Ели Гигова станала брюнетка заради раздялата с Петко?

От известно време ТВ водещата Ели Гигова се подвизава с тъмна коса, което моментално доведе до слуховете, че промяната във визията й е следствие от раздялата й с Петко Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Ели Гигова станала брюнетка заради раздялата с Петко? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе момиче имаш си всичко, защо си тръгнала да се излагаш пред цяла България?

pinx

мен ме кефи.

Ако ще да е и за "Play boy" но този който я "набута" в студиото на Евро 2012 има акъл колкото нея!Не че и другия водещ има някакви способности,но в сравнение с нея става! Заради тия двамата водещи гледам само мачовете без студията!

Тази и онази другата, като нея са наети да стоят пред екрана и да ни демонстрират своята футболна "компетентност". На футболни гейши ли го раздават? Били наети срещу 3000 евро. Ало една учителка говори по 5-6 часа на ден за 300 - 400 лева на месец , тия казват по 20 - 30 думи на вечер. Не ми допадат плиткоумни, невежи по тематиката държанки. Изживяват се като неотразими. Затова ли плащам данъци за идръжка на БЮДЖЕТНАТА БНТ-1? Може и без вас, има други часни телевизии. Без това и не ви гледам! Притавитизация на БНТ-1.

Като не ти харесва, гледай учителки тогава, аз предпочитам Елито, ааааа

и красива и умна и богата и кадърна млада българка !!! да е жива и здрава и да си намери добър мъж !!! важното е , че се отърва от тоя петко !!!

Щом сама си е скучна на себе си, смятай за другите!

Aз бих я излизал ако ще и червенокоса да се боядиса... Хубаво момиче !

Мноооооооого як коментар.Мъжкарски....ама от някъде другаде.

Много е готина, кефи ме.

Е как,нали беше всичко идилия и рози !!! ??? Не,че вярвах,но ...

Да, момичето има зареждаща усмивка и дори изглежда секси. Има и добро образование, не е ясно защо се занимава с посредствени чалгари, но е гот, че е минимизирала контактите с тях:) Ред е да си хване рокаджия kato men и да остане по-дълго с него:) womenjoyman yahoo

Горката направо е за съжаление с очевидно невисокия си коефициент на интелигентност. Освен с визия не впечатлява с нищо друго. Не съм сигурен дали изобщо гледа мачовете, по-скоро има там някакви функции на мажоретка. Всички знаем защо точно тя е там освен за фасада!

Това не е новина . Още от началото се виждаха че беше кърпена връзка ,а сега когато и парите на баща и са на свършване ( Н. Гигов)става ясно за какво е било това събиране

Моля, не обиждайте телевизионните водещи с такива сравнения

Ели Гигова е едн умна и красива млада жена! Не знам каква е причината за раздялата й с бившия й приятел, но от опит знам, че мъжете си падат по мяукащите, "беззащитни" женички и това не престава да ме изумява!

Ели изглежда разкошно с черна коса. А пък е и много приятна, възпитана и нежна млада дама.

Донякъде си прав, но е ужаааасно неподходяща в студиото на европейското първенство. Изказва все неподготвена и ръси глупост след глупост, само и само да вземе участие в разговора.