Седенето осем часа неутрализира ефекта от упражненията

Седенето на работа и излежаването на дивана вкъщи неутрализират ефекта от упражненията, показва проучване на изследователи от Университета на Калифорния в Сан Диего.

Обратно в новината

Коментари - Седенето осем часа неутрализира ефекта от упражненията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво? Да сменяме работата?

Това са пълни глупости.Оказва се ,че след силова тренировка, последвана от кратко ,но изморително кардио във фитнеса,например ,трябва да продължим да "търчим и препускаме"като коне цял ден...Това не е по силите на много хора, да не говорим, че е излишно и съсипващо.Колко трябва да се движим също има някакви пределни норми...

И, какво излиза?! Само да лежим и да се гоим, няма смисъл да се потим. Дръжки!!!

...Седенето на работа и излежаването на дивана вкъщи неутрализират ефекта от упражненията, показва проучване на изследователи от Университета на Калифорния в Сан Диего...Всеки човек със средна интелегентност и сам може да стигне до това заключение.Но явно в Сащ са други хора.

Това е най-тъпата статия, която съм чела! От нея излиза, че щом работата на един човек е в офис и няма много движение през деня - то няма никакъв смисъл да спортува каквото и да е след работа, защото се неутрализирал ефекта от спорта ................. Дълбоко подозирам, че статията е написана от човек, който оправдава мързела си .......... !!!

Затова направете навсякъде велоалеи и по градските пътища да се движат само велосипеди и градски транспорт!