17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жалък мухльо.

Пич, така ще е, поведение като на Джак Спароу в съчетание на равноПИЕНЕ от жените и подобни ценности би довело до това да ти мушнат поне бутилка в другия край на храносмилателната система... Кака Пена дали смее да рече нещо на бай Иван ? А ? Сериозно - жени има там, където има мъже. Ако мъжете станат жени, то и жените ще станат мъже, баланс се нарича. А насилието е в природата на човека, трябва да се трансформира в нещо по-добро, не може да се махне...

Първи рунд - за Амбър. Но във втория Джони изненадващо я намира неподготвена и с мощен ъперкът я праща на пода... Предстои трети, решителен рунд за определяне на шампиона. Не сменяйте канала, връщаме се веднага след рекламите...

Тази Амбър е толкова откачена. Много красива, но луда и истерична. Всички бягат от нея. Джони изгоря с тази кукувка,пък и обратна се оказа..

Скоро ще плаче, че тя го е натаковала. Путьо наркомански.

И ще си иска 7-те милиона, които тя била дала за благотворителност. Джонката нещо е откачил напоследък, сигурно заради наркотиците. Миналата години съди мениджерите си, че не му стопанисвали добре 650 милиона и не ги преумножили така, че да може да стопанисва 14-те му резиденции, едно шато, 45 луксозни автомобила, 200 произведения на изкуството. Ако се вярва на мениджърите, той също харчел по 30 000 долара месечно за червено вино и е пръснал 3 милиона, за да изпрати в космоса праха на добрия си приятел - журналиста Хънтър Томпсън.

Негови са си, ще ги прави каквото си поиска!

muhlxo

Циганска история, този нежния и аз бих го набила, ако пиян и дрогиран се лигави пред гостите

Това добре, ама ако той ти отвърне и ти разбие физиономията? Ще врещиш и два реда сополи, нали така? Смелчага...

тя ме биеееее.....

Тази се изкензала в кревата, тоя си кръцнал кутрето за да напише на стената с кръв колко я обича!После тя му праснала едно кроше от обич, след което той я завлякъл за косата до банята! Абе тея здравата са се забавлявали след запои и наркотични изстъпления, ако са имали и работещи камери, то ще си стане шлагер!

Ако пак ти посегне, обади ми се, брат! Ще те защитя, после нея ще я укротя. Няма да ти налита повече, обещавам. Имах една такава, още ми звъни... Ама батко не й вдига вече...

Куче, дето лае, не хапе.

Тя след Джони Деп се натресе на Елон Мъск. Сега е с друг.

Елон я разбра почти веднага, но той пък се натресе на нещо още по-страшно. Но Амбър е лесбийка, така че няма друг, а другА.

Искам Амбърката да ми бие крошета ,аз пък шая бия с уа по устата и пи я шия като сингер

Абе мани Я тая проклетия! Той човека го завлекли 100 милки а тя за партито си мисли че било провалено че и ще удря! ку-ва долна! ако съм аз такъв ще и върна че ще я разцепя на две..

Ако беше ходил на училище и се беше интересувал от капитала си, щеше да знае, че хората плащат данъци. Хем много! Хубаво, прост човечец - актьор, поверил си е парите на други да ги управляват, пък те го завлекли пущините! Толкова е лошо да си прост! Впрочем той прави опит да ги съди и се оказа, че не го били завлекли те, ами Джонката купувал някакви острови, ала-бала, въпреки препоръките им и сам се е разорил.

Амбър Хърд: - Ама не беше кроше, само го шамаросах с леко свита ръка, а иначе той сам се засили към ръката ми.

Много ме радват, много голяма забава е да следя съдебния им процес. :)))

И този грацилен тип да бие системно или епизодично жена си? Айде, стига. По-достоверно щеше да бъде да го обвини, че е гей. Ама тогава щяха да й скочат ЛГНМ или каквото са там. А тази вече и за озвучаване на анимация няма да я вземат. Има един принцип от Римската империя - никога не посягай на обичаните от народа. Джони Деп е обичан от народа. Израснали съм с филмите му. Човекът е преди всичко актьор, доставил ни много радост. После пияница, наркоман и развеждащ се с Амбър Хърд. Която не помним от киното. Където и да е играла, не се е запомнило. Може и в затвора да я вкара. Набедила го е в престъпление.

Трябва втора истанбулска конвенция за защита на мъжете от жени- побойници и тормозници

Милите, като им гледам ръчичките по тежко от хартия не са вдигали. Пробвайте да бъркате лютеница, пак ще се карате, но поне няма да е за глупости.

Лелче, това не ти е къщата на село! Въпросът е за милиони и кой ще ги гушне,а ти си гледай лютеницата там!