Връзката на Брадли Купър и Джиджи Хадид "напредва" и "става все по-сериозна", твърди приятел на моделката.

За връзката на звездата от "Маестро" и блондинката, които имат разлика във възрастта от двадесет години, за първи път се заговори преди девет месеца и оттогава отношенията им са прераснал в "пълноценна връзка", пише People.

Източник разкрива пред изданието, че Джиджи е "много щастлива" с Купър и че въпреки натоварените им графици те "успяват да прекарват времето си заедно и се наслаждават един на друг".

Снимки на Джиджи Хадид>>>

"Не бях сигурен, че това е нещо ще прерасне в нещо повече от неангажираща връзка, когато започна, но отношенията им стават по-сериозни", добавя близкият на моделката.

"Като се има предвид колко са заети и двамата с работата и семействата си, те успяха да запазят това, което се случва между тях", добавя друг източник.

Източникът също така заяви, че двойката обсъжда предприемането на по-сериозни стъпки и е "направила връзката си приоритет в иначе натоварения си живот".

И двамата са родители - Купър е баща на дъщеря Леа де Сейн, от бившата си половинка Ирина Шейк, докато Хадид споделя дъщеря Кай, от бившия си Зейн Малик.