17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Била му натежала славата.. айде, бе! Тоя е такъв самовлюбен нарцис, и умрЕ да го харесват и да му се възхищават. Като готвач не знам дали става, но във Фейсбук първия път ми направи добро впечатление с писането си.. след това се оказа, че репертоарът му се изчерпва с фекалии и мизерия.. Ако готви, както пише, не се учудвам, че единственото място, на което е получил оценка е на края на света, където няма възможност за сравнения.

"едни от най-вдъхновяващите представители на мъжкия пол" . Нели, какви са тези разделения на вдъхновителите по пол, миличка? Питам и отговор не искам...ти ще се досетиш защо.

миндила е нито готвач нито нещо друго каква слава на този откровено дебилен травестит?

Щом комплексираните завистливи мишки са се разцвъркали, значи момчето се справя страхотно. Бях на представянето и на двете му книги, изключително скромно и земно момче! Такива хора тук няма как да бъдат оценени и да не бъдат наплюти. Съвсем, съвсем нормално. За готвенето му няма как дам мнение, те резултатите говорят достатъчно, но книгите му са невероятни! Поднесени по толкова достъпен и приятен за четене начин, и толкова откровени, че няма как автора да ти остане безразличен и да не го почувстваш близък.

И на мен харесваше, но бързо се изчерпа. В същата група, където се подвизава Филип, има едно момче Иво, което пише много по-бавно, а жена му, ох малеее жена му ...

Писането му е дълго,скучно,акцентиращо през по голямото време къде се е надрусал и къде е имал интимни преживявания. Нарцисист в завършена степен търсещ внимание. Но и не е чудно щом кумирът му е Пабло Куело. Жалко за убитите дървета на които брътвежите му са излезли на бял свят. Надявам се да не ме изтрият отново,защо дир трие ли трие. В групата където се пидвизава ооределено има много по интересни и стокностни разказвачи.

Кой е този, дето имал много слава, че не го знам ?

И кой завижда на някакво некадърно лайно с мазна цел?психика на кокошка носачка и излъчване на парцал?

Кой и защо го лансира този ?

Прилича на типично чалга момче. Много мазен външен вид. Писането му е надценено и само в групата, пълна с не много образован попъл, той има своето звездно състояние. Но със сигурност не е уморен от това и би направил всичко, само хората да го харесат. Не мисля, че той ще бъде за дълго на пазара. Арогантен и влюбен в себе си

Пено, ясно е, че си Пенчо и самия факт, че така завиждаш на момчето, е достатъчен за нормалните хора да разберат, че всъщност е добър в това, което прави. Прегледах две три интервюта с него от чисто любопитство и ми прави впечатление, че човека е толкова далеч от стадото с овце. Пъл ти си бълвай змии и гущери, ще му накривиш на шапката на Филип...

Приличаш на типичен завистлив и злобен Ганю, дето не е свършил нищо полезно през живота си, освен да хвърля плюнки към успелите и свестните. Самоубийствен манталитет, затова и тук ще останат само цигани накрая, дори и те са наясно, че само обединени имат някаква стойност. Дори и те са по умни от ганювците, не случайно живеят на гърба им живот, пей сърце...

Един и същи драскаш едни и същи глупости. Вероятно си с проблеми в самолетчето, отдалеч си личи, че те жените те подминават като малка гара.

Мислите ли наистина, че писането му е нещо повече от жълто писане?

Славата??? Че кой те знае теб, бе?

Коя е тази звезда..?!

даже не на момче а на зле поддържан травестит.

Или наистина сме най-лошия материал, завистливи и злобни човечета, или някой не може да се примири с успеха на това момче и не може да си намери място от злоба. Такива злобни и жалки коментари не съм виждала и под политически новини. Как ще успеете в каквото и да било в живота си, след като такъв такава злоба и ненавист към човек, който просто живея живота си както намери за добре и не ви пречи по никакъв начин!? Ех Българио, Българио...

И аз това се замислих, че нещо изобщо не го знам.

Нашите злобни цървули дори не си правят труда да четат, сакън да не си преуморят двете мозъчни гънки. Не той споменава думата слава, а интервюиращият го , той само отговаря, но това за злобните страхливи овчици е повод да почнат да блеят. Некачествен, мизерен материал, чиято единствена радост е да мрази и да плюе, затова и халът му е на това дередже.

в коя група се подвизава?

В групата Пътешествия по света.

Ужасяваща цензура познаваме го Лъжец и педер муфтаджия и дебил. кухненски работник нищо повеч некадърен е за всяко нещо.

Ей злобар, не се спря значи! Какво ти е направил Филип, че си насъбрал толкова много злоба и омраза? Вземи направи нещо с жалкия си животец, вместо да плюеш по форумите хора, които са светлинни години пред теб. Комплексар жалък!

гнусен мошеник ,лъжец и муфтаджия, знаеш ли колко хора е завлякал?Ма цункай си го.