17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще се изкупят като топъл хляб, достатъчно изпростяха хората , идол на цяло поколение деца. Грозна и жалка картина.

Моля ви кажете къде да си поръчам няколко и за мен че са толкова хубави тези раници. не мога без тях, нищо че не съм ученик

Туй гумно ша сее кич разврат и селяния сред децата неее кошмар и безвкисица

Мода за млади пачи, които искат да станат големи пачи.

Къде??? Веднага тичам да купя на моя третокласник! Трябва да е в крак с модата. Как така няма да слуша Гериту, да й припява песничките, да пише за Ботев на тетрадчиците й, прилежно подредени в cool раницата!!!! Мъка...

Не ми допада..

Раниците били оригинални - презрамките били като нейните ц..ци, а отзад учебниците са слагали в торба с формата на нейното д..пе! Найс а ?

Върло важно

Аааа, тази джукла коя по-точно е?

Леле , леле , що злост , що хейт , що завист блика от постовете по-долу в болшинство . Мързи ме да проверявам в гуглето точно коя е Герито но визуално е симпатяга .

Ами може дъщеря ти да стане като нея, като не ти се проверява. Що да проверяваш - то в държвата има ред и няма как нещо лошо да се продава или пропагандира... Купи си раничка - това е добро начало.

Нямам дъщеря , имам син и не виждам какво лошо "пропагандира" ! Като ви чете човек , теб и Ванчето от по-долу , се чуди сваляте ли бурките като влизате в банята или с тях се къпете ?!?

Пропагандира жената курвенския манталитет, какво лошо, нали курви и педерасти и трябва на тая държава.

Павле, ако имаше дъщеря, може би нямаше да имаш против жени като тази да възпитават и създават поведението на дъщеря ти и да стане и тя като тях?

Да я съдят за сводничество.

И за развращаване на малолетни и непълнолетни.

Ама мъжете много мрънкате а искате мръсници в леглото!

"Страхотна" снимка е подбрала за раницата. На едно дете в първи клас идИално ще стои!!! Това пластмасово недоразумение да си прибира боклуците...

Сега да видим кой ще купи на дъщеря си раница с Гери Сопол полугола отпред за училище!

Тя ще си ги изкупи сама. Производствена цена - 5 лева, продава си ги примерно за 50 и пере 45 лева за раничка, примерно.

Бащатко й ще ги купува, тя няма нужда да пере.

А откъде пере?

Публична тайна е от къде. Но то нищо в природата не се губи. Няма по-голяма мизерия в прекия и преносния смисъл от алчността.

Сега да видим кой ще купи на дъщеря си раница с Гери Сопол полугола отпред за училище!

Супер купувам я и отивам на ескурзия до Панама и Колумбия

ДЕБЕЛОГЪЗИЯТ, ДЕБЕЛОСЕР КУРВОЛЯК - в ерекция ???

Скоро и куфари с марка каитан Собаджиев и раници ТАКИ ала куфарите на Гьлабин Боевски с девиз на рекламата 'Избягаи от КУКАТА'

Хаха! Да бе, точно такава раница ше купя на дъшеря си! Садо-мазо снимки на Нещото!

Защо не пишете за човека от Велико Търново, който стреля по ЧСИ, а за тази тъпа проститутка? Защо не поясните, че са взели апартамента абсолютно незаконно, който дори не е и на негово име? Това ли са ви новините, бе? Преди няколко години, това подобие на човешко същество си снимаше клипа на паркинга на МОЛ Сердика. Доста се посмяхме. Двете й приятелки отстрани по едно време се разплакаха и си тръгнаха. Тъжно е, когато си утайчица...

Пълен кич!

още един VIP. Още един пример за подръжание...

браво на Гери Никол, съвсем млада, а много успешна

Ако това не си го казал като подигравка, трябва да ходиш да се прегледаш.

ТрЕбва да си рЕдко тъп за да купиш такова нещо на детето си.

Значи стават за качествен чалгар като мен

нЕма спор

Хайде стига с рекламите на това недоразумение.

Освен да се изсера в една такава раница и да й дам да си я носи, друго не виждам. Само заблудени лапетии ще харчат парите на техните за такива боклуци.

на втората снимка си е направо цигане!

Дано да не ги е пуснала в градския канал, ще се задръсти

Купуам си виднага!

на мене дори някои хора в квартала ми викат луда и откачена за дето съм различна, но да си викат, техен проблем, раничките са много хубави

Te някои сугурно ти викат и че си ква, но да не ти дреме. Хубаво е да има и момичета като теб :)

Абе, кой ще подражава на тая скумрия?! Да си ги носи, сама.

Това е неолибераната разруха. Едно към едно. Държава, загубила идентичност, пропаднала във всички аспекти - икономически, духовен, екологичен, демографски и т.н. Гери-Никол ще направи бизнес с тази чанта, не се съмнявайте. Други са въпросите, които трябва да си зададем, и да потърсим отговори, но май вече е късно. Процесите са необратими сякаш.

Ето това е новината на деня. Дръжте я по-дълго най-отгоре, не че някой ще се втурне да си купува порнораниците, а за да плащат за още подобни реклами. Дано се опаричите и вдигнете качеството след това.

СЕМ да се самосезира!

Айде как ли пък няма да купя такава раница на детето си!

И това ви е водеща новина ли...?!

Dir, вие това сериозно ли?

Не знам какъв изрод трябва да си, за да купиш на детето си такава раница