Коментари - Финландия въвежда следобедния сън на работното място | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добпе тия идиоти да престанат да си правят един на друг мобинг на работното място и тогава ползите ще бъдат стократно по-големи от следобедния сън, който искат да въведат.

Не го виждам това приложено у нас. Ние разпускаме по друг начин, ще са нужни сепарета. А и на някои половин час може да не им стигне, ще се получи изнервяне.

Имат си и надзирателка! Бляк.....

В тая поза и на този твърд под не виждам, как ще заспи някой. Толкова ли не могат да сложат легла или дивани, все същото място ще заемат? Може и сгъваеми фотьойли, ако искат после да ги сгъват.

В България добре, че е Фейсбук та на човек да не му се доспива...

Гърците от кога са го въвели!!!

Да, сиестата е разпространена в по-топлите държави.

В България все още от вкъщи не можеш да работиш, защото бай Пенчо чорбаджията иска да си му "под око", та камоли да разбере смисълът на начинанието.

още една хубава държава...

Това да не са почиващи си болнични служители в Акушерското отделение??

А у нас се спи предимно в работно време. А бри бай Тошо в работно време се играеха карти, а който имаше любовница я водеше в "читалнята".

Сънят съвместен ли ще е или разделен?

Работила съм 4 години в японска фирма.Те още преди 10 години бяха въвели спането на обяд, около 40 минути.Определено японските колеги бяха доста бодри след съня, а ние доста пъти изтощени от нашата обедната почивка.

В Китай е още по-отдавна и важи за всички, не само за работещите. Толкова са свикнали със следобедния сън от детската градина още. Следобед спят навсякъде, даже и по улиците /на определени места/.

А леки разпускащи взаимноосвобождаващи упражнения с пухкавата колежка от счетоводството, през това време, може ли? Смята ли се това за тиймбилдинг или съществува риск да бъде прието като социалнонеприемливо? Аз, за един преател питам...

В България спането на чиновниците на работното място отдавна е въведено.

Казах, че гела и велчевия дс агент ще се обесят при тая новина

Защо да се вбесяват хората? У нас селските дебили достатъчно симулират на работните си места с недоразвитите си мозъци, въобще не са се преуморили.

не върши работа 30-60 минути. Трябват 90 минути, а с оглед на времето за заспиване и събуждане - 120. Иначе направлението е правилно - по-добре работникът да бачка 5-6 часа във върхова форма, отколкото 8 в режим "черво".

Седяща работа?! Значи са се загрижили за чиновници и евентуално касиери а не за стругари или докери;)