17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасяваща цензура познаваме го Лъжец и педер муфтаджия и дебил. кухненски работник нищо повеч некадърен е за всяко нещо.

Ей злобар, не се спря значи! Какво ти е направил Филип, че си насъбрал толкова много злоба и омраза? Вземи направи нещо с жалкия си животец, вместо да плюеш по форумите хора, които са светлинни години пред теб. Комплексар жалък!

гнусен мошеник ,лъжец и муфтаджия, знаеш ли колко хора е завлякал?Ма цункай си го.

в коя група се подвизава?

В групата Пътешествия по света.

Нашите злобни цървули дори не си правят труда да четат, сакън да не си преуморят двете мозъчни гънки. Не той споменава думата слава, а интервюиращият го , той само отговаря, но това за злобните страхливи овчици е повод да почнат да блеят. Некачествен, мизерен материал, чиято единствена радост е да мрази и да плюе, затова и халът му е на това дередже.

Или наистина сме най-лошия материал, завистливи и злобни човечета, или някой не може да се примири с успеха на това момче и не може да си намери място от злоба. Такива злобни и жалки коментари не съм виждала и под политически новини. Как ще успеете в каквото и да било в живота си, след като такъв такава злоба и ненавист към човек, който просто живея живота си както намери за добре и не ви пречи по никакъв начин!? Ех Българио, Българио...

Коя е тази звезда..?!

Славата??? Че кой те знае теб, бе?

Мислите ли наистина, че писането му е нещо повече от жълто писане?

Прилича на типично чалга момче. Много мазен външен вид. Писането му е надценено и само в групата, пълна с не много образован попъл, той има своето звездно състояние. Но със сигурност не е уморен от това и би направил всичко, само хората да го харесат. Не мисля, че той ще бъде за дълго на пазара. Арогантен и влюбен в себе си

Приличаш на типичен завистлив и злобен Ганю, дето не е свършил нищо полезно през живота си, освен да хвърля плюнки към успелите и свестните. Самоубийствен манталитет, затова и тук ще останат само цигани накрая, дори и те са наясно, че само обединени имат някаква стойност. Дори и те са по умни от ганювците, не случайно живеят на гърба им живот, пей сърце...

даже не на момче а на зле поддържан травестит.

Кой и защо го лансира този ?

Кой е този, дето имал много слава, че не го знам ?

И аз това се замислих, че нещо изобщо не го знам.

Писането му е дълго,скучно,акцентиращо през по голямото време къде се е надрусал и къде е имал интимни преживявания. Нарцисист в завършена степен търсещ внимание. Но и не е чудно щом кумирът му е Пабло Куело. Жалко за убитите дървета на които брътвежите му са излезли на бял свят. Надявам се да не ме изтрият отново,защо дир трие ли трие. В групата където се пидвизава ооределено има много по интересни и стокностни разказвачи.

Пено, ясно е, че си Пенчо и самия факт, че така завиждаш на момчето, е достатъчен за нормалните хора да разберат, че всъщност е добър в това, което прави. Прегледах две три интервюта с него от чисто любопитство и ми прави впечатление, че човека е толкова далеч от стадото с овце. Пъл ти си бълвай змии и гущери, ще му накривиш на шапката на Филип...

Щом комплексираните завистливи мишки са се разцвъркали, значи момчето се справя страхотно. Бях на представянето и на двете му книги, изключително скромно и земно момче! Такива хора тук няма как да бъдат оценени и да не бъдат наплюти. Съвсем, съвсем нормално. За готвенето му няма как дам мнение, те резултатите говорят достатъчно, но книгите му са невероятни! Поднесени по толкова достъпен и приятен за четене начин, и толкова откровени, че няма как автора да ти остане безразличен и да не го почувстваш близък.

И кой завижда на някакво некадърно лайно с мазна цел?психика на кокошка носачка и излъчване на парцал?

миндила е нито готвач нито нещо друго каква слава на този откровено дебилен травестит?

"едни от най-вдъхновяващите представители на мъжкия пол" . Нели, какви са тези разделения на вдъхновителите по пол, миличка? Питам и отговор не искам...ти ще се досетиш защо.

Била му натежала славата.. айде, бе! Тоя е такъв самовлюбен нарцис, и умрЕ да го харесват и да му се възхищават. Като готвач не знам дали става, но във Фейсбук първия път ми направи добро впечатление с писането си.. след това се оказа, че репертоарът му се изчерпва с фекалии и мизерия.. Ако готви, както пише, не се учудвам, че единственото място, на което е получил оценка е на края на света, където няма възможност за сравнения.

И на мен харесваше, но бързо се изчерпа. В същата група, където се подвизава Филип, има едно момче Иво, което пише много по-бавно, а жена му, ох малеее жена му ...

Един и същи драскаш едни и същи глупости. Вероятно си с проблеми в самолетчето, отдалеч си личи, че те жените те подминават като малка гара.