Коментари - Графа пусна новия си албум тайно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно бездарно пеене!!!

ама само азе, тизе и ониа двамата и оня третия знаат... Не бе, по принцип нямам лоши чувства към Ампов, изглежда умно момче и в България музикалният бизнес е трудна работа, особено извън чалгата..ама да бяхте измислили нещо по-интересно като сюжет...все пак имате най-добрите рекламни агенции, продуценти и други в страната на една ръка разстояние..

И защо ни занимавате с тоА...

сега И да си го слуша тайно...

Прекрасен, пожелавам му нови творчески изяви, доброта и благородство излъчва, дано да има все повече такива талантливи и интелигентни творци.

И аз много му се кефя! На последния концерт докато пя песента си в продължение на 1 час почувстВУвах страхотна енергия! Зареди ме положително! Надявам се новият му албум да не е една съща песен, а поне 2-3!

Принципно ако си запази албумчето в тайна завинаги, никой няма да му се разсърди...

със тая крива физиономия

Добре, че са евросубсидиите, та да си записва албуми, които никой не купува!

Тоя на какво е граф, че не се сещам?!?

Клошар е и се подвизава по ул. Граф Игнатиев в София... Те, затова... ;-)

Жена му е много хубава!

Графа продължава да бъде най-великия !!!

Пише се "най-великияТ". И най-великият какво - певец, текстописец, композитор?

Граф-о-ман !

Тайно или явно все тая,посредственос и скука.

Супер, да го засекрети, ако е възможно!

Много добър. Един от малкото в последните двайсетина години, чиито песни запомняш.

Глава...глава...глава....

Супер, ще го чуем във Фантастико. Тъжно е положението с българската музика.

В заглавието и в текста е допусната правописна грешка. Лицето, за което става дума, по прякор се нарича "Гафа", а не "Графа".

Grafa e pi4

...

Този господин не ми присърце. Да се завре диска при жената... Няма кой да го купи :)

Кой беше Графа, не мога да се сетя за нито една негова песен?!

А Мандарини, забравил ли си я?

Щото ежедневното му парче е за Михо Филева.

Никой не го търси, ама той се крие.

Колко жалък трябва да се чувстваш и колко трябва да си комплексиран, за да се кръстиш сам граф? В посткомунистическа България. Все едно да се кръстиш Царя? Или Краля? Или Бога? Рядко некадърен, рядко слаб управител. Мама и тати му послаха, той после продължи. Няма кой да каже, че графът е гол. За да се обхване неговата некадърност е нужно да видите и чуете ранното му творчество, когато е бил на годините на Крисия, примерно. За съжаление, той се е погрижил това да не може да се случи. Вижте и чуйте поне това: https://www.youtube.com/watch?v=ujLtAes1fdk Това мънкане кой ще го търпи? https://www.youtube.com/watch?v=jIJ9-Bfh92k Това? И имаше една тъпотия по негов личен текст и аранжимент - "Гумени човечета". Но я е изтрил от тубата. Има я във фонда на БНТ, обаче... Тоя за тридесет години напъни пак е посредствен. Средно талантлив музикант с неговия ресурс досега да е взел "Грами".

По-точен коментар не бях чел. Мнението ми е изцяло същото.

Толкова тайно, че да не казвам кой сайт непрекъснато излиза прозорец да си купиш диска му. Скоро без пари ще ги раздават и пак не бих го взел.

Защо вече го знаем? Тоя е най-некадърния певец, в цялата история на България. Благодарение на мама и тати от групата "Спешен случай", които имаха студио в къщата си, се научи да не мучи, а да тананика. После, с европроекти, направи студио, гардероб за костюми, за да снима и клипове. Е, и? Никой нормален човек, от неговото поколение, не слуша Графа. Да, направи пари, нае си миньони - Прея, Били Хлапето, Филева, Вези и т.н. Ама той не става, бе!

Никой не го търси ама той го крие...Хахаха аман от тия смешни PR акции господа редни звИзди!

А пък Наполеон не се прибра тази вечер за вечерна проверка.

Аз съм Гай Юлий Цезар - Наполеон е при мен - даже две бутилки измуцах...