Джулиана Гани стана майка

В новогодишната нощ бебето вече е било в прегръдките ѝ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бебето в ръцете много й отива.

Брависимо Джулиана, като имате път към Милано с малкия бамбино сеньор де Гани телефонаре да се че ведиямо

Ох, мъка ми е. Тоца се изправя пред все по-голяма конкуренция...

Колко пъти ще ми триете коментарите дир.бг? Просто казах, че Джулиана Гани е тъпа като гъдулка и няма и 1 ден трудов стаж. Стига сте ми трили коментарите!

Хайде, Джулка! Време е да използваш двата си боздугана за единствената цел, за която са създадени от природата. Откак забременя и се напомпаха още повече, се чудя не те ли задушават. До брадичката са стигнали....

Сега цял ден ще съм спокойна. И,ако мога да питам - каква е тая кифла? Доктор,инженер,журналист. И на кого е интересна. На някаква прослойка КИФЛИ.

Е и???? Ами помогнете и да се впише в книгата на Гинес след такова ''чудо нечувано'' дето никого не интересува..

Живи и здрави и от тук нататък ще ни заливате с новини за звездни бебета и силиконови мами. Горките читатели на ДИР

То не бе поезия, не бе чудо! Да са живи и здрави и толкоз.

За всяка родила циганка ли ще ни информирате?

Браво! Единствената, която е станала майка!

Местим ли ?

Това ли са важни новини? Това ли ви е Лайфа??? Ако се впечатлявате от силиконови кукли, кухи и тъпи, то поне не ги натрапвайте на останалите. Щом искате да пишете за живота, напишете нещо за ежедневието на един народ, на дъното във всички ЕС класации освен в тази по корупция. Журналистиката е отражение на обществото - страхлива и пошла.

Само на мен ли ми се струва супер странно всичко около "бременността" на въпросната дама. Имам чувството, че изобщо не е била бременна и всичко е било един сценарий. То криене на корем, който очевидно изобщо го няма... Незнам, но са като някакви психично болни с налудничава идея за бебе, защото сега явно е модерно всички известни да раждат и те да са в крак с "модата"...

Хубаво куче е родила

Бебето засука ли вече силикон?

От силикона и то ще започне да фъфли.

Да е чудесна майка

Тия профили на звИзди се поддържат от PR агенции, за да рекламират разни стоки. В случая се възползват от емоционалната лабилност на родилки, които ще нагънат своите мъже бързо да ходят и да купуват парцали и декорации като на моделите от снимката.