Галя от "Каризма" се завръща на българската сцена

Нежната половинка от известния дует приела с трепет поканата за "Като две капки вода"

Обратно в новината

Коментари - Галя от "Каризма" се завръща на българската сцена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а мишенцето ще пее ли с нея?

супер. много се радвам. много я харесвам. каризма беше приказен дует.

...кои са Антоан и Георги?

Айде, събирайте се с Миро в Каризма

Ние за какво сме виновни ?

бегай на далече!

Кога излезе от комуната кога се върна на сцената ..... Направо дует с Жана Бергенкирхен ... имат общи интереси :)

Чудесна вест. Колко тежки бяха тези дълги 10 години без Галя.

"всичките велики звезди" ходиха...не ги приеха за велики...постепенно зе завръщат...ама вече никой не ги знае кои са...

Че Галя отсъствала ли е от българската сцена?! Не бях забелязал!

явно не може да се класира на английска сцена...по добре първи на село от колкото последен в града..

Имам чувството, че България е страната с най-много изпълнители на глава от населението - как се издържат не мога да си обясня

1200лв за всеки завърнал се!!!

от каризма без харизма с клизма......

Dreme mi

ауууу, страхотно тъкмо цяла България се беше затъжила за тази СПИН-осана наркоманка...

Верно ли бре? Наистина ли е такава?

Наркоманията е овладяна, либидото поприкрито, парите свършиха. Време е за "шоу".

Галя е много талантлива и Каризма бяха явление на музикалната сцена, бяха изключителен тандем с Миро. Не зная защо избяга от България, то не бяха злостни клюки, не бяха простотии... Сигурно е била много огорчена. Миро сподели, че е предпочела да е никоя в Англия, вместо да се възползва от възможностите у нас, значи имала е нужда от почивка. Браво, щом е намерила сили и кураж да се върне!

Сега и Английски боклук ли ще внасят?

това чудо да не ти е в къщата..

И тая рече да вземе някой лев за поредната глупост на нова ама поне балъците още ги иима да пускат есемеси гладна и тя и организаторите няма да останат. От колко години тази не се е появявала да пее??ама и в Лондон не и се отвори парашута.

Злобата и завистта на българския селянин е безгранична! Чудно ми е как в селската кръчма са научили толкова подробности за живота на красивата ямболийка?

А ти от каде знаеш за селската кръчма?

беше безгласна струна в дуета с Миро.... Добре че той има глас та да я направи известна на времето. В много дуети това е така.... И Орлин Горанов пее велико, а Кристина само шаваше наоколо.... и при Миро и Галя беше така. Защо си е наумила че изобщо може да пее.... Едно детско мякане и тих горски шепот като Роси Кирилова на времето. Радвам се че се връща в това ТВ състезание защото ТОЧНО там всички ще чуят как не може да пее. За такова състезания се иска явен вокален талант и много гъвкав глас за да имитираш други певци.... Е при Галя тези неща ги няма.... и скоро ще стане видно за всички.

То това шоу не беше ли за хора, които не са професионалисти да могат да имитират ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Галчето казва, че са звезден екип тогава кого ще имитират уличните певци ли?

Актьор и вокален педагог, избрани от зрителите.

pompai

Голям талант,дано това участие и възроди кариерата и и даде нов старт в живота и се радваме на нови страхотни песни.Успех Галя ,ще те гледам .

Що "ма"Галке,кетъринга или там каквото беше не върви ли..то не че тука ще ти тръгне...

Очертава се сезон на капките с безинтересни участници.

Yann

С какво се е занимавала в Лондон - ами не може да пее, не може да готви, няма опит... Вариантите остават: чистачка, барманка, фризьорка/маникюристка, проститутка.

Това е древен знак изобразява движението на слънцето , бе каунь . От древна Индия , та до цивилизациите в южна и северна Америка . Имо го и при прабългарите , ама простотията не ходи по гората .

Радвам се, Галя! Ще те гледам с интерес. Каризма е единствения ми любим български дует, жалко, че не направихте повече песни.

Пишеш пълни глупости. Галя пее много по-добре от Миро, само накрая се лигавеше в повече. А Кристина Димитрова има прекрасен глас!!!

Как да не може да готви, ами кой правеше МЕКИЧКИ в Брадъра. В Лондон също е правела мекички.

да си вярваш че и двете имат глас. Да, наистина пеят някак си, но изправени до хора които наистина имат глас си личи колко са зле. Колкото и Ромина Пауър има глас застанала до невероятния Ал Бано... Абе много добре направи Галя да се съгласи за този конкурс.... Голям смях ще падне.

Е, и? Теб какво те бърка не разбирам? каквато ще да е тя, поне не се е скрила зад маската на анонимността.

Много добре си пее даже!

Мисля да ти откратна аватара, кефе ме, нищо, че съм комунист.

Ама точно за нея редях боб онзи ден !

Галка лигла малка. Тъкмо хората я бяха позабравили и нашата реши да им напомни

Тази Галка страшно много ме кефи

Yann

...взел да ми обяснява един НЕРЕГИСТРИРАН. И кой е по-анонимен от двама ни? И нищо не ме бърка. Просто разяснявам на хората, които четат статийката, тъй като авторчето не е посмяло явно да обясни с какво се е занимавала. Ако многоси наперен да ти чукна една среща и да те начеша едно хубаво, пък после ако можеш да пишеш и да говориш, ще си правиш сметка на кого да викаш клоун. Пикьо.

всички неуспели възвращенци са добре дошли, читавите за съжаление няма да се върнат, бай бай България!

Ами хубаво. Интересна е.

Тази Галя не беше ли от Турция, а не от Каризма?

Браво Галя! Действай момиче! Сега е момента Миро да се извини на момичето и отново да правят песни!

ОгладнЕ....

Браво на Галка и успех!

бяха великолепен дует.За Миро тя е най-голямата сценична тръпка.Голяма химия има все още между тях.На Миро не му прави чест така да се отнася с Галка,каквото и да се е случило помежду им.Напомня ни отношението на Рачков към Мария Игнатова след раздялата им.Не бива така- не е мъжко и не е достойно.А уж Миро е вярващ.Много години го държи озлобението към Галка.И все пак хората и млади,и стари запомниха и пеят Каризма,а не Миро и Деси,Миро и Анелия и т.н.-тази е ИСТИНАТА