Фенове се възмутиха от номинирането на Кен за "Оскар"

Нито режисьорката на "Барби" Грета Гъруиг, нито Марго Роби, която играе емблематичната кукла, бяха номинирани

Обратно в новината

Коментари - Фенове се възмутиха от номинирането на Кен за "Оскар" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кино критиците,на които това им е работата трябва да знаят най-добре,че качествата на един филм са комплексно заложени. И не че хората се възмущават от номинацията на Кен,а по-скоро от липсата на такава за участващите, и гръбнака на една за мнозина брилянтна пародия,разказана през розовото,детското,красивото и грозното от живота!Просто трябваше да ги номинират пък,да не им дават победата щом има по-добри!

Филмът "Барби" каквато и сатира пък и то брилянтна да е е несъвместима с оскарите. Да срявняваш Райън Гослинг с изпълнението на Робърд Дауни / с номинация в същата категориая/ за "Опенхаймер" е абсурдно. Скоро гледах Опенхаймер и бях много впечатлена от изпълнението на Р.Д., абсолютно неочаквано за мен, играе блестящо и ролята е сериозна и тежка, няма база за сравнение с актьорската игра в Барбито. И Килиън Мърфи е много добър спор няма. Не съм гледала другите номинирани филми, но ако октьорите от "Опенхаймер" спечелят ще е заслужено, база за сравнение няма с тази лигня Барбито - колкото и да го величаят.

Благодаря за споделените цитати, ще ги потърся в оригинал! За мен озадачаващо как не номинираха Грета и Марго за този уникален филм /добре, че поне филма са номинирали/. Според мен е първият филм в който жената получава напълно свобода, помирява се с мъжа, разделят се естетски и то пресъздадено привидно, леко, смешно, наивно и уважително иронично. Никога не съм била фен на куклата, а филма го почувствах, че приобщава и нас резервираните, което е уникално. Не знам върви ли по БГ кината, за да отида да го гледам още веднъж.

Все още никой нищо не е спечелил. Ясно е, че Кен няма да спечели срещу актьорите от Опенхаймер. Въпросът е кой е номиниран. Марго Роби определено има място в номинациите за най-добра актриса, режисьорката в нейната категория.

На Кен много му отива розово...

Льольото с награда!

Иронично е, но единствения по интересен персонаж беше Р. Гослинк. Останалото във филма (без да казвам че М. Роби има вина) е на ниво тийн комедия. Остана и за такива да дават оскар! (освен ако не е поне с черни или травестите)

Факт е че наистина му отива. На някои хора този цвят стои супер, други изглеждат нелепо.

То па един филм. Как пък няма поне един читав сценарист, да създаде оригинален сюжет. Иначе сите копи пасте от DC COMICS, MARVEL, DISNY и всякакви лайна.

Идиотщината с тоя "филм" продължава. Следващо ниво - президент