Елтън Джон: Синът ми ще бъде тормозен в училище

Елтън Джон се е оплакал пред медиите, че най-вероятно синът му Закари ще бъде тормозен в училище, защото е отгледан от двама мъже.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон: Синът ми ще бъде тормозен в училище | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че сме нетолерантни.А как да се обясни коя е майката.Могже би Елтън Джон....Е обикновените семейства са от мъж и жена. Това се вписва от природата. Затова и еднополовите връзки не могат да се възпроизведат.По естествен път де.А намесата в природата не води до нищо добро.

да му имам проблема..... ладъ гага чте му стане настоиник и чте му набие в главичката че е нормално да си различен....ха ха ха. милиони деца по света умират от глад.... да седнеме да ревеме за всички изперкали от ENG.... на мен лично не ми пука за никои от тях

От повечето коментари тук се убеждавам, че българите са доста нетолерантни и не виждат по-далеч от носа си. Няма защо да съжалявате сина на Елтън Джон, той е и ще бъде съвсем добре. По-добре помислете защо се подиграват децата - ами защото така са възпитани и вземат пример от родителите си.

Горкото дете,...горкото дете, какво толкова сте го засъжалявали? Е, какво толкова, че е отгледано от двама мъже? Няма гаранция, че като се отглежда едно дете от хетеросексуални родители няма пак да бъде тормозено в училище. По скоро ще бъде ласкаено от съучениците в предвид известните си родители. Дразнещото по-скоро, е че хората с хомосексуална ориентация започнаха постоянно да парадират с това. Техен си е избора, ОК и какво от това!

Ма, то това детенце от сега още е сърдито! По- тъжно и намръщено дете не съм виждала!

Горкото детенце,сигурно нищо материално няма да му липсва,но ще му липсва най-важното и то по рождение.Таткото е щастлив,за сметка на детето.

Милото дете,не е честно спрямо него

Горкото симпатично детенце. Ще бъде тормозено със сигурност и не защото бащата е известен музикант, а ... ясно за какво. Сега ли се сети, Елтън, какво ще причиниш на това дете?!

тоя социален експеримент все ще избие на някъде. най вероятно детето ще бъде с частно образование иначе не го виждам.

извратеняк, сега се сетил.....

Боже, каква ужасна изродщина, горкото дете... Англичаните са идиоти да разрешават такива неща.

не разбрахме кои е маиката от двамата и как го е курмил? в природата няма бозаиници с двама родители от мужки пол но хората се гаврят с нея като пропагандират че било нормално. няма как това да не повляе на психиката на детето.

то има и жени, дето раждат и кърмят, ама родители ли са(изхвърлят, убиват, продават децата си и т.н.)? Очевидно моделът мъж+жена=добро семейство не е задължителен. Като ти гледам правописа, не е нужно да се опитваш да разбереш...

накаде отива светут??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

здравеите дир бг,е.жон и т.н.му партнйор много добре са знаели какво очаква детето в училище и да не ми се правят на ощипани.по-добре да са две маики,не знам,по приемливо е.не ме дразни двоика мъже,т.е геи двоика,но да ви кажа,имах шеф геи,и тои беше противен тип,не мога да го обясня с думу-отвратителен.а пък може да си наемат детегледачка,която да се представя за леля на синът им :))))) защо не,ааа.става може и аз да им стана детегледачка,срещу "скромна"заплата,разбира се.

Много си неграмотна бе душице!Ходила ли си на училище?

По-големи глупости отдавна не бях чела. Докато народът не се научи на толерантност и не се отърси от тесногръдите си представи за "приемливост", няма как да се преборим с предразсъдъците и да вървим напред.

Къде е това "напред", Йоана? Обратните колко напред могат да ни закарат...... Някои хора имат изкривено усещане за толерантност, явно.

Много ми е чудно как широко скроен човек като теб ще реагира ако на чина до твоето дете седи другарче от такова "семейство"? Много е лесно да си толерантен към неща, които не те засягат лично!