Миглена Ангелова: Имам приятел, но живея сама

Тв водещата Миглена Ангелова има мъж до себе си, но няма да се омъжва за него. Той е българин, но живее в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Миглена Ангелова: Имам приятел, но живея сама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на кого му пука тая с кои поредния живее

Харесвам я като журналист.Човек с характер и собствено мнение.Личният и живот ве ме интересува-той е личен.Дано я пуснат скоро на екран,че от папагали аман.

Ама как така не се интересуваме...? Тя водеше "Искрено и Лично" и се ровеше в чужди лични истории. Сега е наш ред ;-)

Тая не беше ли и някъв "рицар тамплиер"? Поредното доказателство, че тия "ордени", са просто една сбирщина от комплексари с пари.

Има една много хубава и правилна приказка: От куха кратуна семе не ща!

langlima

Време беше, а не да се жени хиляда пъти по за месец-два!

Не разбирам защо този миндил така ни се натрапва ? Повърхностна е, истерична, сравнително необразована - май с някаква руска филология в някакво миньорско градче от бившия СССР. Опита да се прави на телевизионер, рейтингите ясно показаха, че не и се получават нещата, но тя е войнстващо нагла. Плюеш го, пък пак ти се навира.

Бая време ми трябваше да те забележа. Агресивен си. Затова.

Г-жо Ангелова, ако сте ме забелязали, значи имам огромен проблем. Предвид легендарните Ви подвизи дълбоко в провинцията. А имам проблем, защото трябва да наема орда верни талибани за да ме предпазват от нечистоплътните Ви попълзновения. Наясно сте, че жени като вас могат да бъдат докосвани само чрез триметров въдичарски прът. Иначе ...знае ли човек. Не всичко се лекува с антибиотици.

А снимките на госпожа мъжетрепачката от миналия век ли са? Жалко, че ценностната система стигна дъното, след като ни се лансират все похотливи, леки, досадни и устати жени като госпожата. Пример за младото поколение трябва да са умните, свестни, работещи, стойностни жени, които не пробиват със задните си части, а са достойни с поведение и акъл за подражание и уважение. Че то подражаването на такива не носи нищо хубаво за страната ни и за младото поколение. Жалко, много жалко , стигнали сме дъното с пошлостта и боклука, който вместо да се измита редовно, се лансира като добра стока.

Най после жените осъзнаха за какво са създадени, и ти взе да се възмущаваш. Ми ако не са задните им части, за к'ъв ми са? Всичко друго и сам си го мога. Ей такива жени уважавам -които знаят къде им е силата и я прилагат където трябва!

Затова ли не си даде името? Смешник.

Представям си що за мъж си щом такива жени уважаваш, мухъл.

Чудя се, дали '+' е от мъже, а '-' -от жени?

langlima

Мисля, че се казваш Меглена Ангелова.

приятел, но живея сама .....

Тази леля колко ку..а счупи. Ама само с това не става.

Става, става. А бе, искаш да кажеш, че у нея има и друго ли? Щото нея съм я виждал по телевизора, ама тебе, едва ли ще видя.

Ама нея ли си виждал или нещо друго? Я пак помисли ама няма с какво.

Дъртофелоо,Дъртофело , кой те бръсне за нещо вече...

Очаквах , че като се хванеш със сериозна занимаФка, ще престанеш да се влачиш подир гъза ми. Защо продължава да ти е важно моето внимание?

Коя е тази лелка, с какво се занимава?

Кой го е грижа какво имаш и какво нямаш ?

дя-до

Е, то такъв добитък като теб няма кой да го изтрае в къщата си. За теб винаги ще си трябва отделен обор.

В демокрацията е така - за всеки - отделен обор. В комунизма беше друго -всички в общ обор. Ти имаш ли предпочитания?

Снимката към саморекламата е от абитуриентския бал на г-жа, г-жа, г-жа, г-жа Ангелова.

Кой и защо ни пробутват дами с ниско качество и леко поведение ! Много добре че някой телевизии се освобождават от стари не интересни водещи , Колезич , Дикофф време е и Коритаров да го махнат от ефира !

натрапващо досадна госпожa. не изглежда зле за възрастта си

Тази мила селска пръчка, еволюирала в 'хай' мадама... кой я измисли , кой я пробута...рептилите ли, вампирите ли ...

че се е самовъздала. Не зная допустимо ли е да се коментират начините и методите за постигане на цел, но на принципа "Целта оправдава средствата", Миглена е жертвала (а дали това е жертва или умело използване на даденостите, е друг въпрос) в известен смисъл личния си живот (или по точно, изкарването му на публичната сцена). За повечето хора това е неприемливо, но всъщност, огромен процент от успелите хора нямат скрупули да го използват по най изгодния за тях начин. А неумеещите да използват ефективно даденостите си, както и онези, които нямат какво да използват, за да бъдат успешни, естествено ще пръскат слюнки от злоба и завист. На принципа на Лафонтен -"Гроздето е кисело".

Само за паралии е била женеана. Взема квот може,и набързо, докат не са я усетили,и бега. После излезе пред телевизора и се жалва. И с този не ми провървя,....дано следващият ме обича истински.

Щото те, паралиите, само се чудят за коя да се оженят, та да поразделят милионите си с нея. Като си помисля само, колко тъпи ученички нощем, вместо принца на бял кон, сънуват чичко -паричко, веднага се сещам в каква конкуренция от всеотдайни кифли плува на повърхността тая русчуклийка в столицата. Дразни ли ви? Е, телевизиите пък точно това търсят. Гледам и тук бая рейтинг е натрупала. И пак кажете, че не са ни превърнали в стадо крави каубоите.

На тази май и пърхат пеперуди и в главата!

какво пък, аз бих я "боцнал".какво ме интересува дали е интелегентна, или просто тъпа кокошка.все още хваща окото...

Не утива на 50-годишна жена да се хвали с дистанционни гаджета. Тъпо е, кого ще впечатли!? Някоя, дето й е минало отдавна времето за игрива палавост, току пририта с поръчкова публикацийка.

Явно ви е впечатлила, щото сте избълвали огън и жупел.... И такива смачкани комплексарки като теб и разни пишман коментатори, дето много знаят ама го карат на ръкоблудство.... Жената е успешна откъдето и да го погледнеш, има си всичко и ще си се хвали ако поиска, а вие гледайте отсрани и злобейте - не и пречите!

Ти па от къде се пръкна бе, виртуално лакейче. Хората могат свободно да си изразяват мнението под такива "новини". И от къде на къде ще обиждаш хора, които не познаваш, като дамата по-горе?! Вероятно си същото кофти "К", като героинята в статията.

- О, разбира се, че имам пеперуди в стомаха. Без тях за къде?! - по-скоро имаш други работи в стомаха, кафеви, гъсти, бабешки и миризливи..

Има и по зряла публика. Дане говорим за тийновете -геронтофили. Но коментарът май е от слабо вървежнакифла или тийн-емо.

Да, зрялата любов невинаги има нужда да мине по надлежния ред - влюбване, брак, живот зедно... това го разбирам. Но онова с 5-те брака ми идва вповече...

В нашата музика им казваме: Издухана флигорна !

Всичко се заплаща ! Тази няма да има семейство НИКОГА !

а дали бихте споделили диагнозата си?

знаеш ли колко нещастни семейства има?то пък голямата ценност -всичко си има жената

Жените все повече губят влиянието си в/у мъжете. Театърът става все по-безинтересен и мъжът започва да изтрезнява. Ставаме свидетели на случката в Райската градина, но в съвременната й версия: Ева се опитва да съблазни Адам, а той я поглежда учуден и й обръща гръб. ГЕй нашествието и еднополовите бракове са следствие от това. Жените го усещат и вътрешно обезумяват (матрицата им), защото не могат да променят нещата. И тук влиза в действие целият арсенал от средства на развлекателната индустрия като цяло, за да се обърне тенденцията, защото кукловодът/господарят на този свят вижда, че изпуска нещата от ръце, т.е. губи контрол над човека, средството за което е сексът/половият инстинкт, в центъра на което стои жената.

ти наистина трябва да си пиеш хапчетата...от космоса ли ти се спуснаха тези "мъдри" мисли?

Ти пък, всеки луд с номера си. Ами ако отидеш при политиката и особено по руско-американските теми ще ти се завие свят от конспиративни теории. Включително и такива с фекална тематика.

Не може да разбере онова, което не му е дадено да знае. Колкото и да се напъва... А ако е достатъчно умен, просто си замълчава. Но, глупостта не търпи да има конкуренция. Тя винаги има отговор за всичко, и не изпитва неудобство да го изразява...

За сетен път стигам до извода че бг-тата са големи простаци..чета и пиша и в други чуждоезични форуми и простотията и злобата тука нямат равни по себе си. Просто бг-тата държат първото място! Шапкиии долуууу пред такъв успех! ...жалко само, че се дават толкова грешни пари за образование на людете, а накрая излизат само едни дълги, тънки и миризливи....боаааааа!

" чета и пиша и в други чуждоезични форуми " - на турски ли ?

не позна бейби...немски, английски и руски....тия ми стигат..;-)

Нормален човек не би се държал така... Стой си на пиедестала, на който си мислиш че си. Ние, простите хора, ще си живеем без теб. И ако случайно слугуваш извън България, моля те стой си там. Не се връщай. Никога!

Кви са тия пиедестали, кво слугуване, кви пет лева...???? Човек като няма какво да каже, по-добре е да си замълчи.

Ми тая мисирка си пише от България, бе! Само се прави на вносна....

Я си признай на кой строеж бачкаш, там се говорят също чужди езици.

На мЪгистралата.

Да се чете: "Имам приятел, но той още не знае" :)

Дрътата решила пак да се хвърли на тезгяха, но явно забравя, че на стоката с изтичащ срок на годност цената рязко пада. Искам да разбера кой ще е най-големия балък на държавата, който ще и се върже на изтърканите номера. Очаквам статийка със заглавие " Новия на Миглена турски милионер", защото само там не са чували за феномена.

Има една приказка - гладна кокошка просо сънува. На тая доста попрезряла нимфоманка все мъже са и в главата, ама отдавна няма балък, който да и се хване в мрежите. Само фантасмагори и кудкудяка глупости.

Защо децата й са емигрирали в Западна Европа, а не в Русия при Путин? Раболепните български русофили могат ли да ми отговорят на този въпрос? Ако дъщеря египтоложката замине ев Русия, Путин на момента ще я "командирова" за вечни времена с Сибир и ще я направи доживотна сибироложка.

Няма шанс нормален българин да попадне в "новините" на dir или на което и да е друго "българско" СМИ. Трябва да е емигрант, или някой от семейството му да е емигрант, или партньорът му да е емигрант, или той да заминава в чужбина, или да се е върнал за малко в чужбина. Няма шанс някой който живее в България или не иска да напусне България да попадне в тези новини. Той не е от "елита", той е глупак, боклук, изобщо тъмен балкански субект. Блестящите, умни, чаровни, талантливи, истински хора във всяка една новина живеят в чужбина, напускат страната си в момента, много са разочаровани и ще напуснат, нямат намерение да се върнат или "имат намерение да се върнат някой ден". Другите не са интересни. За пишещите новините. А тези, за които пишат пък на кого са интересни, друг въпрос.

Имам се мъж до мен, но инак е в чужбина? Това ще да е виртуална идилия.

Сигурно все още проучва финансовото положения на новия до нея.

Таз пък коя е? Нито съм я виждала, нито съм я чувала.

Дърта кожа е тая , ей! 6 пъти се жени и разженва ,и се рипа на богаташи , гадината меркантилна ! Видити ли я , нюплюйте гъ !

Рядко противна женица.

Аз лично смятам, че въпросната дама би имала завиден успех в определена категория филми с възрастово ограничение ! Та в някои от тях актрисите на нейната възраст успяват да предизвикат интерес с поставянето и изваждането на внушителни по размер атрибути във физиологичните си отвори ....

в ушите ли

порното определено ти е промило мозъка, малко го намали. Има терапия за такива болни като теб.

На мен ми харесва. За годините си е страшно сексапилна. Бих я боцнал

трябва да си много закъсал

Ама тя прилича на баба!!! Как ще я боцна като няма да вдигна самолета, па дори и с виагра!?

тая безчувствена и нахална пачавра седнала да лъже какви пеперуди имала, тя надали вече има цикъл, ам пеперуди има, бре, бре-бре какъв природен феномен, тц-тц.

за да имаш пеперуди не е задължително да имаш цикъл бе пишлеме зелено

Известна е приказката защо лисицата не искала грозде. Та и тая. То сигуро оня от чужбината се е залетел да я иска за жена.

зависи- ако е по-залюхан от нея и се е женил само пет пъти ....представям си от тези "пеперуди" какви гъсенички люпи мигленчето в името на любовта

Замина си Хачо Бояджиев ,и МигРенчето остана без работа,просто вече е на ПОВИКВАНЕ ,като Ирина Флорин,....никога не отказват,от една порода са.