Гал Гадот – сексапил в златни доспехи

Израелката влиза за втори път в образа на Жената-чудо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яката кака :)

много красиво момиче и не и се налага да се помпа до безкрай като ГНИЛО

След като видях снимките на Гал и преместих поглед на долната статия със снимката на Н(и)ЛО и се зачудих КЪДЕ СБЪРКАХМЕ в предтавите си за женска красота? Дори порно актрсите не си пипат толкова лицето колкото Н(и)ЛОподобноте. Какъв контраст има в тези снимки и, за съжаление, не в наша полза. На светлинни години далеч не в наша полза.

а е по-голяма от нило с 3 години :-)

Бих я повозим на мотор 450 кубика с два коша, стига да ме помоли.

Кисело е гроздето (към по долу пишещите) Да кажеш че тоя дзвер е по красива или по добре изглеждаща от НиЛо е безумие. Иначе за циците на НиЛо съм съглсен(излишно помпане) добре си бяха преди,но явно някой от спонсорите е поискал нещо по голямо

Дзвер си ти, ако Ни Ло ти е идеалът за красота. Тази кака е естествена и с много красиво лице. Има интересни черти и излъчване. Лице, което прави впечатление. Докато Ни Ло е като всеки втори силиконов киборг - по калъп.

Ако не пуска кръгчета все тая за тоя сексапил в златни доспехи..

те доспехите са с катинарче.

Нилото повлича крак и калъпите ги правят по нея. Кака ви Галя има мъж и работи артистка, а Николета има любовници и не работи.

Кой, по дяволите е ЗЕВЗ, че и дъщеря имал?

Една жена трябва да споделя креватите на различни господа и да трупа опит. Голият сексапил е нищо.

Тоя спонсор нищо не разбира от бизнес - да инвестира в жена, та чак и в ццте й е най-безумната и с предизвестен край инвестиция. Освен ако не търси счетоводна загуба.

Някой Зевзек май.

Защо ВиП проститутките са тунинговани до една тогава?

Бабите са го казали-"Лице @иче продава.."

Тази е грозновата. Понеже няма кръчмарско излъчване на някои им се струва хубава.

За истински красивите по-рядко се пише. Например Еманюел Вогие канадска актриса. Не е много известна, но е несравнимо по-красива и женствена.