17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леля Гала пусна пудела Стефчо без каишка в гората,а сега "стопли",че там има и други стръвници.

Няма какво повече да дадеш на този мъж, бабче, той може да иска деца ... време е да се научиш да носиш с достойнство възрастта си, иначе ще ти е много по-криво, ако той си тръгне пръв, хех!

Има дете от предишен брак. Имайки предвид колко малко го е изоставил, може би спада към групата с child-free

Чепа отсъствува, няма ли кой да я утеши?

ПРИ ГАЛА, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ ОТ РЕВНОСТ МИЛАТА!!!!

Я гала много сигурна че мъзътнагала ще да стои там два месеца??????? Какво по добро обяснение че всичко в нова е фалш манипулации и лъжи, дори и след миналата седмица когато гушнаха парите на хората ама никого не са изгонили????

ГАЛА ДА ВНИМАВА ЗАЩОТО МИРА ДОБРЕВА Е ПОСТОЯННО НА ЕДИН МЕТЪР ОТ СТЕФАН.

И мирата и стефан са такова падение с това да показват как са го закъсали за пари за да влезнат там....ама иначе ''молитва'' на масата четът:)))))

За мангизи е вътре стефан ама гала не спира да ръси мангизи да и се споменава името из медиите...

То бива ексхибиционизъм, но ми писна!

Е бива ли от всеки пост в Инстаграм новина да се прави!

добре бе........само вие се обичате........какво демонстрираш с тия любовни послания???

То бива лиготии и простотии, но тия вече се оляха!!!Не си ли знаят годините!

Омръзнаха ми!

Аз не ги гледам и не са ми омръзнали въобще :) От малкото, което виждам в новините - харесват ми! :))

От лиготиите на тези застаряващи хора вече ми се драйфа.

противно и неестествено

Драйфа ми се от толкова много други недоразумения на природата, а на тези малко завиждам, чудя се дали щастието им не е кратко, обаче бая се удължи...

Чудя се кой от двамата е по-противен, елементарната квакаща лелка, или недоразумението до нея, набързо произведен без никакво основание в телевизионна звезда. Наистина копаме дъното.

Истината е, че Гала вече е много дърта за това предаване и за този часови пояс. В общи линии - предаването ѝ е насочено към майките, които от гледане на бебета и бърсане на зад.ици са чувствително затъпели. Предаването ги облъчва да харчат за ненужни неща - предимно съмнителни медицински терапии и хранителни добавки. Обаче има проблем - Гала със своите 50+ години вече не може да мине за една от майките. Затова решението е да се намери друга, млада водеща за този часови пояс и това предаване. Задължително да е ново лице, не стара чанта, не мъжът на Гала, не дъщеря ѝ. А за Гала може да се намери някое предаване в часовия пояс 15-16:30. С други думи - Гала трябва да се преквалифицира от водеща за бегемами във водеща за бегебаби. То не е толкова голяма промяна - пак ще вика доктори в студиото и ще си говорят за болести ... само че вече за артрит, ишиас, алтернативна медицина с парвак ... и т.н.

Тая манджа толкова е омръзнала, че никакво претопляне няма да помогне. А и философски погледнато с всичко в Живота е така: начало, възход, упадък и край. Просто човек трябва да го приеме! Нова телевизия много ще си вдигне рейтинга, ако започне да дава по това време хубави, интересни филми.

Както едно време в господарите - канал 2001.

Гала е на 52 години, това което говориш е абсурдно и сляп да си ще видиш, че тя е една млада и добре изглеждаща жена. Има много жени, които вече раждат на по 38-40 и имат малки деца на нейната възраст. Предаването ѝ винаги си е било сладникаво и леко тъпичко, но това няма общо с годините и е абсурдно дори да изпозлвате това като довод за критика.

Гала е на 52. На нейните години бабите ми имаха внуци. На нейните години и майка ми има внуци. Абсурдно е натрапването на идеи за раждане на 40 години! Ако се замисли човек, ако създаде децата си на около 25-27, на 40 ще е съвсем близо до свободата, когато децата ще поемат своя път в живота. И човек ще може да живее собствения си живот, а не тепърва да (пре)открива семейните ценности и трепети.

от проститутка на супершоу Невада, стигна до влюбена в някакъв младеж, наречен "Стефан, на Гала", участник в Брадър по Нова ТВ:) Това, ако не е майтап, а тя водеща на предаване в телевизията:))))

Защо трябва да гледаме тази разтурикъща Гала и лигавщините и?!

Гала да не напомня толкова с какъв мъж се е събрала... видяхме го в Биг Брадър що за стока е.. дори кречеталото Кулагин е по-симпатичен от този Стефан

Пуууу, и това пропуснах. Сега ме сърбят пръстите да търся записи на Стефан във Вип Брадър. Едно време така ме провокирахте за Шеф Петроф и за Луна. Търсих и случайно засякох една маса излагаща се сган, изключения нямаше. Обобщено - на такова място при такива обстоятелства трудно някой ще се държи подобаващо. Или се излагат, или лицемерничат и позират.

Гледах над 1 час откъси и Стефан никъде не се изяви много :) И никой там не го смята за антипатичен, на фона на някои от останалите :DDD

А пък Кулагин какво толкова ги дразни - това му е ролята по сценарий :) Полу-русначе - като Албена Вулева и характерът същия. Колкото и да се прави на урод, винаги леко прозира широката братска душа, ахахахаххаа

Е там в Биг Брадър е защото не се надъниха на пари.Трябват му да разхожда баба Гала и да се правят на влюбени гугутки......

Привилегирования внук на праисторическата гала-бала

И тази като Венета Райкова, губейки и малкото популярност, започна да размахва мъжа си пред зрителите и да се разделя и събира с него по график! Аман от селски пръчки!

Мнооого се забави Гала с лигавите любовни обяснения, минали са все пак две седмици или нещо подобно откакто започна предаването. Предвид желанието да покаже всичко и на всички от личния си живот даже малко закъсня. И все пак нейния Стефчо е влязъл в Биг брадър срещу предполагам приличен хонорар, а не в затвор със строг режим. Така че освен да просълзи някоя романтична душа друго няма да постигне с това, освен разбира се иронични коментари тук.

Добре, че беше Гала, та света да разбере, че съществува този Стефан. Да направят едно предаване семейна идиотилия от къщата на Гала и там нон стоп да дават какво правят и какво не правят.

Тия двамата стават за цирка, а почитателите им за психиатрията. Биг Брадърът е цирк също, но най-долнопробния възможен.

То пък едни красавици, то пък едно шоу - все ме подсещат за лафа на Айнщайн за човешката глупост!

Да млъква, че ще ми кипне кела и ще ида да я изпраскам, колкото и да ме е гнус!

Къф е тоя Стефан сега? Тя не се ли снимаше с Мъжътнагала доскоро? Брейииииии...

Бозааа, бозица!

просълзиха ме

Уф, пак ли тия...Скоро и хладилника си да отворя, и оттам ще изскочат.