Джулиана Гани гушна първородния си син в новогодишната нощ. Новината сподели самата щастлива майка в своята Facebook страница преди броени минути, публикувайки и снимка с ръчичката на бебето, хванало пръста на майка си и ръката на таткото - Илиян.

Вижте кадъра >>

"В новогодишната нощ се сбъдват мечтите на вярващите! Така бях чувала!

Тази нова година обаче нямах какво да си пожелая! Небето беше озарено от цветна заря, очите ми блестяха от сълзи, а прегръдката ми запълнена от двамата мъже на моя живот! Тази нова година беше различна! Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота.", това е написала плеймейтката до снимката си в социалната мрежа.

Джулиана и нейният любим Илиян бяха споделили преди време, че очакват бебето им да се роди около Нова година в Пловдив, както и че ще бъде момче. Но в статуса си младата майка не дава повече подробности за мерките на бебето или за името му.

Първа е честитила на Джулиана прекрасното събитие в Инстаграм певицата Преслава, която е майка на момиченце - Паола, която през септември 2019 навърши една годинка.