОГО да е тежала като малка, ако сега тежи същите килограми, това ТОЧНО говори ласкателно за хранителните и спортните й навици!

Бас ловя се, че единствения плюс сам си си го сложил. А... крокодилите колко ли са се плашили от уродливия чичка, който ги е ръгал на пияно?

Дира, защо след като новината е за дънките, снимките са все по плажно облекло ?

Да така е, напълно сте прав/а , " !" Но ,както казах, тук може да се спори по въпроса , защото дамата е пропуснала да ни предостави съществената информация. Защото ако в 7 клас е тежала примерно 75 кг при височина 160 см, това си остава непохвално:)) И да възможни си такива килограми на тази възраст, при тази височина :)) А би могло да каже в 7 клас бях 48 кг при 170 см височина, и щяхме да й ръкопляскаме за усилията и метаболизма.