Езиков скандал беляза конкурса "Мис Вселена"

Участнички говорят зад гърба на "Мис Камбоджа", че не знае английски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уффф! Може ли да ида да утеша Мис Камбоджа? Ще й говоря с езика на любовта и ще тя ще сияе още повече.

А мис македония знае ли български? А мисирката от америка знае друг език освен английски?

Нямаше да забележа, че камбоджанката и виетнамката са класи по красота над другите. Особено спрямо австралийката.

не всички могат да търкалят горещи картофи из устата си

Нали на този конкурс става въпрос коя е по-красива а не коя по-бързо си движи езика?

Не леж на тая!

А тъпите краварски кифли, знаят ли друг език освен мучащия говедарски? Нещо Френски, немски, руски, италиански, тайландски, китайски, камбоджански, БЪЛГАРСКИ?! Света не е Говедарника и сие! И те да вземат да научат и нещо друго освен английското краварско мучене! Най малкото езика на страните домакини.

А ти освен да разглобява АК друго можеш ли?

точно между очите цял пълнител вкарвам както е известно за 3 секунди

Мис "Камбоджа" е 10-ка, а тези, тези са кобили...

А тези участнички дали знаят камбоджански?

"Скандал" в чаша... боза. Със шампанско. Менте - шампанското. Пък и не само шампанското.

Важното е да знаят френски!

В тези среди френският е универсален и просто задължителен ;)

едната виетнамка целува американката, а другата знае само виетнамски македонски

Дали има скандал незнам, но на пъпчето на мис Колумбия /на главната снимка последната в дясно/ бих дръпнал една магистралка.

Неуважаеми драскачи, самонаричащи се ж урналисти, вие сте само едни прости, тъпи, слугинажни същества, на които са дадени правото и възможността да се изхождат в пространството, считайки това за даване на информация! Не ви съжалявам, защото вие сами го искате! Спрете да набивате в главите на Българите, че скелетообразността е някаква хубост! Спрете да подменятя български думи с аанглосаксонски!!! Смути е нектар, по разбирането за това у нас! Да, има и друго значение, ноказах - според разбирането у нас! Бекстейдж е задна, не парадна сцена - позлвайте тези изрази! Като отидете от село в София, се смазвате от пълзене и дупедавство и всячекси искате да прикриете проЗтотията си! НЕВЪЗМОЖНО Е! ВИЕ СТЕ РОДЕНИ С НЕЯ!!! Дир, ако се уважавате и нас също, не пускайте подобни статии или други писани от смотаняци! Да, има кой да чете и това, но има и кой да гледа порно, нали? Защо не ни го предлагате, а ? :)

Искам да поправя - не е задължително винаги неуките да са от село, има много такива и от София / и околните села /

И те са селтаци, нима не са. Човек от града трудно ще е неук, особено ако е израснал в интелигентна среда.

тъпи кокошки,ако попаднеш в Камбоджа и не те разбират какво ще направиш.Тогава искам да съм там и да се посмея

Luna0102

"Езиков скандал беляза конкурса "Мис Вселена" Участнички говорят зад гърба на....." Ами то си е за скандал, като ще ползваш езика за някоя част от тялото, то се ползва за предницата, а и жени да използват езика си за друга жена си е перверзно, така че скандала е основателен.

Такава напаст са тези и винаги неразбрани,изкуткудякат нещо и после започват да разказват какво са искали да кажат..

Те пък тия , чийто основен език е английски, все едно много знаят чужди езици.И американците и австралийците са пълни неграмотници, които масово освен техния си език нищо друго не могат да говорят.И все едно всеки им е длъжен. А иначе, както не се считат длъжни да говорят например кхмери, така защо и тя да се чувства длъжна да говори английски.И все си мисля, че камбоджанката английския все ще го научи, ама тея гургулици едва ли ще успеят да научат дори как се изписват буквите на кхмери.Нещастници пълни!

Те повечето и тяхния си Английски не го знаят като хората Например Англичанин с Кокни и Австралиец е почти невъзможно да се разберат на какъв език говорят !

Не е така. Кокния е просто словоред от думи които се римуват и трябва да знаеш какво означават. не е диалект. идеално ще се разберат, защото австралийския акцент произлиза от бедните райони на лондон и тяхните пристъпници които са пращани да лежат в австралия.

имаме новина! в Небраска говорели английски!

Тоя конкурс не беше ли конкурс за красота ? Какво общо има красотата със знаенето на Английски, Турски, Френски или Испански ? Като гледам и от клипа, май нищо ! Освен външна красота има и вътрешна такава, а в тия англо-говорящите от клипа не виждам нито едната нито другата. Виждам само една злоба, лицемерие и надменност !

Това да не би да е олимпиада по английски език?Освен това момичето от Камбоджа е доста красиво.

Доста по-красиво от тези, които му се подиграват . . . . И може би точно това е причината за поведението им, защото и те самите го осъзнават. Защо мислиш, че и се правят на приятелки ? Аз мисля, че за да могат и те да влязат в кадър покрай нея. Иначе може никой да не им обърне внимание ! Това повече ми прилича на състезание по подлост между пепелянки !

Ами като момичето от Камбоджа не е научило английски, що американската кифла не е научила кхмерски, щом иска да общува с нея? Отговорът е много лесен - американката е арогантна и тъпа. А в добавка е грозна и завистлива!

Голям праз. Женската злоба, завист и лицемерие да се правят на приятелки, а зад гърба им да плюят отрова, са известни откак го има светът.

Празни и глупави "красавици",това,че говорите английски,не ви прави по-умни от другите!Особено представителките на голямата държава!

Не са от най-красивите тези красавици, как ли ги избират?

ух как се разстроих за тия убавици

Кифлите се разсърдили.

като гледам снимката като езиков скандал на първо четене виждам и гей скандал

Ексклузивна новина. Това е на път да взриви световния мир. Кой ли се вълнува от това?

Бяха питали Бисмарк кое е най важното събитие на 19ти век и той отговорил "Това че в САЩ говорят английски". За съжаление нещата така се насложиха че англиският се наложи като международен език....хубаво или лошо, това са фактите. Но да се подиграват на човек който не знае английски е не само тъпо но и опасно за тези пТички - защото реално те знаят колкото и мацката от Камбожда...1 език. Бях на 9г когато напуснах България и ме сложиха в частно английско училище. Сега съм близо 40 и цял живот съм учил и говорил само на английски. Но си спомням колко трудно ми беше в началото.

Достатъчно и е да знае "македонски" друг не и трябва! ХАХАХА

"Мис Камбоджа е тук и не говори никакъв английски, а тук никой не знае езика ѝ. Франческа ("Мис Австралия" - бел.ред.) каза, че това ще бъде много изолиращо" Кое му е скандалното? Вече всяко изразяване на мнение го водите за скандал, само и само да кликват хората на статиите ви. Срамота!

Проблема е, че скандала е станал ТАМ. А момичетата просто го констатират и дори съжаляват, че никой не знае езика й за да й помага. Всъщност много ме е яд, когато за конкурсите още от предварителните кръгове се изисква от кандидатките да знаят английски, дори и да не се провежда финала в английско говоряща страна.. Ами ако знае немски и испански? Дай да не ходи. Наистина езика трябва да не е проблем и изискване към кандидатките, а за финалите да си има преводачки. Щото после като почнат с въпросите дали красотата ще спаси света и как ще опазят световния мир, момето трябва да го разбира.