17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебаси кича, ебаси китосаното лице, ебаси фотошопа, ебаси комплекса, ебаси вулгаростта и не на последно място, ебаси хилуроновата грозотия!

Тази мазнюха освен да си опъва жартиерите с какво е известна ?

Ебахти големите мазни зърна също...

Пачъ…. Грозилда Само чукинг…. И семето вън!

Баси грозотията и грима и чудо.

Най-добрата певица

площадът сан марко, базиликата, нормалните туристи-прекрасна гледка, без фотошоп, естествено и красиво, както винаги е било. и отпред-някаква крайно неприятна кифла с тонове фотошоп, колкото да развали прекрасната гледка.

Коя беше Гергана-Николинка ?

Хората със зимни якета, наш'та се разголила да позира.

Как е, Гери, как е Никол? Яката дупара пляскат ли я с джапанката?

Абе вие прости ли сте бе? Чукнах в Google Images да я видя коя е тази и искам да ви кажа че сте сложили друг човек в статията. Прегледайте ги тези папки преди да ги качвате. Това не е тази там как се казваше че вече докато напиша и я забравих. Това е друга п*тка на снимките. Моля ви се, чак пък толкова....

Това Гери-Никол, траверса ли е? Прилича, определено.

Добре че сте написали коя е, че от аматьорският фотошоп не се познава

"Този път обаче от дързостта ѝ, която често обича да демонстрира и чрез дрехите, които носи, няма и следа. " да, защото ако там ходи облечена както в Бг ще я нарекат с много колоритни думи, като troia, zoccola, puttana, bagascia,едни от най използваните от мъжкарите италианци. Ще има да се обръщат и да коментират на висок глас.

Реших, че е Русата Златка, и се притесних, че Блажко го нЕма.. ама сега се успокоих, всичко в ХАЙ лайфа изглежда наред :D

Абе, само не мен ли ми изглежда грозна. Или си е такава. Прилича ми на траверс от гара Бов.

А стария партньор? Той къде? Беше ММА, симпатяга.

Кич до небето!

Ебати и държавата също !!

.....,че е известна !

Разпоред-Разпорединова.

Не са забравили да вземат и добрия стар приятел Phostoshop, на тази почивка в Италия...

Bassotta, защото е като табуретка, но тя ще ги подмине гордо… защото не разбира италиански.

Що никоя кифла не си качва снимки как й бъркат в носа и мусурата за ПСР тест мухахахаха

Да, отдалече си личи, че е монтаж и то нескопосан. На всичкото отгоре не са съобразили,че в момента площадаът "Сан Марко" е залят с около 10 см вода, поради по-високото ниво на морското равнище.

На някой са му отказвали цица като малък...

Откъдето и да я погледнеш - все евтина проститутка!

Хм, как разбрахте че е с половинка, че пък и с приятели, като тя сама на фотото

Гери Никол изглежда като анимационен герой или 3D постер на площада - не за друго ми така е нарисувана с тез обработващи програми, че.....

Кич и пошъл вкус на килограми. Мазала е грим с четка за блажна боя. Цялата е натъпкана с пластмаса. За дрехите, важното е да са скъпи, нищо, че са безвкусни. Ако можеше и да се помирише, сигурен съм, че и парфюмът се е изливал с кофата, но важното е да е марков и поне за 500 евро. Хората като Гери-Никол разбират от стил и добър вкус колкото свиня от кладенчова вода. Притежавабето и киченето с маркови неща не означава вкус, но по тоя критерий гърмят всичките родни бръмчалки

Ваssotta в смисъл че ниска или troione? Аз изброих някои класически епитета, ама ти знаеш че в Ит тези епитети са много взависимост от зоната.

Гъзери-Никол

ММА какво ще рече, молим?

Щото са прекалено заети да им бъркат по други дупки

Много фото-шоп

Потече ми блажнотия по екрана.

Да, че е ниска. Така е там във всяка област говорят различен език, но в БГ също има доста разлики между областите. Бих платил да видя как някой от Русе си говори с някой от Банско :)

Гери, Никол, да се явят в изповедалнята. Ако не Гери, то поне Никол... Шерцингер.

Колкото и да плюете, това е идеалът за красота в момента и има милиони мъже, които харесват този тип жени. Бих казала че ако изглеждаш нормално и си интелигентна и образована, то мъжете се плашат и бягат. Така че се успокойте и вижте реалността. Това се търси и съответно това се “предлага”.

Еххх, tu sei un ragazzo educato e delicato, le dirai bassotta per non offenderla, io sono una cagacazzi e le dirò proprio un TROIONE insuperabile.

Изключително важно е за всички къде и кога тази пача си развява напомпаните цомби!

Ако единственият критерий е търсенето… то и за педофилия например има голямо търсене в определени среди, но това не я прави приемлива

Абе хич не е евтина, винаги такива като нея си търсят богати спонсори!

Това се търси от мъже на подобно нискостатистическо ниво. Един интелигентен мъж никога няма да избере една такава вулгарна жена. За ескорт да, но за майка на децата си не.

Това се търси от мъже на подобно нискостатистическо ниво. Един интелигентен мъж никога няма да избере една такава вулгарна жена. За ескорт да, но за майка на децата си не.

А той се радва на яката дупара и мокрото коти :)

Не е грозно момичето, но най-вероятно е кухо ... Тъжна работа ...

Станала е като фигурите от музея на восъчните фигури Мадам тисо в Лондон!

Забравих... Берлускони и на 83г сега още се заобикаля с такива ескорт, но бившата му съпруга беше една елегантна жена с класа. Класата не е за всеки.

Момичето платена любов ли предлага , питам за един приятел .