Фреди Меркюри, The Great Pretender, можеше да изпее всичко

На 59-о място е сред най-великите британци, макар да роден на днешния ден преди 75 г. в Занзибар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един велик гей, пример за младото поколение!

Благодаря Фреди. Дано си намерил мир със себе си.

Бог! Ако се беше разболял десетина години по- късно, може би щеше да поживее и потвори още! И с Майкъл Джексън все пак имат записано и пуснато парче- State of shock. R. I. P. , immortal!

Това, че е гей (по- точно даже бисексуален) не променя гения му. И обратното. Тогава поне са били хомосексуалисти (или би- в неговия случай) по вътрешен ищак, а не като сега- щот е модно, удобно, перспективно и тн. Просто живеем в грешното време. Не на Фреди и Майкъл , а на Азис и Дж. Бийбър. Примерно.

Велик!!! Гений и неповторим!

Най-великият вокалист и ентъртейнър на всички времена, EVER! А темата за неговата сексуалност си е Негова лична, а Не наша. Той остави за поколения след него неповторима музика, и ние и се наслаждаваме и ще се наслаждават още много бъдещи поколение. И това е от значение, а не сексуалната му ориентация. Де да можеше комплексираният и посредстен балкански субект да изживява мечтите си като Фреди!!

ВЕЛИК СИ ФРЕДИ, ПОКЛОН!!! Queen - Who Wants To Live Forever (Live At Wembley Stadium, Friday 11 July 1986) Queen - Somebody to Love - Live in Milton Keynes 1982/06/05 Queen - Under pressure (Live at Wembley)

Queen - Somebody To Love (Live at Milton Keynes Bowl, 1982)

Уникален и неповторим!!!

Много голям и като артист, и като глас, и като човек. Естествено не е наша работа, а и не ни пука кой с кого си ляга... Той беше достатъчно умен за да знае това и да не парадира...

най великият ПОКЛОН

единствения глас, който 30г. след смъртта си е ежедневно с нас, без да искам го чувам по реклами, спортни събития, какви ли не предавания, песните му станаха като химнове и запазена марка за какво ли не, разбира се хубав текст+рок звучене+оригиналност+талант=формула за вечност.

По принцип копнежа по миналото е признак на застаряване. Защо винаги трябва да е "или" "или ". Аз например харесвам и четиримата изброени музиканти. Не мисля, че музикално или личностно някой от тях е повече или по-малко от другите.

Имат и друг запис, много красив дует - There must be more tо life than this. Великани бяха, и двамата...

Голям певец, ама джендърлъкът го уби!

Уникален и любим! Честит рожден ден Фреди, където и да си!

Поклон пред най-великият, най-уникалният, най-харизмстичният , поклон пред Фреди Меркюри!!!! Ти винаги ще бъдеш Love of my live!!! Поклон!!!

Фреди беше добър вокал , но музиката на Куийн си е педалска отвсякъде

До деди ... Слушай си Софи Маринова и не пиши простотии. Смешник!

Вечен! Класика!

Нали, след финали по футбол награждават с педалска песен победителите.

Вечни са песните му ! ,, Love of my life“ е велика песен, посветена на любимата му жена! А тези, които пишат и наблягат на неговата бисексуалност си остават тъмни балкански субекти!

ЕДИН ВЕЛИК ЧОВЕК!

kamito69

ДО ТЪЙ Ей, педераст нещастен си ти, не Фреди. Прочети малко за заразяването му със Спин, как и защо Нещастник