17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като спада към интимно окосмение, то е ясно, че в зависимост от притежателя може да те умили или погнуси. Пример - рунтавите подмишници на Джулия са много по-приятна гледка от епилиран ану.с на вицепремиер.

ми след като мъжете не си бръснат физиономиите, защо жените да се бръснат...

други окосмени неща не искам да виждам....

Е чудо голямо! Тук в офиса почти половината колежки вече са с ангорски чорапогащници...

С какви неща си пълнят главите моля ви се!!! Подмишниците са си нейни - ако иска ще си ги бръсне... Това ли ви е критерият за звезда - да и бъдат обръснати подмишниците...?! Ама че дребнавост и дребнотемие! Джулия е прекрасна жена и актриса... Па тея за едни необръснати подмишници... световен проблем...

Окосмената междубедрица как е?

Добре че не е повдигнала крак, иначе щеше да се види и рунтавата катеричка.

Вече феминазитата се оправдават, че не са такива. Усещат че мъжете се отдръпват и взимат превантивни мерки докато продължават да прокрадват феминацията.

Що за човек трябва да си, че да ти харесват косми на жена в която и да било област от веждите надолу?

Какъв човек трябва да си за да харесваш голи охлюви?!?!?! Сигурно и ти самият се ЕПИЛИРАШШШШШ ;)

Качвай се обратно на дървото и си космей.

На лицата от мъжки пол с меки кремвирши космите винаги им пречат. На нормалните мъже им е все тая - с косми, без косми, няма значение - важно е котето да е винаги мокро.

За какво коте говориш ако няма козина? Плешиво?

В природата се срещат и плешиви котки - име една египетска порода.

Породата е изкуствена. Пу.ка СФИНКС, ахахахаххаа!

На народен език този вид косми се наричат вълна.

Ох, иди да питаш майка ти и баща ти. Аман от тийнейджъри по тия форуми.

ДА ви ева у символите и у феминиските, а съшо и либерастите и жендерастите и зелените и всичката паплач дърпащи света назад.

Хахаха...значи окосмените подмишници са символ на феминизма...а косматите будки на какво са символ....а уригването и пърденето какво са.... символ на мъжественотта ли?

Космите не са нищо секси, нито нещо друго.под мишниците е задължително всички мъже и жени да са обръснати от хигиенна гледна.... точка...

На 28 години съм и нямам нищо против жени с окосмяване.

Ти очевидно не си с всичкия си. Ходил ли си скоро на преглед?

Жуле,пълна смрад си,вуйне.Ама ПЪЛНА ти казвам.

Няма друга част на тялото, която така пряко да се асоциира с половото окосмение, както подмишниците :) Особено, когато са били бръснати и вече леко нежно са покарали. Който не се възхищава от секси косъмчетата на подмишниците, да ходи на лекар!

Пак е хубава и секси.

Е къде е тая снимка с тия космаци бе?

Намерих я

Гледката не е приятна, а за публична личност на публично събитие е непростимо да се допусне такова нещо, но явно всичко е възможно. Но лазерната епилация е много ефективна и много популярна последните години, та за радост все по-рядко се натъкваме на такива гледки.

Голям праз! Това не променя факта, че е хубава, стилна, успяла и богата жена. А също и много талантлива актриса. Нашите като са гладки като голи охлюви та много важно. Все същите чалгаджийки без капка стил и вкус си остават.

Една жена на 40 години си прави за първи път епилация на краката и тогава разбира ,че те са криви!

Ами имам доста колежки на 40, които освен бръснач от време на време друго не ползват. Но във Франция и Германия положението масово е доста зле. Мацките си ходят с огромни косми по краката и навсякъде и изобщо не им пука... ?! Хубави млади жени, живеят с мъже

Мацки с огромни косми е жендър, не мацка.

Защо пишете глупости? Може би в Германия преди 20 години са ходили така, но да твърдите, че това е масово явление в момента е несериозно. Младите жени, а и не само, се грижат за външния си вид. Да, може би не по балканските представи за добър външен вид, но определено не се разхождат с космати крака и подмишници.

как пък ги виждате под хиджабите и бурките?

Аферим, жената трябва да е натурална, не да прилича на пърлен бройлер.

тоест тя по принцип така си ходи, просто си е мислела, че няма да се виджа... ?

И ? :)

Не са я ръмбили скоро и не се поддържа, горката. А беше страшно гадже навремето

Какво "скоро", тя тая снимка е от преди 20 години. Четете малко по-внимателно.

Жената се обезкоснява само ако тоалетът го налага, иначе си ходи рунтава и с рошави мищници ;)

В ''Евгений Онегин" преди бала една девойка пита - За голямо деколте ли да си измия шията, или за малко?

Отвратително!

Гадост, повръща ми се! Спадна ми.

Какво, като не е епилирана? Ако има косми итам където трябва , цена няма да има.

Преди 35год. почти никой не се обезкосмяване под мишниците.Като си гледам снимките на 20г.умирам от срам.А сега правя всичко,използвам скъпа козметика,но....бабичка съм си... правя го за собствено удовлетворение.Млади хора поддържайте се!

била си дива селянка, затова :-)

"Пълен ужас", добре че едно време имаше мъже дето космите не им пречеха. Виж сегашните "мъже" могат да разменят рецепти за епилация с половинките си (от който пол и да са те).

Подмишниците се бръснат/епилират редовно, независимо от тоалета!

Тази набедена хубавица е доста гнусна.

Човещинка!На всеки нормален човек се е случвало...земна и хубава жена!

И какво общо има бръсненето на подмишниците с феминизма. Аз съм мъж и си бръсна подмишниците поради хигиенни съображения. Не се изпотяваш толкова, няма кофти миризми, ролонът се слага и действа по-добре, когато там нямаш косми. Всеки преценява сам за себе си.

Значи си неосъзнат феминист :D

Деликатна и интелигентна жена. За щастие не (изглежда да) е феминистка.

Мдаа, сега е навремило и нещо друго окосмено да покаже....!!!

напоследък да си феминистка наистина означава да си дебела, с очила, и с космати крака и подмишници. Също трябва да твърдиш всеки пет минути какви чудовища са мъжете и как всички искат да те изнасилят, въпреки че нормален мъж никога не би си и помислил да се приближи към теб.

Именно. Има жени, които не могат да се конкурират с другите жени заради природни особености (както колегата по-горе надлежно описа), и се налага да се конкурират с останалите живи същества, а именно мъжете (което е безумие). За нещастие, феминизма е явление, което под предлог за "равни права" само експлоатира жените - корпорациите наливат пари в това движение, за да може жените да са надежден работен ресурс, също както мъжете. Т.е. да се откажат от семейство, деца, и да предпочетат кариерата си. За щастие има и много жени, които не се приемат като "слабият пол", гордеят се със своята женственост, разчитат на Мъжа до тях и винаги приемат с усмивка някой да им отстъпи място или да им отвори вратата.

Шушано, браво! Досега не бях попадал на по-добър анализ за феминизма. Прочетох го няколко пъти и го споделих с няколко познати! 100+ от мен!

Целта първоначално е била съвсем друга. Жените са били предимно домакини и са били постоянно в къщи. Мъжът е осигурявал всичко. Но тези които са владеели механизмите за манипулация са решили да ги извадят от домовете им като: първо ще работят и ще плащат данъци, после няма да могат да възпитават децата си а това ще прави държавната машина и отново готови душички за манипулиране. Феминизма се появява след това.

Би ли обяснил какво общо имат очилата с феминизма, наясно ли си че това е заболяване, не желая да си бърникам в очите да слагам лещи, заради такива селяци като тебе.