17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нахална жена е Радева и това е! :)) А вие, протоколи та протоколи, дрън дрън!

Ако беше Радеа първа щеше много да ѝ се прости - има визия жената - красавица. Но кога сме имали късмет ние българите.

Чудо станало - забърсала го по бузата - спонтанна реакция - жената чистофайка. Ами да си личи откъде идваме, седемте първи години. То хората от партията на пррезидента може и да го оправдават в стил, а вие защо биете негрите - Боже-е, трябваше да кажа афроамериканците, ама много дълга дума не върви ама никак. То понеже Боко правил грешки, хайде и ние да правим.

Чунким Бойко Борисов е безпогрешен,хайде холан!

Не че подобно поведение не дразни,ама такова фокусиране върху него............Що не правите анализ на всяка поява на бай Ганъо при срещи с официални лица,а постоянно душите около Радева? Ами защото е по-лесна мишена.

Абе женицата пипнала нещо чуждо унгарско и вие рипате веднага. Бойко колко гафове е правил. То папата го пипа по главата...то простотия огромна излиза от неговата уста. Айде не ни занимавайте. Проблеми имаме с мюфтийството, с джендърите, педофилите, самоубийци, абортите, образованието, отнемане на деца за един шамар. Толкова ли е проблем, че президеншата е пипнала чуждо малко.

Голям проблем! Айде стига глупости. А Желева едно време, като отсипа питието си в чашата на президента Желев, а? Нищо страшно не е станяло. А Путин, като зави със сакото си съппугата на китайския премиер? Грешки по протокол колкото искаш. Весело да става ...

Голям шум за нищо !Протоколи! Няма да забравя пияния Юнкер , това по протокол ли беше ! Или да си примиер със странна ориентация също е нормално според Протокола ? Да ви ,..протоколите!!!

Г-жо Радева, колко пъти Ви помолихме да бъдете по-обрана в жестовете си, все пак Вие не трябва да забравяте, че представлявате Президента, не сте на обикновено пътешествие! Мисля, че повече вредите с действията си и в бъдеще бъдете по-внимателна, стига вече с тези изцепки!!!

stankow

Не вярваm да се е разсърдил. Виж, ако Юнкер му лепне една мазна, той по протокол няма право да се трие. Тогава е гадно ! :D :D

този експерт защо не коментира на премиера слънце гаф след гафовете, изцепки и изказвания без смисъл....

На лошото нещо на нашенеца е завист и злоба те ни тикат в пропаст няма оправяне.

боже, а някой да е писал толко години за дебелашкото поведение на бою, при всяко излизане умирам от срам,а в сащ със сигурност феминистките ще го осъдят за всеки допир и здрависване, че е сексуален тормоз и ще го пратят в затвора по тази линия, хич няма да се учудя ако му спретнат нещо такова, та ако ще преди 30г, макар че засега слуша соросодемокртската паплач та не се очаква.

Голема работа.. и за това ли имате "експерти", бе.. хаха ;) Аз пък се радвам, че политици показват малко нормална човещина..

Гледай ти! С какви "важни" неща ни занимават! Да кажете нещо за КТБ, а?

Успяха ли да ви отклонят вниманието от поредните салта на герберските недоразумения. Не го е изяла, нали? А, и това е тъпа, но човешка реакция.Нищо толкова не се е случило. ПО-важно е като се срещат какво се случва и каква е ползата за държавата.

Радева НЕ Е виновна!!!!!!! Толкова знае и може. Виновни са ВСИЧКИ ЕКСПЕРТИ в Българският "ПРОТОКОЛ", който не си мърдат и пръста срещу големите си заплати да научат хората от "властта" как да се държат в Обществото... Ааа, този ,който не прихваща да не се появява пред публика....

Какъв протокол за такива дребни неща, може ли да се предвиди всеки жест? Жена на солидна възраст, а няма представа от светско поведение. Приятелки, когато се срещаме се целуваме въздушно с допрени бузки, за да не се размажем, а на такава официална среща? Това къде е расло, какво е пасло, не знам...

Много злоба има събрана. Още не са претръпнали опонентите на президента, че загубиха изборите. Съпругата на президента направи мил, приятелски и закачлив жест. И този жест е причина за толкова злоба??? Как спите, бе хора? Тази омраза ви изяжда отвътре! Иначе свиквайте със загубите. Те тепърва започват.

Не знам за вас, хора, но мен ме хвана срам от това поведение, почувствах се зле. После ходи да чистиш имиджа на българите по света...

Ако ти е толкова зле пийни един аналгин. И щом толкова настояваш зачисти имиджа на българите по света ;)

До Да: Определено се опитвам ежедневно. А аналгинът не помага в тези случаи. Подробно е описано в листовката за какво се ползва, а ако не ти е достатъчно, може да провериш и кратката характеристика на продукта. Не е шега излагацията на хората, които ни представляват, Да...

тоз експеркал експерт се е целувал с другите бзи?

Кое наричат дама - селянката, която бърше червилото ли?

Добре де,всеки средно интелигентен човек знае ,че когато срещата е по протокол ,дали е бизнес или друга,хората не се мляскат сякаш са първи приятели.Даже не е нужно протоколът да те учи как се постъпва в такава ситуация.

И кой и кога обясни това на Боко? Или на него не смеете, щото той сал Тръмп се измъкна, иначе това Меркел, това Юнкер... Медведев не можа да го издърпа.

Всякакво фамилиярничене на такова ниво е недопустимо.Без значение дали е Родена,Борисов или който и да било .

Но когато Боко го прави, всички гледат на другата страна - няколко пъти. Обаче Радевата да видиш... как ни излага!

Може следващият път да се покрие със забрадка за всеки случай да не нацапа с червило някой друг държавен глава

Полезен ми беше този гаф - на,чих, че има червила, които не оставят следи!

Много проста тая жена, бе, само ни излага!

Какво е първата ни дама, след като не е нито първа/ по конституция/, нито дама / по поведение и маниери/, за мен остава пълна загадка!

Каквато държавата, такава и президентшата. Харесвате или не - кой може с ръка на сърцето да отрече, че ни пасва идеално?

Добре, че все пак се е въздържала (в знак на близост) да премахне несъществуващ косъм от ревера му. :))

Радев да се извини и повече да не я води със себе си

Просто демонстрира близост и приятелство , а тиквата какво демонстрира като ги хваща под ръка или ги прегръща?!

даде ама статията е за гафа на деса а тебе га че ти плащат да плюваш връз другаде

ми десислава, сър

Сега толкова, следващия път да каже"Дай пет, брато!" или "Ах, имате рус косъм на костюма", или с яко потупване по рамото да пита: "Как е хавата, мен?", или "Хареса ли ти бе, мен?". Всичко това много отива на тая тетка!

Разбира се , че е грешка неволна , но е грешка само ,че експерте този който ти е искал мнението искал ли е го е ,за издънките на тиквун който от петнайсет години си показва селенията и простащината ?!

да но не прехвърляй проблема от поредната издънката

ти къде го видя проблема , ако има то го търси на друго място или в главата ти!?

щом имаш пет минуса значи има проблем не само за мен

експерта защо му искат мнението постфактум

Така става, когато първата дама не е дама.

Е , и кво от това , да не би да искаш да Радев да бъде като предния и мъж и жена ?

това е много глупаво

Еееее, голямо чудо станало. Важното е, преди да избърши червилото не си е наплюмчила палеца:)))))

Ха-ха-ха! Браво!

А защо досега е нямало такъв гаф, защото Макрон и Курц ѝ целуваха ръка, а не се спускаха да я целуват по лицето.

те са деца и двамата

На кого му пука! България е последна дупка на кавала.Срамно е да си българин!

Боби

Скрий се бе, Мухъл! Срамно е да си неграмотен и тъп мангал, като теб. А за нас, Българоте, никога не е било срамно да сме Българи.

За тоалетите и е ангажиран моден дизайнер, за прическатта – коафьор, а за обнноските няма ли съветник тази жена? Без нейното присъствие катастрофа ли ще е, та се появява навсякъде? Вари го,печи го, простият си остава прост. С „изискано“ държание на президентша имаме вече традиция поставена още от г-жа Желева. Но тя пък за това се държеше сърдечно и скромно, като народен човек, а не като намръщено парвеню.

Пусни и чалга на тая селянка и ши видиш тогава протокола Тая е поредната златотърсачка

Такъв пост си беше чист шамар. Просто са културни и знаят как да направят забележка елегантно.

Е, и?

Поздравявам всички тъпи тролове руски и кретените, които им се водят по акъла с песента - "да ви еб. у селяните прости". Заслужавате си дебилния президент и жена му

Айде стига са драматизирали. Някои елементи от протокола могат да бъдат и нарушавани. Особено, когато са с близки по нрави хора.

Как нарушавани...та тая наистина го замляска

Борут Пахор е чаровен мъж, и аз бих го целунала. А експерта по протокол просто завижда на Радева. Целувката с червило и изтриването е просто като закачка, шега, и няма мищо лошо в това.

Това е ваше си мнение..не и на Протокола. Както и на морала..публично да опипваш и " закачаш" официални лица и женени мъже. Сеир

грешката и е че вече не сме царство, и Радев не е руски васал, сега са по-модерни времена

Деса и протокол ?!? Сигурно няма проблем с това да щрака с пръстета под звуците на чалгичка , на селския мегдан , ама да се изисква от нея нещо повече .... няма как да стане .

почивка няма!!!

Ние сме толкова малка единица в световната политика, че е малко смешно да се говори за неспазване на някакъв протокол, правителствени самолети и всякакви превземки. Жената не го е целунала стреастно, а дори да се е доближила до него може да е оставила червило на блузата му. Нека де се фокусираме върху голямата картина а да не люпим семки над клюкарската хроника

Добре, че Плевнелиев не го снимаха там където целуваше иначе ДИР- а трябваше да открие порно рубрика.....Нещо като FAB- Роско, например.....

:)))))))))))))))))а бе вие що биете негрите,няма по-долни твари от комуноидите ей

Тез тъпите не говорят за реалните неща, как народа пак е прецакан със счупен реактор за Белене. Жената има пълното право да го целуне по бузата, щом така е рекла. Ако не му харесва, човека може да и направи забележка и това е то. Експерта по протокол да вземе да работи нещо смислено - стига безсмислени професии в тази държава!

даааа,така е на село със целувките и 45г. не се научихте,че сте проЗти селяци