Вчера в столичния клуб "Перото" се състоя първото тайно слушане на новия албум на Графа "Страничен наблюдател". Музикантът бе избрал нестандартен начин за премиера и бе поканил само близки приятели и музиканти първи да чуят 13-те парчета, като в паузите между тях разказваше историята на написването им.

Разбира се, в публиката бяха колегата му от "Гласът на България" - Иван Лечев, победителят във формата Атанас Кателиев, който беше в неговия отбор, Поли Генова, Михаела Филева, добрият му приятел Любо Киров, китаристът на D2 Митко Кърнев, музикални критици, представители на гилдията и просто близки хора.

Съпругата на певеца - Мария, също бе сред отбраната публика. От разказите на Графа за песните в албума се оказа, че половинката му има специална роля за една от най-красивите му балади "Сродна душа".

Други парчета, включени в албума, са "Фалшиви струни", "Страничен наблюдател", които са записани с помощта на струнен оркестър "Софийски солисти", пише 24 часа, а зад рояла в студио за пръв път е седнал Графа. Албумът включва и вече превърналите се в хитове сингли CA$H, "Огън", "Квартални джентълмени", "Приятели завинаги" и баладата, посветена на майка му "Последна песен".

Следващият клип на Графа ще е парчето с реге привкус "Да", в което участва Белослава.

Снимка: Instagram

Тази вечер, в голяма верига книжарници, Графа се среща с фенове, на които раздава и първите автографи върху току-що наредените по рафтовете CD-та. А само след няколко месеца, през октомври, тръгва на турне с новите си песни, което ще приключи с голям концерт на 10 юни 2020 г.

Снимка: Instagram