На днешната дата певицата Джесика Симпсън отбелязва 40-тата си годишнина. И макар да казват, че този рожден ден не е хубаво да се празнува, Джесика намери начин да отдаде нужното внимание на събитието. Тя публикува снимка в своя Инстаграм профил, на която носи вече 14-годишните си дънки.

Вижте кадъра >>

"Пазя тези дънки в гардероба си от 14 години (не преувеличавам). Установих го през последните часове, в които съм все още в декадата на 30-те и реших да им дам втори шанс. Така че... здравейте, 40, радвам се да се запознаем!", гласи посланието на певицата към снимката ѝ в социалната мрежа.

Миналия месец Симпсън "отпразнува" последните си дни като 39-годишна с друга атрактивна снимка по бански.

Вижте тази публикация в Instagram.

YEE-HAW to my final days in my 30’s

Публикация, споделена от Jessica Simpson (@jessicasimpson) на

Началото на месеца е особено събитийно за нея, тъй като през този период Джесика Симпсън и съпругът ѝ Ерик Джонсън отбелязват и шестата година от сватбата си. Двамата имат три деца - Бърди Мей на 1 годинка, Ейс Нут на 7 и Максуел Дрю на 8 години. Две от децата им вече са родени, когато Джесика и Ерик вдигат пищна сватба на 4 юли 2014 г. в Санта Барбара, Калифорния.

Певицата, актриса и писателка страдаше от доста натрупани килограми след трите си бременности, особено след последната, но скоро успя отново да влезе в перфектна форма, благодарение на стриктен хранителен режим и усилени тренировки. Така че не се учудваме да я видим отново в старите ѝ дънки.