Венета Райкова определено има с какво да се гордее, след като 11-годишният син на водещата и Тихомир Георгиев написа и представи за първи път пред публика книгата си "Джордж и вълшебните камъни".

Вижте снимки >>

Официалното представяне на литературното произведение бе точно на рождения ден на Патрик, който навърши 11 години на 18 февруари. В клуб "Перото" се бе събрала отбрана публика, а малкият писател раздаде и първите си автографи.

За този скъп момент от живота на сина си и от нейния, разбира се, гордата майка сподели следното:

"Патрик ме победи! На моите премиери не са идвали толкова много и толкова усмихнати гости! Благодаря на всички негови приятели, съученици, наши съседи, роднини, колеги, които снощи превърнаха премиерата на "Джордж и вълшебните камъни" в най-хубавата и посещавана премиера на годината! Благодарим и на издателство "Егмонт" за всичко!"

На рождения ден на сина си Венета Райкова сподели още няколко снимки в своя Инстаграм профил. Една бе от празничния обяд с рожденика.

Вижте тази публикация в Instagram.

ЧРД, Патрик! Обяд, после на училище и от 19ч - премиера на книгата ти! Да си жив и здрав и успех

Публикация, споделена от Венета Райкова (@veneta_raikova) на

Патрик се снима и в компанията на друг известен рожденик на 18 февруари - Маги Халваджиян. Димитър Рачков, който също е на фотоса, няма рожден ден на тази дата, но и на него Венета Райкова е пожелала да е "жив и здрав".

От снимките, които тв водещата и писателка е споделила в социалната мрежа, става ясно, че на премиерата е присъствал и бащата на Патрик и бивш съпруг на Венета Райкова - Тихомир Георгиев.