17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що такова е потрошила, само тя си е знаела. За сериозните хора и критика не цветният пищен "Клеопатра" е върхът й, а "Кой се страхува от Вирджиния Уулф?" Трябва обаче да се гледа само от хора над 30 г. не че има нещо лошо и мръсно, а за да могат да го разберат за какво става дума! Особено финалът с посядването на двойката в градинката пред къщата и люлката.......Има ли още днес такава замаскирана и изведнъж избухнала любов?

Когато майка ти е амбициозна жена и като дете ти плаща уроци по пиано, пеене, езда, плуване .... когато инвестира в детето си, рано или късно резултат ще има. Що се отнася до Елизабет Тейлър, тя наистина е велика, защото е красива, талантлива, магнетична, недостижима.

Страхотна жена! За мен едни от най-добрите и роли са в "Кой се страхува от Вирджиния Улф" и "Укротяване на опърничавата"

Спомням си, че за очите й казваха, че са виолетови. И никой не е имал такъв цвят, толкова красиви очи е имала.

Ами по 100 снимки виждам, че са сини. Дало фотото не е добро. Не знам. Ама 1 не видях да е с някакъв по-особен цвят. Може би на живо...

Легендите не умират!!! Тя живя живот като на кино !!! Жена с чар и великолепна актриса ,особено във филма " Клеопатра " !!!

Когато бях ученик, исках да избягам в Америка заради нея. Когато дойдох тя си отиде завинаги Беше великолепна!

съжалявам, но никога не съм я харесвала, прекалено ми е холивудска, повече форма, отколкото съдържание.

Да, нужно е първо да умреш, за да станеш легенда. Но от какво? Горката жена имаше всичко през живота си, но нямаше късмета да закачи от така модерния Ковид.

Вие идиотите, на абонамент ли сте тук? Само питам...

Да....твърдо!!!