Фреди Меркюри провалил сексуалния си живот заради внезапно вдъхновение

Музикантът влачел пиано из дома си, оставяйки приятелката си сама в леглото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятен, неповторим, гениален, каквито и простотии да са коментарите на някои

И от това влачене на тежки предмети са му се объркали мозъчните центрове- при възбуда е започвала да му пулсира халката, а не пикалото!

Глупости,не знам кой ги измисля тея интервюта и бла бла.

0

Мери винаги е била повече приятелка и наистина голямата любов на Фреди, но не и особено важна част от сексуалния му живот.

щото Фреди лично те е познавал и ти се е изповядвал, нали умнико?

Съвременния Моцарт. Фреди признава в интервю, че когато другите деца играели навън той с часове свирил на пианото. Талант плюс къртовски труд създават гениите. В Иран Фреди е национален герой, въпреки ислямската политика.

Какъв Иран,той е роден в Занзибар.

Елвис бил краля на ПоП-а?!?! Това некъв нескопосан опит за шега ли беше??? А видиш ли Фреди билбкраля на рок-а?!?! Може, напълно е възможно, но само при положение, че успееш да изкараш 120 кила мас от сто-килограмово прасе....Сещам се за поне 10-тина по влиятелни и по успешни музиканти от т.н. крал - Елвис! Майкъл къде е???

До Не. Джон Ленън са го убили преди Фреди да се развие? Хаха, недей моля те! 1980г. Фреди е бил велика рок звезда, даже е написал за Ленън песен-трибут "Life is real".

На Малек зъбите са истински.

Да бе, да...!

Елвис е кралят на POP-а. Да, така е. Но Фреди е кралят на ROCK-а. И това е всепризнато. Още не се родил певец, чийто глас и харизма да имат такова въздействие върху публиката, като великата легенда Фреди Меркюри.

Тя пък тая жена само иска да я коландрисват ли непрестанно???Та всеки един творец си има своите чудатости ама явно е предпочитала само резултата след тях а не и тях..

Пречил й е да спи, ма що не е отишла в друга стая, сее чудя ... Маса жени търпят мъжете си да хъркат като чудовища, тоспи поне е свирил.

Извадки от негови интервюта: "Моята душа, подобно на медала, има две страни: едната е светла, а другата е тъмна." "Не искам да се озова в рая след смъртта си - в ада ще е много по-добре. Само си помислете за всички интересни хора, които може да срещнете там и веднага ще ви се прииска и вие да се озовете там." "Аз съм само една музикална проститутка, душице."

Имал е лошия навик да се чука с мъже.

ние пък го харесваме поради други причини.

хайде стига. Най-добрият филм за Куин беше този за концерта в Будапеща. Не ни разваляйте удоволствието да слушаме Фреди. Навремето не ни е натрапвал ориентацията си като някои.

... какво да кажем...?!? Всеки, хетеро или хомо човешки индивид има право на съществуване...!!!!!! Но без преекспониране на хомосексуалните - много ни идва на хетерото, а ние сме повечето...!!!!!!

книги за пари пишат хората- силно възможно е само името Фреди Меркюри да има общо с обичаният певец другото мислени и доизмислени истории дето я са верни я не аз затуй нит глупави книги за него чета нито тъпи филми извадени от нафталина само музиката му слушам - там си е казал всичко човека, нещъ да слушам или четъ някой биограф на Фреди Меркюри

А, бе, проблемът не е бил пианото, а че си е падал по мъже....

Един филм с Оскари от миналата година създава впечателние, че Фреди е бил хомосексуален, явно е бил бисексуален.

е па добрутро... чак сега ли разбра че е бил бисексуален? С Мери Остин не е живял само за пред хората, тогава никой нищо нямало да му каже ако иска да се такова с мъже официална - явно си я е харесвал, даже песен е написал за нея , "Love of my life"

Тъй, ама не това внушава филма с египтянчето в главната роля. Едва ли не Фреди бил съсипан от хомофобски въпроси в интервюта и затова от депресия правил безразборен секс и хванал СПИН.

Филма го забрави.. един тука пише че само оня - документалния за концерта им в Будапеща важи. И е прав. Не знам защо Браян, Роджър и Джон са оставили филма да е така, но не се и знае колко е зависело от тях...

Много точно

Със сигурност не пияното е провалило брака му.

Ти, който не можеш да напишеш правилно пиано, ще знаеш по-добре.

Глупости на търкалета, всички знаем, че Фреди беше бисексуален и караше наред мъже и жени, няма как при такива условия да имаш сериозна връзка. Това обаче няма никакво значение, Фреди беше гениален и друг глас като неговия още не се е родил.

За съжаление филмът за него наскоро не показва изцяло гениалността му и музикалните му способности, а се фокусира върху сексуалния му живот. А и Малек по мое мнение не докарва харизмата му изобщо. Някакси не ми се връзва, имам чувството, че гледам някакво разглезено мекере, а не най-великия певец на всички времена.

Скандалите продават по-добре.

Най-великия певец на всички времена се казва ЕЛВИС ПРЕСЛИ! Всъщност той е Кралят! Преди него не е имало нищо...Това по думи на Джон Ленън! Разбира се Фреди също е добър!

аз и затова не отидох да го гледам тоя филм, стигаше ми да видя как го играе тоя Малек... по-скоро на пародия го докарваше, изобщо не го харесах... иначе останалите трима са почти 1 към 1

Е, Джон Ленън са го убили преди Фреди да се развие напълно...как да го разбере? Че Елвис също е много голям, да, но не можем да кажем просто, че Фреди също е просто добър...така какво остава за Данчо Караджов, например...:):):)