Коментари - "Flashdance... What a Feeling" - защо не ни омръзва да я слушаме почти 40 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък някой неграмотник-дирник да беше изписал и правилно името на певицата, щеше да е постижение! Ирен не я познавам, но жената, на която е посветена статията, се казва АЙРИН КАРА!

Песента е безспорно добра, НО..определено е от песните, които бързо омръзват и стават дори досадни...Не знам какво разбирате под песни, които не омръзват, но на мен лично ми лъха на такава сантименталност, която дразни. Иначе певицата, почина преди дни (Айрин Кара) - да почива в мир. Актрисата (Дженифър Бийлс) е много секси във филма.

Понякога и в секса има емоции, да не кажа ,че е по- скоро винаги Освен за пошлите душички считащи себе си за по- различни след като са емоционално осакатени- така е, ноо НЕ Е ПОВОД ЗА ГОРДОСТ

Велика песен! Затова и досега се слуша. На всеки купон в Студентски Град я пускахме, и това беше години след филма. Предполагам, още я пускат. Клипът също е много як. Красива мацка, в оскъдно облекло, със страхотни форми, танцува.

Песента може би е хубава, но никога не ми е харесвала, защото си представях главната артистка, все едно тя я пее, както и трябва. А въпросната така и не ми хареса никак, въпреки всеобщия възторг. Както и героинята

Ирен Катар пее, главната актриса танцува, но не танцува тя, а професионална танцьорка, само лицето е на актрисата, краката са на танцьорката. Както в "Хубава Жена" само лицето е на Джулуя Робертс, а задника и краката са на друга жена.

Ами браво на професионалната танцьорка. Страхотни крака и дупе. Има кавър версия с Гери /Джери/ Халиуел , но далеч е от емоционалното ниво,което се достига при оргинала , а може това е от годините ,на които човек е бил тогава

Коя викаш е Ирен Катар??? Кирчооо, и ти ли общуваш с някой кокорчо ,а АЙРИН КАРА

Въпросът е направо екзистенциален! Но все пак…. Ами не ни омръзва по същите причини по които не ни омръзват още десетки други песни на 40 години.

Песента е изумително посредствена. Днес софтуер ще ви генерира много по-завладяващо парче за части от секундата. Просто в ония години, танцуваща жена в леко оскъдно облекло си е било сериозен бонус. Нямало е порнохъб примерно. И ето, Павлов /оня с кучетата/ колко е бил прав. Обзалагам се, че и 30 години по късно като чуете тази песен в главата ви се появяват картинки. Нормално е :)

На теб главата май ти е Пикасо …

абееее, даже не знам какво точно искам да ти кажа ,че ще вземе да се окаже,че някоя съвременна машинка може да сътвори нещо по- разбираемо за теб ТЪПАКО

Махай я тая циганка от новините !!! Навсякъде в България, особено в СОфия ( квартал Враждебна), Пловдив, Харманли и Елхово трявба да СЛУШАТ песента- "" Песен на Панагюрските въстаници """ !!!

Преди много години когато бях млад научен сътрудник ,колежките в института обожаваха това парче и нямаше купон ,на който то да не се пусне няколко пъти.Като ,че ли песента променяше цялата атмосфера и физическото състояние на хората.Тялото на притисната до теб млада жена, придобиваше някаква нереална пластичност и гъвкавост ,като ,че ли се сливаше с мелодията. Излъчваше зашеметяваш аромат и пленяваща топлина ,които караха сърцето да бие с някакъв космически ритъм. В очите на жената се отразяваха всичките звезди в галактиката и в полумрака те светеха с тъмен блясък.

Супер песен, голям хит. Наистина неостаряващата. Както и филмите - Феим и Флашданс. Символични за тези години - края на 70те и 80те години. Звучат доста свежо и приятно и сега. За лузърите които не разбират и не харесват - няма проблем - слушайте си чалга и каквото там ви допада и така. Не е за вас тази музика.

целият саиндрак към филма е велик заради Джорджо Мородер естествено https://www.youtube.com/watch?v=tKcjZSh5xs0&list=PLDmdF1ma6cZqKcLPrhDsY-99jDkjwwU6j

Абе песента не ми е омръзнала ама по предпочитам да гледам мацката. Във всичките и филми.

Велика песен

у БУлгариа слушаме черен влак се композира и канят ме мамо на тежка сватба. Е тва е музика да ти напълни душата. Другото е изостанала работа.

Не съм русофил, не слушам чалга, не съм консерватор, но песента никога не ми е харесвала. Некво 80-тарско диско. И кво?

На мен също. И не виждам защо това трябва да предизвиква такова всеобщо възмушение

Тихо, тихо! Тази седмица е животозастрашаващо да кажеш, че Рюте е прав и че не харесваш "what a feeling".

да НЕ харесваш нещо - въпрос на личен избор НО когато се чувстваш длъжен да се аргументираш за въпросният си личен избор някъде където ИЗОБЩО не се налага да го правиш - или го прави интелигентно или просто подмини статията Важи и за Кирчо от Монреал - апропо

Много плоска и елементарна песен, по-зле от чалга.

Няма и да ни омръзне. Вечната тема за успеха човешки.

Почивай в мир! Велик глас! Незабравима!

песента е по велика от филма и изпълнителката,ей затва не ни омръзва

Кой е казал, че не ни омръзва, отдавна ни е втръснала

си баце фики и софка и не мрънкяй като чикиджия чалгар