17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и графчо го тикаха, бутаха и успе момчето, са го дават по тв да си купува чисто нов мергел... а пее като всеки трети, да не кажа втори, и понеже е Владко и стана граф, пък този директно си е патрик

Е, Владко - граф, а Патрик - лорд! Нека, ще!

"Джордж" !!! Колко политкоректно.

Патрик писател. Патрик не читател!

Милото детенце, майка му го надъхва и надува нереално много. Дано се оправи в живота въпреки майка си. Явно детето я обича и й се доверява много.

Това момченце англоговорящо ли е? Патрик пише за Джордж , но премиерата на книгата в Бг. Странно.

Едно момче трябва да расте и да се възпитава от баща си! Иначе шансът майката да го повреди е много голям! Като жена и майка тя нама как да му даде правилния мъжки светоглед!

Виждала съм много повредени деца именно от бащите им. Толкова си далеч от истината, че няма накъде.

ОК няма лошо, но защо Джордж, а не Георги? В България името Джордж се произнася Георги, не виждам каква е логиката.

? чуждопокллоничеството напира отвсякъде. майка му сигурно ще купи на чедото и титла.

Може пък детето да излезе свЕстно

На мама Венетка умникът. Защо ни натрапва постоянно вундеркиндчето си, за да повярваме , че то милото пише книги. Зарязана жена с болни амбиции

Книгата има интригуващо и някак западно звучене..

нещо като Хари Потър и Философският камък - само че Хари е Джордж, а философският камък е скъпоценни камъни.

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо!

Даа победил я е, на неговите години тя си мечтаеше да се снима в чалга клипове. Е малко по-късно мечтата й се сбъдна.

Едно време не всеки можеше да чете, затова и писателите, и книгите отговаряха на качеството на четящите. Днес, всеки простак бива зорлем вкаран в школото и като започне да срича, му се причитат подобни авторки и авторчета... Все пак не можем да очакваме хората с три мозъчни гънки да четат, пардон - да стичат, нещо по-сериозно от Тихомировица и Патрик Венетин

Малко останахме хората, които не сме написали книга в тази държава.

Хайде моля малко по -скромно, госпожо Райкова! Едва месец февруари 2020 година е и да кажеш "най-хубавата и посещавана премиера на годината" е лекичко пресилено, не мислите ли?

Това "не мислите ли" си го сложила за благозвучие, нали? Госпожата е несъвместима с мисленето като LINUX с WINDOWS-ки драйвери.

Едно време като деца се записвахме в училищните библиотеки, а и не само и четяхме задължителните за лятната ваканция или всички други извън нея четива. Сега децата "пишат" книги. Това показва колко са се объркали нещата около нас. Немила ми Венето, защо отнемаш детството на собственото си дете за малко снимки, светски шум и чесане на егото ти? С такава майка не ти е нужна мащеха

Много изостанал синът ми- Патрик все се снима на маса, моят само хапва там; Патрик пише книги, моят само ги чете, сглобява конструктори и кара колело; Патрик е дете- чудо, моят- обикновен момчурляк... Ще взема да го прекръстя с чужбинско име, може пък и да догони модата.

Името само няма да помогне, трбва и вие да сте безочлив/а, наглъл/а селянин/ка като мамето Венетка. Тя е ракетата носител на този малък "гений".

Защо занимавате хората с подобни простотии

Едно време като деца се записвахме в училищните библиотеки, а и не само и четяхме задължителните за лятната ваканция или всички други извън нея четива. Сега децата "пишат" книги. Това показва колко са се объркали нещата около нас. Немила ми Венето, защо отнемаш детството на собственото си дете за малко снимки, светски шум и чесане на егото ти? С такава майка не ти е нужна мащеха.

А мама беше музикантка.....

Това Патрик Тишов ли е ?

Всеки родител е горд от постиженията на децата си, просто Венета е недолюбвана от хората и комай има защо, дано отрицателната енергия не стигне детето, че то не е виновно за нищо, да е живо и здрави и ако има талант, да може да го изяви.

Пък аз на неговата възраст ритах топка и щипех момичетата. Ехххх, деца без детство.

Като чуя за българчета олимпийци по математика и ми се пълни душата. И даже съм сигурен, че задачите не ги е решила майка им.

Децата, спвчелили олимпиади са много, но Патрик на Венета е един!

Но мисля, че който и да е психитър би коментирал точно и компетентно

Добре, че не е в една възрастова категория с един Бест, че иначе ще има скубане на коси между двете майки!

Извинявай, ама Бест Тоцин е по-дъ бест от Патрик Венетов. Само на година е,ама вече ходи ид има зъби - невероятно!

Истински се разсмях.

Хлапето е "симпатично" като баща си

Горди сме да имаме такива забележителни творци!

Мхм, Чукча не читател, а писател.

Нанася непоправими вреди на детето. Жалко за невинна та душичка от майчините амбиции

горкото дете...

няма ли някой да ти разклати гълъбарника

това заглавие защо ми се струва някак познато?

Припадам помощщщщщ,тиража да не е лимитиран ???

Тиражът ще е на ксерокс - за роднините и съучениците на хлапето. :)

АААААЛЕЛУУУУЯЯЯЯЯ!!! Денят ми вече е осмислен след тази "новина"!!! А може би и целият ми живот вече ще придобие друг смисъл... Ще си прегризам и ще си изям левия крак от мъка, че не съм сред "избраните" на тази велика презентация на тази още по-велика "книга"!!!

Повръщам!

яко яхнала метлата..

Сами си издават книжки,сами си ги четат....Това е цялата ТВ "класа" в България....То така и с филмите и всички останали продукции. Жалка и смехотворна история.

Да са здрави и да пишат още такива книжки...

Ох, Мъка ми е на сърцето :) ..............

ДЖОРДЖ и вълшебните камъни ???, писател ПАТРИК Тишов ??? Ама това сериозно ли ???

Хули Ганьо, ние с теб сме прости българи- те напред с глобализацията. Дай да ударим по едни карти, докато те се превъзнасят.

Голям смях! Интелектът на Венета Райкова е лесен за побеждаване. А трудната ѝ за преглъщане булевардна литература - още повече. Горкото хлапе става жертва на болните амбиции на маминка.