Фенове се възмутиха от номинирането на Кен за "Оскар"

Нито режисьорката на "Барби" Грета Гъруиг, нито Марго Роби, която играе емблематичната кукла, бяха номинирани

Обратно в новината

Коментари - Фенове се възмутиха от номинирането на Кен за "Оскар" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотщината с тоя "филм" продължава. Следващо ниво - президент

То па един филм. Как пък няма поне един читав сценарист, да създаде оригинален сюжет. Иначе сите копи пасте от DC COMICS, MARVEL, DISNY и всякакви лайна.

Иронично е, но единствения по интересен персонаж беше Р. Гослинк. Останалото във филма (без да казвам че М. Роби има вина) е на ниво тийн комедия. Остана и за такива да дават оскар! (освен ако не е поне с черни или травестите)

Льольото с награда!

На Кен много му отива розово...

Факт е че наистина му отива. На някои хора този цвят стои супер, други изглеждат нелепо.

Благодаря за споделените цитати, ще ги потърся в оригинал! За мен озадачаващо как не номинираха Грета и Марго за този уникален филм /добре, че поне филма са номинирали/. Според мен е първият филм в който жената получава напълно свобода, помирява се с мъжа, разделят се естетски и то пресъздадено привидно, леко, смешно, наивно и уважително иронично. Никога не съм била фен на куклата, а филма го почувствах, че приобщава и нас резервираните, което е уникално. Не знам върви ли по БГ кината, за да отида да го гледам още веднъж.

Филмът "Барби" каквато и сатира пък и то брилянтна да е е несъвместима с оскарите. Да срявняваш Райън Гослинг с изпълнението на Робърд Дауни / с номинация в същата категориая/ за "Опенхаймер" е абсурдно. Скоро гледах Опенхаймер и бях много впечатлена от изпълнението на Р.Д., абсолютно неочаквано за мен, играе блестящо и ролята е сериозна и тежка, няма база за сравнение с актьорската игра в Барбито. И Килиън Мърфи е много добър спор няма. Не съм гледала другите номинирани филми, но ако октьорите от "Опенхаймер" спечелят ще е заслужено, база за сравнение няма с тази лигня Барбито - колкото и да го величаят.

Все още никой нищо не е спечелил. Ясно е, че Кен няма да спечели срещу актьорите от Опенхаймер. Въпросът е кой е номиниран. Марго Роби определено има място в номинациите за най-добра актриса, режисьорката в нейната категория.

Кино критиците,на които това им е работата трябва да знаят най-добре,че качествата на един филм са комплексно заложени. И не че хората се възмущават от номинацията на Кен,а по-скоро от липсата на такава за участващите, и гръбнака на една за мнозина брилянтна пародия,разказана през розовото,детското,красивото и грозното от живота!Просто трябваше да ги номинират пък,да не им дават победата щом има по-добри!