"Джейн Доу" застана пред съда, за да свидетелства срещу насилника Ар Кели

Бившата приятелка на певеца разказа, че той я е принудил да прави орален секс с него, когато била на 17 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тази няма ли да я съдят за проституция? Иска нещо, но трябва да плати.... като няма пари се продава. Сделка като сделка. Иначе всяка, която не става за нищо, а пък е решила да става певица или артистка е готова да легне, а после- аз не исках. Ей това вече не е нормално- курви да те изнудват да им помагаш!

Поредните лакоми американски коври...Га яде кифтетата ни рива, а ся и човека в затвора иска да вкара...

"Актът е бил прекъснат от полицията, изпратена по сигнал на родителите й. Притесненият певец я е накарал да каже, че е на 18 години. След като полицаите са проверили личната й карта, свидетелстваща за действителната й възраст, и са се оттеглили, без да предприемат никакви действия, сексуалният акт е продължил. " Кви са тия анунимници наркуманци дет на занимаати ут тая прупаднала тиритория.

Поредната “наранена” златотърсачка. Тя обича кура повече от хляба ама иначе насилена била. Ай штига уа

Аз под приятелка разбирам друго....Къде са били родителите и при многократните изнасилвания? Малко стана модерно и се омаловажава истинското престъпление

Реално тя се е явила в хотелската му стая за прослушване не да пее,а да свири :) къде е проблема?

Ох! Бедната жертва на изнасилване! Значи да видим, ако не му пусне, няма да пее... Да, какво да кажат жените, на които им опират нож до гърлото и трябва да търпят някакво животно да ги гаври? Направо се отвращавам от Америка, певачки се жалват, че за да станат звезди трябвало да спят (да ги изнасилят) продуцентите. Актриси се жалват, че за да станат звезди е трябвало да пуснат на режисьорите. А някоя представила ли си е какво ще стане, ако каже просто "не"? Ще стане и ще си излезе без да намаже. Това да ме извиняват не е изнасилване, тук става въпрос за съвсем друго, където се определя цена и си сключват споразумението.