17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ако тия неща са определящите при избор на персонал, ми е ясно защо е станало роднина, калинка, роднина, калинка навсякъде.

Писалият тези препоръки, никока не е провеждал интервю за да си избере работник. Вероятно само е кандидатствал за работа, някъде, някога. И само е чел написаното в интернет... А всички знаем, че написаното в интернет е 100% истина. Като чета тези препоръки, а и други, когато интервюирам някого за работа, и виждам как и той/тя е чел подобни препоръки, ми се повдига настроението...

Longines

Толкова усилия за 500-600лв заплата? :)

Как да пълзиш за работа! Не е имало интервю на което да не се подиграя по един или друг начин на бъдещия си работодател. И почти винаги са ме взимали.

Това е етикет, който не се спазва по нашите географски ширини...Тука е пародия... Каквото ни е качеството на мар'рияла, такъв съответно ни е и етикета...

Това със злословенето към бившия работодател е много вярно. Прави неприятно впечатление като кажете аз бях много добър ама в предната фирма бяха много зле.

Номера е сам да си шеф. Да не се съобразяваш с никой. Иначе почти винаги само клюкари и злобари.

съгласен съм с това да не се говори лошо по адрес на предната работа - шефа, колегите какви били тъпаци, пък видиш ли само кандидатът за работа само той бил супер там и така. Дори и да е истина, по-добре да не се набляга много на това.

Много зор за 1000 лв бруто и осигуровки на 600 лв...хахах реалност БГ....а ако разбиеш главата на интервюиращия, носи ли бонус точки, а?

Не се бил съобразявал с никого.:)))))) То и Бил Гейтс се съобразява с бая хора, спокойно. Всеки батко си има батко, както и всеки шеф си има шеф.

Това Life ли е или Work? Пуснете един хороскоп, барем!

Ама абонат с такъв номер не съществува.

И розова секция!

И още: Научете се да говорите, четете и пишете правилно на български език, без да използвате ненужно чуждици, с което показвате, че не знаете нито английски, нито български.

Това хейч ар трябва да се забрани със закон. Аз да не съм там да си търся жена бре. Докато ми плащате ще ви работя. Това ми е мотивацията друга нямам. Едно от любимите ми. Къде се виждате след 5 години? Ще съм ви шеф, ако и вие сте тук след 5 години.

В България съществува езиков апъртайд, където за елементарна работа изискват знания по английски, което е абсурдно за държава, в която официалния език е български. Не може са елементарна офис работа да изискваш “перфектен” английски и висше образование.

Основната грешка, която жените допускат при интервю за работа е да споделят, че имат деца...

Ако само един ти достигте гаргега, знаеш ли как ще ти текне словото...:)))))))))))))))))))

Ние сме член на ЕС? Даже по-скоро трябва да ти искат немски или френски, но английският, ако не се стигне до Брекзит, е минимума. Ако и един тъп американски-английски не знаеш... не си за офис и компютър, а за равното полЕ.

Да сте го вадили овреме. В ЕС само шефовете имат право на деца. Не може някакви 25-годишни пикли да раждат.

Има цяло поколение от хора над 50, за които английския никога не е бил в учебната програма, нито пък по тяхното време е бил популярен както сега. Визирам родителите ми за които този език е труден и поради тази причина са “негодни” са 90% от позициите.

Има още непростими грешки. Искате много пари. Имате по висока квалификация от интервюиращия.

Родителите Ви са имали 30 г да се запишат на курс по английски и да научат тоя език. Както направих аз и много други на мойта възраст. Не можеш да работиш на комютър и да комуникираш с останалия свят без тоя език. За лошо или добро - факт!