17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък Наполеон не се прибра тази вечер за вечерна проверка.

Никой не го търси ама той го крие...Хахаха аман от тия смешни PR акции господа редни звИзди!

Защо вече го знаем? Тоя е най-некадърния певец, в цялата история на България. Благодарение на мама и тати от групата "Спешен случай", които имаха студио в къщата си, се научи да не мучи, а да тананика. После, с европроекти, направи студио, гардероб за костюми, за да снима и клипове. Е, и? Никой нормален човек, от неговото поколение, не слуша Графа. Да, направи пари, нае си миньони - Прея, Били Хлапето, Филева, Вези и т.н. Ама той не става, бе!

Толкова тайно, че да не казвам кой сайт непрекъснато излиза прозорец да си купиш диска му. Скоро без пари ще ги раздават и пак не бих го взел.

Колко жалък трябва да се чувстваш и колко трябва да си комплексиран, за да се кръстиш сам граф? В посткомунистическа България. Все едно да се кръстиш Царя? Или Краля? Или Бога? Рядко некадърен, рядко слаб управител. Мама и тати му послаха, той после продължи. Няма кой да каже, че графът е гол. За да се обхване неговата некадърност е нужно да видите и чуете ранното му творчество, когато е бил на годините на Крисия, примерно. За съжаление, той се е погрижил това да не може да се случи. Вижте и чуйте поне това: https://www.youtube.com/watch?v=ujLtAes1fdk Това мънкане кой ще го търпи? https://www.youtube.com/watch?v=jIJ9-Bfh92k Това? И имаше една тъпотия по негов личен текст и аранжимент - "Гумени човечета". Но я е изтрил от тубата. Има я във фонда на БНТ, обаче... Тоя за тридесет години напъни пак е посредствен. Средно талантлив музикант с неговия ресурс досега да е взел "Грами".

Никой не го търси, ама той се крие.

Щото ежедневното му парче е за Михо Филева.

Кой беше Графа, не мога да се сетя за нито една негова песен?!

Този господин не ми присърце. Да се завре диска при жената... Няма кой да го купи :)

Grafa e pi4

В заглавието и в текста е допусната правописна грешка. Лицето, за което става дума, по прякор се нарича "Гафа", а не "Графа".

Супер, ще го чуем във Фантастико. Тъжно е положението с българската музика.

Много добър. Един от малкото в последните двайсетина години, чиито песни запомняш.

По-точен коментар не бях чел. Мнението ми е изцяло същото.

Супер, да го засекрети, ако е възможно!

Тайно или явно все тая,посредственос и скука.

Графа продължава да бъде най-великия !!!

Пише се "най-великияТ". И най-великият какво - певец, текстописец, композитор?

...

А Мандарини, забравил ли си я?

Жена му е много хубава!

Тоя на какво е граф, че не се сещам?!?

Добре, че са евросубсидиите, та да си записва албуми, които никой не купува!

със тая крива физиономия

Принципно ако си запази албумчето в тайна завинаги, никой няма да му се разсърди...

Прекрасен, пожелавам му нови творчески изяви, доброта и благородство излъчва, дано да има все повече такива талантливи и интелигентни творци.

сега И да си го слуша тайно...

Аз съм Гай Юлий Цезар - Наполеон е при мен - даже две бутилки измуцах...

И защо ни занимавате с тоА...

Клошар е и се подвизава по ул. Граф Игнатиев в София... Те, затова... ;-)

И аз много му се кефя! На последния концерт докато пя песента си в продължение на 1 час почувстВУвах страхотна енергия! Зареди ме положително! Надявам се новият му албум да не е една съща песен, а поне 2-3!

ама само азе, тизе и ониа двамата и оня третия знаат... Не бе, по принцип нямам лоши чувства към Ампов, изглежда умно момче и в България музикалният бизнес е трудна работа, особено извън чалгата..ама да бяхте измислили нещо по-интересно като сюжет...все пак имате най-добрите рекламни агенции, продуценти и други в страната на една ръка разстояние..

Граф-о-ман !

Глава...глава...глава....

Невероятно бездарно пеене!!!