17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле мале, грозилища - женища - не можеш го разбра тва мъж ли е, жена ми, ако не го погледнеш в лицето. Не ми харесват тези фитнес женьоря, превърнали телата си в мъжки, и няма как да ми наложат този модел и това си е. Още повече, че мъжете( по мое наблюдение) също не харесват този тип жени,които ги конкурират по мускули и плочки на корема. Само @ balletbеаиtiful ( която знам и съм последвала отдавна) и @nudeyogagirls(на която сега се възхитих) са красиви и естетични. Просто защото са женствени.

Да не би да ти харесват повече нашите селянки - "жени" с огромните глави, дебелите гъзове и недоразвитите мозъци?

Мисля, че съм посочила кой ми харесва профила на @ballеtbeautiful и @nude yoga girl. Ако смяташ, че личната треньорка на момичета _ангелите на Виктория сикрет Mary Helen Bowers и притежателката на профила, споменат тук @balletbeautiful, както и съвършеното женско тяло на yoga nude girl са "селянки с големи глави и дебели гъзове"............. не знам какво да ти кажа.....освен :"Съжалявам за проблема Ви, господине " ;) Ние не ти пречим да си харесваш онзи тип жени,превърнали се в мъже от тестостерона и вманиаченото топене на мазнини. Никой не ти пречи. Само не го натрапвай на другите. И не ги хейтвай... Ако можеш, разбира се.

Драга ми Паула , не ти ли прави впечатление , че се изказваш от името на мъже , какво и що харесвали , докато именно мъже ти споменават , че си в грешка ?!? Е , има едни обрязани на определено място които си харесват свинки , но това щото религията им е забранила да ядат свинско и компенсират до някъде .

Надявам се не слагаш всички български жени под общ знаменател..

Аз не хейтвам и не натрапвам нищо. Само отбелязвам някои нещица. Като например, че да си с изваяно тяло е за предпочитане пред нашите селянки, които са или болнаво кльощави от глад като скакалци или трътлести като кранти от мързел и недвижение.

Мила Паула,нека и една жена ти го каже - много омраза има в изказването ти.Мацките са готини. А колкото до мъжете- не им обяснявай какво харесват.

Къде видя мускулите че не видях.Всички изглеждат страхотно! Единствено латинката е ниска и дупето странично стои малко като мускул но е заблуда. Да, има момичета които с по-закръглени форми (да кажем като Приянка Чопра) са сладурани но това не означава че да си тюфлек е секси, както и бодибилдър тип тяло с изскочили вени и мускули и на веждите. Момичето с белия клин и скрилата се зат листото са със страхотно тяло магмагнит. Лично познавам родни дами над 40 които спорт не са помирисвали и здравословното хранене им е тера инкогнита но има тяло което с часове няма да ти омръзне..(за една фитнес активност говоря), но уви в лице този начин на живот започва да си личи. Та за всеки влак си има пътници,а за този стават все повече.Така,че уважаема не ни давайте акъл, тестостерона ни диктува естетиката.А Вие се разходете до фитнесзалата, може и да Ви допадне..

тая статия е секситка, и затлъстелите са хубави, секси

Общото, което обединява почти всички от показаните - пълната, тотална липса на какъфто и да било сексапил.

Както и твоята пълна и тотална липса на какъвто и да е било правопис

Randall_Zwinge

За кой ли път предупреждавам, ама неграмотните така и не щат да се научат - не можеш с известни познания по морфология да даваш оценки на някого, който използва методите на стилистиката.

Крайно време е да разберат някои хейтъри , че красивото тяло се постига с много труд , с хейтване и оправдания не става !

Абе... Има и някой късметлийки, дето даже и от труд нямат нужда...

Глупости! Тези профили създават у подрасващите нереални очаквания и изисквания към себе си и другите. Правят ги анорвксици.

Определено кефира дето употребяваш е силно ферментирал ! Друго , намали го защото гледам имаш силно влечение към крави , може и в него да е вината !

Ще го разчиташ на мускули...и пак оставаш плашещ за околните, няма кво да ми се събличат тия грозотии по дрискалници