Георги Христов: Срамувам се от песента на Елица и Стунджи

Георги Христов разпрати кратък коментар до медиите за тазгодишното издание на песенния конкурс Евровизия:

Обратно в новината

Коментари - Георги Христов: Срамувам се от песента на Елица и Стунджи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Radostina

И на мен не ми хареса особено тази песен, но вьпреки това се обадих няколко пьти за БГ. За сьжаление не отидоха на финала. Жалко!

Добре, че е фиаското на Евровизия, че да си пусне коментарчето и Георги Христов, барем някой се сети за него. Вехт е..А всяка овехтяла някогашна арт звезда на дърти години става критик в жанра:) Както в приказката за квата и морала: Всяка дърта ква като остарее става моралситка. Та така и тоя

Преди всичко, несправедливо е да се анонсира - и то, на страниците на иначе уважавания в. Труд - лицето Георги Христов като "звезда на българската поп музика"; звездата Георги Христов свети толкова, колкото - хайде, максимум - запалено пълно пластмасово кошче за боклук, барабар с нелицеобонятелната миризма докато си изтлее...! Толкова за звездата Георги Христов. Инак, обсъждането темата за механизма на изпращане на една или друга песен, представена от един или друг изпълнител на Евровизия явно не търпи отлагане; в конкретния случай - Евровизия 2013 - БНТ не заби в "десятката". Далеч съм от мисълта, че става дума за нагласена работа, но някой все пак може и да си го помисли; а това вече, само по себе си, не е в интерес на имиджа на една национална медия. Стоян и Елица се представиха достойно! - като изпълнители, подчертавам; моите уважения, но инак, като автори на песен... - въздържам си от коментар, поради дълбокия ми респект към големия музикант Стоян Янкулов. Както би се изразил съседът-клошар, перманентно ухаещ на небръснато-кисело, ровещ из незапалените кофи с боклук: в БНТ е заровено кучето!...

Не може така да се говори за малкото качествени поп изпълнители в България и за такъв като Георги Христов! Срамота! Той просто си е позволил да каже самата истина.На фона на толкова хубава българска музика и прекрасни млади дарования аз не спирам да се учудвам на избора на песен за Евровизия всяка година! Опитах се да намеря причина песента на Стоян и Елица да участва в конкурса, но за съжаление не можах да открия такава! Тъжно и безмислено участие!

Всички тези мнения трябваше да се изкажат преди конкурса и да спрем този абсурден избор на песен. Сега вече е късно. Някои забравят, че това е конкурс за млади поп изпълнители. Елица не се вписва в никаква категория. Тя дори не може да пее - само крещи, да не говорим за стила й - някакъв кич, смесица от какво ли не, но не е "песен" за конкурс с която да представя България. Жалко, че хора, които не разбират от музика изпращат певци на конкурс. Много неща мога още да споделя, но не си струва. Догодина пак ще изпратите подобен "певец" или ... Поли Генова, която също ни изложи.

Евровизия не е за млади изпълнители- Енгелберт Хъмпърдинг е на 75 год,Бони Тайлър на 61год . Не е и за поп изпълнители- Lordi спечелиха с рок песен и са популярни много преди този конкурс.

много българи от германия гласуваха въпреки слабото изпълнение за песента, но по- неатрактивно представяне от нашето за съжаление нямаше!!!

ПО-ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ ОТ ТОВА "ЗДРАВЕ МУ КАЖИ". ТАКОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ КАТО ГРОЗНИЦАТА ЕЛИЦА ТРУДНО ЩЕ СЕ НАМЕРИ.

Грешка беше да изпратят тази песен !!! За химн на футболен отбор горе-долу става но за Европейски конкурс....И има ли текст изобщо?! И за това колко пари някой е взел.... Връзки,връзки ,връзки! А младите ни таланти ?

Като гледам "Х" факторите по света, таланти бол. Нали обаче трябва някой да им направи песента. Трябва и да е девствена и да впечатли публиката.Иначе кой знае какъв талант не трябва.Често най-успешни певци не ногат да пеят но избират какво да пеят успешно.

Аз също обичам България, но не обичам да давам оценки "после'! И аз не харесах песента, но го направих достояние "преди", разбира се в моя кръг от приятели и познати. С писма като това не се помага с нищо. А аз имам право след това писмо на Г.Х. да го причисля към същата тази нашенска си простотия!

Поздравления за поста

Срамувам се, когато простите хора си повярват (изключвам Стунджи)!

мен пък точно за него ме е срам. изложи се за едната (доста съмнителна) слава.

Съгласна съм ,че песента не е хубава,но защо Г.Христов не го написа това писмо преди да заминат?????А не да изчака какво ще стане и после не била хубава??

Ами защото и ГХ е абсолютен боклук!

и аз се срамувам

Има ли по-голямо недоразумение от Елица? Съмнявам се!

100 % има- ние сме страната на неограничените възможности за позьорите и некадърниците.

Г. Христов е ярко доказателство за това Ваше твърдение!

Хайде, Георги догодина покажи как се печели Евровизия!!!

Ти луд ли си?!? Ние ако им покажем какви голи бездарни охлюви отглеждаме в БГ те и от Евросъюза ще ни изгонят,а камо ли да спечелим нещо..

понеже много му е засукано писмото на георги христов, си го превеждам така: "ще се излагаме на евровизия, докато не пратите някои извънземен певец като мен самия". ами даите бнт да го прати, че да миряса наи-накрая. че да се изложи и тои едно хубаво, че да се скрие в гори тилилеиски. защото няма никаква разлика между него, елица, миро, мари ана попова или които и да било друг изпълнител, на които му е хрумнала изобщо идеята да участва в тази световна глупост наречена "евровизия". за всичките важи един термин, които казва всичко: естрададжии.

Много злобен и неприятен човек е Георги Христов.

Карл Лагерфелф обижда наляво и надяснo и не му пука- успелите хора могат да си позволят това, но неуспелите и некадърните- само могат да се възмущават, когато някои го направи

Ти па си много убава!

Точно така, абсолютноп съм съгласен с Георги Христов, наш голям певец. Тази Елица не става и трябва да върне парите дето ги е харчила от нашия джоб. "Money for nothing".

Хахаха.Кое му е голямото на този цървул,бре човече?!? Пълна мишка с лиги.. Гнус ме е да го гледам даже..

Проблемът е в твоето зрение- не в него.

Аз пък се срамувам, че Георги Христов се води българин. Изглежда вече е станал по-известен със злобните си коментари, отколкото своите си песни. Дразни ме претенцията му, която комай остава несподелена.

Г.Христов е име в музиката не само тук , но и в чужбина. такива хора имат право да изразяват критично, дори и крайно мнение, защото е успял и има самочувствие. Виж неудачините не могат да изразят мнението си и се възмущават, ако някой друг го направи. Той изрази мнението на голяма част от българите и на европейците, които не гласуваха за песента

Пхахаххаааа.Ти да не откачи бе? Георги Христов е пълен некадърник,който навремето комунистите бутаха напред по някаква роднинска линия.. Какво име,каква чужбина ,какви 5 лева... Ххахаха ще ме умориш от смях..

Е това ако е песен за образуване на нерви съм напълно съгласен че може да мине за добра:)Съгласен съм мнението на Жоро .

Наистина песевта е ужасна....... Аз също се срамувам..... Подкрепям ГЕОРГИ ХРИСТОВ НАПЪЛНО.......

И аз се срамувам,но такова е положението-тъпани,чалгаджии,кич или казано с една дума -простотия.Всичко е отражение на действителността .Тържество на наглостта и човешката глупост.

В тая територия с тоя задръстен матРял всичко е пунта мара.

Напълна съм съгласна с Георги Христов. Песента на Елица и Стунджи е трудно поносима за моя слух и определено не мога да я изслушам от началото до края. Има нещо недомислено в самия подбор на песните ни за Евровизия и ако ще продължаваме в този дух, то по-добре е да не участваме на конкурса.

алън парсънс проджект ще ни гостуват септември- тъкмо христов няма да ни липсва на сцената.

Какво общо има?

Няма нищо общо. APP даже са съвсем друг стил група.

манзарек от доорс почина- кога ще го отразите. христов е интересен само на себе си.

А другото защо да ме интересува- един наркоман починал и какво??

Не е напълно прав, може би. Аз смятам, че песента и изпълнението на всички без Елица беше страхотно. Но нейното пеене развали целия ефект. И ми е много чудно защо тя пя така, при предишните им песни не съм забелязал такова фалшиво пеене, то все едно, че аз пях!

Всички емигранти подкрепят страната си.Не са виновни.Интересно Малта е четвърт София-Как е по -напред

Я помисли кой как има право да гласува по регламента и може би ще разбереш, че София и Малта не гласуват за себе си и няма значение колко са големи. То в този смисъл и една Москва е колкото Азърбейджан ( това не го знам със сигурност) - но няма повече гласове от азерите.

това беше първият въпрос който си зададох преди седмица -кой ги е изпратил? :-)

Другарю Христов -защо завиждате.Представете България на Евровизия ,да ви видим какви ще сте излагации.Тук партията е няма да казва кой е певец и кой не.Не ви върви след 10 ти ноември защото всичко преди тази дата се дирижираше от некадърни тъпаци.Аз пък тогава не можех да отида на детски лагер, "Имало по достойни",немам право на това онова или нещо друго.

Какво сте пощуряли по "-"-сите, бре!?!?!? Прав е Емо! Явно повечето от вас не помнят как Георги Христов стана певец!? Изпя една песен за партията ала "колко е велико да си гербер сред цветята" и хоп, короноваха го за великия певец. Е да, ама не! Иначе да критикува, всеки е може.

Ти добре ли си- да завижда за ПРОВАЛ??? Ако не знаеш , но Христов работи основно в Италия и Русия и е доста популярен, но от много чалга не ти остава време да се интересуваш за друго

Защо се чудете братя българи каквато ни е държавата такава ни е икономиката такъв ни е футбола такава ни е културата.Ето ни сега и парламента.

напълно съм съгласна,песента е ужасна!

Прав е, уви.

Не е прав-завижда

за какво да им завижда, нито са виртуози, нито имат някакви изключителни таланти. пича си прави музиката в италия и просто си написал мнението в тъпия фб.

Не харесвам творчеството на Георги Христов, но в случая се съгласявам с мнението му. Единственото, което недоумявам е защо го разпространи по медиите след финала на конкурса, а не преди началото му. А още по-добре би било това отворено писмо да беше разпратено непосредствено след избирането на Елица и Стунджи за български представители. И въобще не разбирам цялата истерия около този посредствен и концептуално осакатен конкурс, при който географията е с предимство пред таланта.

Не са виновни Елица и Стоян, а тези, които ги допуснаха там! След като са видяли слабите им недовършени песни е цяло кощунство да се допуснат като единствен вариант да представят страната на този популярен международен конкурс! И сега дано не преизберат Вяра Анкова, главната виновничка за този провал на страната ни и националното ни самочувствие като цяло.

А кой им е завирал микрофона да излагат себе си и България? Никаква лична отговорност! Да не са "Весели Звънчета"?

все пак трябва да ядат, нали?

Не бих допуснал, че някой би отказал такава директна оферта. Все пак става въпрос за много пари.

Дълбоко уважавам Георги Христов, който се е доказал на музикалната сцена. НО не мога напълно да се съглася с това негово изказване. Не всичко е цветя и рози, но трябва да уважим труда на предишните ни представители в Евровизия.

Г.Христов и Джани Фиорелино имаха изключително подходяща песен за Евровизия преди години в националната ни селекция остана втора за съжаление, защото БНТ не можа да допусне дует с чужденец да представя страната.

Абсолютно е прав Георги Христов! Дори не знаех с каква песен са се явили. Когато я намерих - не можех да повярвам... Пълна глупост. КЪДЕ СТЕ КОМИСИИИИИИИИИИИИИИИИИ?!

Е хайде стига толкова срамуващи се и с ниско самочувствие, една хубава жена ще пратим и ще я охулите, наша си е Елица и ни представи добре, онези баби миналата година да не бяха по-добри, колко по-бездарни изпълнения е имало на Евровизия..

Хубава жена?! Не бих казала. Талантлива - може. Облича се ужасно, гримът й е под вкякаква критика, има крещяща нужда от фризьор.

доста крайно изказване, но и доста вярно. Започна да ми омръзва през година да изпращаме разни странни песни. Според мен проблемът в БНТ, който така и не успя да организира предварителните етапи на ниво. Сещам се за няколко примера: далаверата с група "Кафе" първата година, шашмата с избора на "човека-глас", неудачната визия и изпълнение на Софка (която има чуден глас) и тази песен на Елица и Стунджи не беше на нивото като "Вода". Но пък да не правим и кой знае какви трагедии, виждали сме изпълнители от Франция или Англия, които стигат до финал, благодарение на регламента. Такива невероятни простотии изпращат понякога...

Георги Христов се изказва неподготвен. Няма кариера и сега да си направи безплатен PR...Жалък сиии!

Ало... кой си ти бе, Христов.. Какво направи, стана ли известен извън Фондови жилища? Тъпак смотан... тъпо е, когато недоказани "певци" дават мнение.. Нещастник! Я си мри там тихо, никому неизвестен..

Не съм фен на Георги Христов , намирам го за претенциозен , а песните му прекалено соцестрадни . В случая обаче е ударил десятката. Между другото той би бил едно изключително попадение за Евровизия защото има невероятен глас и е брилянтен изпълнител. С една песен като например "Черно и Бяло" би направил невероятно впечатление на фона на останалите бози. Не че ще повлияе на крайното класиране ,но поне ще покажем нещо стойностно и ще се откроим на фона на паневролиготията.

Преди години се яви в дует с италиански певеч, песента беше убиец и на италиански- щяхме да приберем италианските гласове. Песента стана хит в Италия,Малко не му стигна да отиде той, вместо него отиде фалвишо пеещата Йоана с Дийп Зоун. Никога не рпащаме тези, които могат и заслужават, а все някакви взели се насериозно некадърници

Браво на Георги Христов, незнам кой ги пусна на такъв конкурт тези младежи.Елица е толкова надута, няма да забравя един благотворителен концерт на който се правеше на велика.

..и какво? Най-накрая някой да каже истината за Елица.

Много вярно е написаното от Георги Христов! Нито текст, нито музика! Излагация! Азербайджан трябваше да спечели.

Кой нормален българин не се срамува. Допусналите тази гнусна песен трябва да отговарят за погазването на националното ни достойнство.И дано всички фенове на Елица, а и тя самата да разберат някога , че с носии, тъпани и виене на умряло няма да шашнем света.

Напротив, ще го шашнем, но не по начина, по който ни се иска

Аз също не разбрах кои са шампионите - самодивите или момците за мильони и какво общо имат едните с другите или всичките помежду си. Някак си несполучливото съчетание между едните и другите, продиктувано от мозъчните напъни на текстописците Елица и Криско доведе до това умопомръчително безумие.

мисля, че елица е искала да направи хит, който да се пуска по спортни състезания и така да и се вдигне рейтинга. това го писах и в други статии, защото мисля, че не се лъжа. както "уака-уака" на шакира. после мнението ми се затвърди като видях как шакира танцува в края на клипа си(вижте "уака уака" в ютюб), елица подскачаше/танцуваше по същия начин в края на "шампиони". аз също с дни се чудех къде е връзката и накрая стигнах до този извод!

Не мога да разбера защо са всички тези страсти и истерии около този неимоверно тъп конкурс за песни, създадени зорлем да бъдат "хитове".