Коментари - Галя за раздялата на "КариZма": Миро искаше да бъде сам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бяха недостижими заедно ! Жалко, много жалко. Бг поп музика загуби много.

cwetence

Страхотен дует бяха.

копираха Мадона и Депеш

Лапал ми е салама.

Много музиканти са направили грешката да си повярват, че сами могат по-добре, но много малко са успяли!

Миро не само пее, но и свири много добре.

"Каризма" бяха невероятен дует, имаше химия, всички песни бяха хитове, но... Не знам, но всяка двойка, която влезе в Биг Брадър, след това се разделяха. Миро искаше нещо повече от живота, докато Галка беше щастлива от всяка изпята песен от тях. И... тя пусна своя гълъб на свобода, но за съжаление Миро не постигна на 100% всичко, което искаше, просто не предвиди, че с разделянето с Галя харизмата ще изчезне, въпреки успешните му сингъли. Пожелавам им поне една песен да направят сега, след 13 години, за да стоплят сърцата на милиони фенове, а защо не и повече...

Днес е 2-ри юни - Ден на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България от турско робство! Вечна слава и поклон пред десетките и стотици хиляди българи, загубили живота си от османския ятаган през вековете робство!!! Нито дума от финансирания от Турция сайт - Dir.bg относно това. Както и нито дума от тях за годишнината от Априлското въстание или за 3-ти март!

И какво изпя, след като остана сам, Гълабо!!!

Гласовит е, спор да няма.

Как само сте го написали "Вижте снимки на "КриZма". По-добре да го бяхте писали "КЛиZма"

е по талантливия и по надарения. Но е факт,че след раздялата и неговата кариера отиде та се не видя. Простичкото правило е : Когато нещо работи , не го разваляй.

Миро стана най-популярния БГ поп изпълнител. Той е емблема на съвременната българска музика и е може би единствения печелил толкова награди.

Навремето Миро ходеше с мъже, а Галя с жени. Аре стига сте правили евтин ПР.

Защо “ходеше”? Още е така.

Миро и го вкарваше по всички дупки на Галка навремето направо я сцепваше от секс....тя избяга щото не можеше да издържи на темпото

да бе ша бяга кучето от салама, друга ще да е била причината.

По-скоро беше обратното.

Миро си пада по мъже, но това е без значение. Факт е че между тях двамата е имало близко приятелство и очевидно пътищата им са се разделили в един момент, което е тъжно но подобни неща са част от живота. Те си остават едно от музикалните наследства на съвременната българска музика.

Нормално е да пуснеш някой, който иска да е сам, но не е нормално да избягаш, за да бъде сам. Т.е. добре е, че го е пуснала, но не е добре, че е избягала от тук. Дано се върне! Има голям талант, който принадлежи на публиката й и не е редно да го задържа заради когото и да било.

Тази статия е пълна с правописни грешки.

за тая нямаше ли някакъв скандал в който я бяха обърнали двама на два шиша на чеверме, а тя била нашмъркана до безумие и я бяха разцепили на всякъде ?

В пещера ли си израснал, че си толкова тъп? Или си ТО? Няма обяснения за толкова простотия...дори да си футболен фен, пак е прекалена..

Йо-то е просто мечтател или по-точно - прост, ама много прост мечтател.

Днес е ден на Ботев, не на Галя - наркоманката, която залиташе в Лондонските долнопробни заведения. На Ботев!

Тая дали е почнала да се къпе редовно след Биг Брадър. Биг Брадър всеки ден я подигравахa за това, че не се къпе редовно и мирише лошо

Абе, тя и ЛиЛана не си сменяше редовно бельото и вместо да се пере ходеше по 'без', ама видиш ли как сега върти магистралния бизнес ....опа, бизнеса с магистралите!!!

баси смешниците

масово се заблуждават хора по-млади от 30г. (че др. не могат). ТЕЗИ ИМАХА САМО ИЗБРОЕНИТЕ ГОРЕ 4 ПЕСНИ!!! И с тях се въртяха няколко години, тоя ..й и селю меркантилен, доалчня нещо и с едно дете там взе едни пари от Слави. А тази кокошка, стартапи нз си кво, абе кой знае на кой е .... за да направи нещо там, но вероятно и е позакъсала за да се съгласи на шоу. Аз таковата имам фирма, амааа малко да поразнообразя, да беее и аз такива съм ги слушаааал, ще вземете там по едни сто или колко бинки и станахте звезди големи. Какво ги направихте тъка на Роксет.

Големи бяха! Ама бяха.щ

даже се чудя, как те е търпял толкова време.

Пълни глупости и празни приказки, напьлно в духа на тъпанарския сайт Дир. Забележете как с много думи нищо не се казва. Че тази е глуповата е ясно, но и че е слаба певица също. Кого се опитва да заблуди, след като на цяла България е ясно, че Миро е гей? Били музи един за друг - да, ако може да се каже, че Любо Киров от "Те" е бил муза за Миро по онова време, тъй като бяха вЬв врЬзка.

Гей казваш? На собствен гръб, пардон, г@з ли го изпита?

Не, глупако, всеизвестен факт е, заради такива като теб, които се хвалят с педалските си изцепки! Аз съм си хетеро и сьм щастлив, а ти си завистлив педераст! Познавам хора в музикалните среди и съм наясно с нещата от кухнята.

Борка, леко с квалификациите. Не е срамно да си го признаеш ;) Като гледам как започна да обиждаш, вече си ми ясен, че си мека китка, но още те е срам да го признаеш пред себе си че такъв. Споко, намери си някой чичак, той ще те "светне" какво и как да правиш ;)

То се виждаше “кой дърпа колата” но липсва такъв дует на българската сцена. Харесвам Мото и като индивидуален изпълнител но това не запълва празнината в ефира.

Преди години Галката не се ли подвизава из някакъв риалити формат, където доста хора заключиха, че е нечистоплътна? Преди да замине за чужбина. Като си мисля, най-добре ще е да си стои там и да не се връща - тук ще я охулят пак, сякаш не ѝ беше достатъчно тогава! Ако е толкова щастлива, колкото казва, нека продължи да бъде щастлива там - пожелавам ѝ го!

Да Биг Брадър, или по-точно Вип Брадър. Тя съвсем сериозно не се къпеше и я подиграваха, че мирише лошо. Даже на камерите показаха, че не влиза в банята. Дори Митьо Пищова беше отвратен от нея.

Че за какво да са къпеш като пак ша са оцапаш.

Отсвирил я е. Сега му се е притаковало нещо друго и оп - тя насреща.