Коментари - Елтън Джон съобщи името на втория си син | Лайф.dir.bg
назад

Елтън Джон съобщи името на втория си син

Елтън Джон и съпругът му Дейвид Фърниш потвърдиха пред медиите, че им се е родил син, който са кръстили Илайджа Джоузеф Даниел Фърниш-Джон.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон съобщи името на втория си син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как е забременяла "жена" му? Ин виво или ин витро!? Побъркан народ.То Господ като даде едно взема сто.

Коментарите по-долу са пример за това колко нетолерантен и ограничен е българският народ като цяло. Ето за това сме на тоя хал.

Аз съм толерантен, но да не ми сенатрапват хомо и подобни. А не двама хомо с пари да ни афишират какви родители щели да бъдат. Като искат да дадат нещо, да подпомагат домовете за сираци а не да убиват детството на някое дете.

Какво значи "да ти се натрапват"? На мен пък ми е изключително неприятно да ми се "натрапваш" ти с долнопробните си коментари в който и форум да отворя. Но това е свободата на словото, която подкрепям. А, иначе, ник-ът ти те окачествява перфектно.

....нашия Сергей Станишев изостава

Значи за Денят на майката подарък ще получи Елтън, а за този на бащата-Дейвид. Сбъркана работа, две деца, които никога няма да кажат "мамо".

И как ще му викат на кратко на това бебе Илайджа Джоузеф Даниел Фърниш-Джон?

Грешка, кръстиха го Хемороид. Е.ах ти сбърканяците. Скоро някой зоофил няма ли да се ожени за кравата Мутафонка?

са разрешени браковете с животни.Също така ,макар и протестите и във Франция ще разрешат браковете и после и осиновяването от хомо. Не след дълго,почтен,хетеросексуален мъж ще бъде като ети,много са чували за него ,но никой не го е виждал.

Каква връзка има почтеността със сексуалната ориентация?:)

Цъкайте ми минуси. Значи според вас е нормално хомосексуалисти да осиновяват деца? Нямам нищо против хомосексуалистите, които не ми се натрапват постоянно. Всеки има правото да е такъв, какъвто е, но не приемам за нормално да осиновяват деца, защото тези деца вече нямат право на избор. Ако природата го смяташе за нормално и мъжете щяха да раждат.

Минусите въобще не са случайни. И недей да намесваш природата, за да оправдаеш простотията и глупостта си. Природата сама по себе си е толкова чудата, че не само има мъжки видове, които износват поколението, но дори и такива, които променят пола си. А ако нещо може да се нарече грешка на природата, то със сигурност прилича на теб:)