Елена Петрова и Надежда Нейнски в битка за най-стилна дама

На 8 април ще бъдат раздадени годишните награди „Gold Carpet Fashion Awards - People’s choice” за първи път у нас. Зад идейния проект стоят Фавиол Сефери и Ивайло Ковачев.

Обратно в новината

Коментари - Елена Петрова и Надежда Нейнски в битка за най-стилна дама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази седмица ще пуснат саита в които ще се гласува думата имаме ние явно и заради това е пеопле'с чоице *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

стига сте го пробутвали това семпло девойче - Елена Петрова,смях,смях,смях.

Или пък Надежда да е Михайлова, а не Нейнски:))

A Надежда да не би случайно да е Весела?!

НИЕ ИМАМЕ ЛИ ДУМАТА? КОЙ ЩЕ ГИ ИЗБИРА?

с две ръце..за Надежда!нали говорим за стил все пак!моля...без разголени чалгаджиийки!

Само двете от всички номинирани имат стил. Другите ,кой ги е номинирал ...

За пръв път виждам джудже да е красиво и стилно (имам предвид пърхута Петрова).

Хладен и пресметлив скорпион VS самовлюбен и емоционален лъв :-) Интересно... Аз предпочитам скорпионката, по чаровна и по-интересна е...

малко ме касая и двете.

Одухотворено чаровни - Радина Карджилова, Стефания Колева - от пръв поглед. Поне на тия снимки. Може би има много други, коита липсват, а някои тук са излишни.

Модели, певачки и бивш министър споят за най-елегантна. Браво на златния килим. На се надяваме че следващия конкурс ще бъде във възможностите и на тези със средна заплата.

Като чета номинациите единственото което ми идва наум е: "О, боже какъв ужас!"

Моето уважение към всички дами, но Надежда Нейнски е КЛАСИ над останалите, защото стилът отдавна не е само начин на обличане, а и излъчване, поведение, сила, влияние, интелект... А красотата й е очевадна дори на тази възраст.

I am the best forever, cause I am the best!!!

Гергана Полежанова, Таня Илиева, Кристина Несторова и Ирена Милянкова трябва да са силно обидени, че са поставени в една класация с гореспоменатите "модели" и "фотомодели". И кога ще разберете, че такова разделение в бизнеса няма от началото на 90-те години? Наоми, Кристи, Линда, Жизел- те снимат за списания и кампании, правят ревюта и снимат телевизионни реклами. Как ги определяте тях? Като модели, манекени, фотомодели или като нещо друго?

колкото и да плащат за реклама, и пр, изброените госпожи са кандидатки за конкурс на "повехнали красавици". парите не могат да заместият младостта, красотата и свежестта. както гласи балгарската мадрост: "по добре агне с прятели, отколкото дарта овца сам"

благодаря,за вниманието г-н оператор.

преди да започнеш да приемаш съобщенията си измии очите и се събоди време е за работа, ако работиш при мен за днес си без надник, а за утре без работа

преди да започнеш да приемаш съобщенията си измии очите и се събоди време е за работа

какво значи стилна дама

има ли нещо да се пише след като оператора има пристрастия .колко време е необходимо като ставеа въпрос за жена с много фамилии как да се познае коя е тя . михайлова неинска гаражна .една минута 60 секунди,като не можеш да правиш за това което обещаваш не го прави как да ти напиша числото четиридесет и четири . 275 двеста седемдесет и пет.

Гаражната патка къде се бута между чалгарките с разголено рамо?! Не че е по-умна или красива, ама нали минава за някаква депутатка, макар и извън София?! Грозна картинка, а няколко от тези по снимките приличат на травестити ... Това ако са стилните жени в България, не знам вече какво е стил - голотия окичена с пера и тантели вероятно ...

Дълбоко аморално е да предлагате НЕИСКИ ,за каквито и да е класации !!!Във всяка една друга държава ,тя щеше да търка наровете в затвора -ЗА КРАЖБАТА И НЕЗАКОННАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ГАРАЖА НА УБО !!!!

има ли нещо да се пише след като оператора има пристрастия .колко време е необходимо като ставеа въпрос за жена с много фамилии как да се познае коя е тя . михайлова неинска гаражна .една минута 60 секунди,като не можеш да правиш за това което обещаваш не го прави как да ти напиша числото четиридесет и четири .

Толкова харесвах Елена Петрова! Никога не разбрах защо Надежда я кръстиха "хубавото Наде". Но вече взе да ми се повръща и от едната и от другата. От никъде не липсват.Де що е класация те неизменно присъстват. Аман от хубостта им, от семейните им драми и от публичните им изяви

Диляна Попова и Ирена Милянкова кой ги набутва в тези класации за крокодили само не разбрах?

Какво пазение. Най-стилната дама да стане Андреа. Най-стилната магистралка да, но най-стилна дама направо ние сме шега на природата. Боже, колко простотия в тади държава

Интересно защо ли, в тази класация не са включени щастливо омъжени жени - без разводи, изневери и т.н.

Все повече се изумявам от представата на някои хора за стилна жена. Във всеки случай номинираните дами са на светлинни години. Мохе би става въпрос за стил "чалга"

Не знам ,кой я лансира тази женица с вид на провинциална мома .В нея няма грам секс.

коя е тази нейнска ,нека си изреди всичките фамилии за да я познаем коя е. първо я проверете в нап след това я предлагайте ,но не като цв.цв. изписвайте цифрите като за нормални престанете с тези ненормални писания

коя е тази нейнска ,нека си изреди всичките фамилии за да я познаем коя е. първо я проверете в нап след това я предлагайте ,но не като цв.цв.

Такъв тюрлю гювеч може само албанец да сготви! Колко малък, а вече знае!

абе тази кривоуста детска учителка къде е тръгнала с мечки дренки да яде??? Егати смеха, айде стига толкова- ние да не сме от гората!!!

някой от тях са хубавки, други не чак толкова, трети са си направо неприятни, но почти всички са далече от понятието СТИЛНИ! по-скоро изглеждат балкански агресивни, което за чужденците е атракция, но за мен си е....леко позорно! късмет все пак на конкурса!

егати и цирка ,свършиха ли жените та избрахте тия .

Надежда Нейнски мъж ли е? С тая фамилия? Или и тя не знае.

Естествено по безспорен начин Елена Петрова е на светлинни години пред Надежда. Незнам кой и с какъв аргумент пробутва тази жена в критическа възраст.

Простата и тъпа Елена не може да се хване на малкият пръст на Надежда!! Свери си фактите!

Става въпрос за Най-стилна дама. А не за най-млада, най-опъната и т.н. Ще те питаме когато одъртееш дали пак ще мислиш така или ще пощръклееш като те удари кризата на средната възраст

ДЕНИЦА е #1 - тя е естествено чаровна, лъчезарна и кръшна - родена за модел! Надутите пуйки Нейнски и Измислена Петрова въобще не важат.