Опровергаха слух, че Гришо изневерил с Николета Лозанова

Мениджърът на Григор Димитров - Георги Стоименов, опроверга с писмо до медиите слухове за раздялата на тенисиста ни с Мария Шарапова.

Обратно в новината

Коментари - Опровергаха слух, че Гришо изневерил с Николета Лозанова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ще прави тая? Никой не ще да захапе въдицата.

папараци - нашата "прекрасна и неотразима"пишман водеща пробва да смени футболните топки с топки за тенис, но...не и се отвори парашута

защо ли си мисля, че гришката я е опраскал тази шантонерка - не моке да и се отрече, че колкото е нахална, толкова е и долна тази футболна играчка - гришката е решил да запази добрия тон, но цигането умира да се похвали

Медиите са виновни че пускат като"новина" всяка глупост излязла от устата на това смешно женче.Престанете да пишете за нея и за такива като нея.

Много е нахална и нагла тая пЪча. Не спря да си прави пи ар на чужд гръб с платени статийки да я свързват с тоя и оня в търсене на поредния спонсор. При толкова красиви и умни жени по света, няма да се хване с караджовското джудже, известно с кOвралъка си... Мечтай си, СвиркУлето. А Гришата си е готин и свестен и умен.

Да,бях в Лондон по лична покана на кралицата,за да обсъдим новата визия на изключително популярното ми предаване Пущинаци,тя ми е голям фен,разбирате ли.Грегъри не съм го срещала, а и да го срещна какво ще си говорим-то момчето разбира само от тенис,а аз от далеч по-извисени интелектуално неща...

...и накрая се оказа, че всъщност тази клюка по медиите я пуснал не някой друг, а лично Курволетка Лозанова :)))

Тук трябваше другарката Лозанова-Божинова да излезе и ясно да заяви: Моля, не набърквайте нашата тенис-гордост с бръмчалки като мен. А тя се таи тихо, дума не обелва и потръква хитро ръчички колко много се шуми за НЕЯ около раздялата на Гришо и Маша. Долна, по-долна, най-долна низост! Николето, сопри се!

Ще ѝ се ... А на бас, че този слух пазарджишкото цигане само си го е тиражирало - прави си ПР на гърба на Гришо скублата. Като я напъди Божинов сега се чуди към кого да се пришие тази световна "звезда" ... г-жа Лозанова, за да не я забравят съвсем жълтурите.

Как е възможно да се забърква името на този прекрасен спортист с някаква си .........Много моля,все пак да ценим и почитаме спортисти ,като Гришо.Личния живот е негов ,така че да не влизаме в него по български.

колко да е музикална николета ??? на посредствени инструменти свити ...

Аз светих! Гришо не е изеневерил! Сега гасете лампите и го лапайте. Мбухахахахахахахахахахахахахаха

Нямаше нужда от опровержение. Кой би се вързал? Тенисът е интелигентен спорт, надали г-жа Лозанова би представлявала интерес за класен спортист....

Това ми прилича на някакъв намек за футбола, което не ми харесва... Няма да споря, защото ти едва ли си футболен запалянко. А за Божинов съм съгласен, че не е интелигентно момче, но примерно Бербатов ?

Бербатов е хубавото изключение, а Божинов и Сие - правилото. Прав сте - не съм фен на българския "футбол" /това е различна игра от истинската/. Гледам футбол, но в други първенства...

Остана ли някой в тая държава дето да не е разбрал, че кака Николета отчаяно си търси нов богат мъж спортист и мята нишани през медиите на Григор Димитров? Едно време така си хвана Валери Божинов през Горещо, та сега се надява Григор Димитров да прочете за нея да й види снимките и да й се навие ... алоо пловдивска гугутко, Григор Димитров тренира нон стоп, той няма време за прости чалгаджийки като тебе това първо и второ - що си мислиш, че ще ти върже като вече си втора употреба при това с едно ремарке.

НЕ ОБИЖДАЙТЕ ГУГУТКИТЕ,МОЛЯ!ЩОМ НИКОЛЕТКА Е САМО ВТОРА УПОТРЕБА,КОЙ Е 102?!

Първолета се пробва да се върне под прожекторите с жалка жълта и долнопробна инсинуация. След като размине смръдтта от пръднята, която пусна очаквам да има нова "новина", че развежда принца на Монако или на Британия. А истината е сигурно много по-проста. Гришо не иска да се жени. Младо е момчето. Има кариера да прави. Маша също не е убедена, че иска да се омъжва. Дано запазят добри отношения и уважение един към друг. Бяха готини.

Никлозета е написала,че няма нищо общо с този слух.Но в поста и личи,че злобее дето не и провървя на чужд гръб да напомни за жалкото си съществуване.А и може да се е уплашила,че в една медия пишеше за съд срещу нея заради небивалиците в които въвлича хората.Гордея се,че не познавам Николета Лозанова,Андреа,Моника Валериева,Светлана и всички човекоподобни.Грозни и прости женици с огромно самочувствие без да са постигнали нищо.

че никой не казва кои са тези медии! Защото, ако ги глобят от СЕМ за клевета с някоя огромна сума, следващия път ще си помислят дали изобщо да напишат нещо!

Той е млад, амбициозен и много талантлив човек и заслужава до него да има също толкова целеустремено момиче до себе си, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ЧАЛГАРКИ И СИЛИКОНКИ! МИСЛЯ, ЧЕ НЕ МУ ПОДХОЖДА И НЕ БИВА ДА СЕ ВКАРВА В ТАКИВА СХЕМИ! УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКИ ОСТАВАЩИ ТУРНИРИ И ДА СИ ВЪРНИ САМОЧУВСТВИЕТО НА ТАЛАНТ В ТЕНИСА!

Мамче, ти викай "пази, боже", щото ако някоя такава анаконда се увие около синчето ти, пък то излезе будала като Божинов - голям зор ще видиш...

Eeee, то бива-бива глупости и небивалици, ама тези жълтите лай-яни "вестници" надскочиха себе си тоя път.

Я да си помислим на кого му е нужна реклама с Гришо? На Лай Но! Щото Гришо е твърде висока ракета за нещо толкова ниско и кафяво като нея. На Гришо даже не му е на нивото на ... кръста това "нещо".

Браво за псевдонима Лай Но, много й отива!:)))

Ехееее джуджето Хаяско искало да се похвали с Григор..... ? Хахаха миличка ти не си за тази лига, търси нов тъпоъгълен ритнитопковец.

Еее всичко сме способни да ожълтим! Я да оставим човека да се съсредоточи върху играта си! А и личния му живот си е само негова работа!

О, да..., няма начин ;) Григор да не е изневерил на Мария Шарапова с тая... Николетка. Тя сама си пуска тези слухове сигурно.

Николета ще обедини нацията като никой друг! Скоро всички ще сме баджанаци, както е тръгнало... :)))))))

Оставете момчето на мира и не го вкарвайте в глупави филми с разни простакеси!

АХхахах така не съм се смял от седмица. Николето поен да си беше платила да напишат за някой с който имаш шанс. Като мъж ти казвам, че никой не би взел тунингована Лада докато се вози на Ламборгини. Сама си прави извода кое си.

Мрежата, мрежата е виновна, мрежата. Това са инсинуации, мрежата деба е виновна, и на Гришо, и на Пироня, и на оня оператор. Мрежата е виновна.

Човек без ценности би се хванал с такава като Николета. Освен чалга клубове , къде е тя, може би опера, театър, класически или естраден концерт!?

Николета Лозанова е ниска топка за Гришо. На него не са му нужни разни плеймейтки, които цицат мъжете като лимони. Всеки хванал се с такава е ошушкан и захвърлен до следващата жертва.

никлоета Лозанова се пробва да си прави реклама на гърба на григор Димитров с надежда, че и той като Валери Божинов е тъпо парче и ще я потърси да се запознае с нея, но уви не й се отвори парашута. Григор Димитров е сериозен спортист не чалга футболист, който се занимава с к.рви.

Що го принизиха така човека сега...

Като чета всички сайтове,имам чувството че Николета Лозанова е най-високата платена проститутка в България.За да има такива статии може има и истина.Защо не се заговори за жената на Бербатов ,че се занимава с изневери.-защото не изневерява на мъжа си.

Тая "евтина стока", износена и амортизирана, като нищо се е засилила към момчето. Все пак е успешен и млад, с много милиони вече в сметката...Но не ми се вижда да е такъв глупак, че да си търси жени като Клозета. Умните мъже, от любопитство може и да го сложат един-два пъти на такива като въпросната, ала никога не биха си позволили това да стане достояние на когото и да е. Много е отрицателно за имиджа!

Мениджърът на Григор Димитров - Георги Стоименов - не е лошо да се помисли за смяна и тук.

Мъже, признайте си, че Николета е секси парче и никой не може да й устои. Който я види, иска да й го сложи :D

Никога не ми се е искало да й го слагам. Даже ми изглежда леко отвратителна.

Това може само да ме радва :))

Не леко - мега отвратителна с тунингите си. Можеше и да бъде приятно девойче навремето, ако не се беше обезобразила с пластични операции.

лили кое и е хубавото на лозанова искуствените цици или напомпаните джуки

И аз не знам кое и е хубавото :). Попитай мъжете, с които е била. Напомпаните джуки и изкуствени цици се котират доста в днешно време. Пластичната хирургия процъфтява.

Всъщност - ДА. Такива кукли не се ли продават в (18) магазините?

Да, С 5 ТОНА ГРИМ, ПЕРУКИ, ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ, СИЛИКОНИ и накрая, ЯК, АМА МНОГО ЯК ФОТОШОП, удължаване на крака, вталяване и т.н и т.н и баба ми ще изглежда секси :))) Така, че ни ми разправяй колко е секси. Виж я на живо какъв караконджул е ...

Крикор доста ниско падна с това опровержение. Само направи реклама на НЛо. Маша го заряза, защото той много изпадна и тя не иска да си разваля имиджа с посредствен тенисист. Тя го взе, защото си мислеше, че той е изгряваща звезда, а може би и за да го натрие в носа на Серена.

анал-затор, нямаш капацитет да мислиш. Не непрягай разплутото си като медуза и ограничено като количество сиво вещество да извършва нествойствени за него дейности.

Тия клюки Николета сама си ги пуска. Не остана нищо хубаво на коета тя да не се из..ра.

Ма тя правилата на тениса не разбира. Като и кажат "нови топки" и тя сменя (дръжката на) ракетата

Ia go ostavete momcheto na mira !!! Purvo - toi e tozi koito kara imeto Bulgaria da se spomenava s uvajenie ( i nikoi drug v momenta, ne samo v oblastta na sporta). Vtoro - Toi shte si chuka koiato iska ( a izglejda che si moje momcheto) Haide sus zdrave!

Гришо, хайде кажи честно за Серина :) че Ни Ло се е газирала lol

Те и за Благо-Колизему опровергаваха слухове скоро, докато не си призна... Жалко за момчето ако се е забъркало :(

Ще и се на Николетка, ама няма.Ако се изброят мъжете, които са прекопавали градинката и, със сигурност ще се получи резултат, достоен за Гинес, но май тенесисти няма в списъка.Виж футболисти, тираджии, мутри...там редицата е безкрайна.

Ееееех, тая пловдивска чушка- де ли се предлага и залага!Никой не вярва в нейното целомъдрие, по всичко личи, че се е родила дефлорирана, но пък да ги раздува такива врели-некипели...Кой е следващият, който ще разбере, че е спал с Лозанова?

Къва пловдивска чушка ба , николайка е от с Караджалово , Димитровградско.

Сортът е такъв- пловдивска капия.

Малееее Тая ни подкара по ЕГН

Леле,леле,да се готви набор 89.

Ама толкова да съм тъп!!!! И знам, че тая си прави сама PR и знам, че всяка дума около нея са пълни глупости и защо ги чета? Може ли да съм толкова тъп? Ще взема да се подпиша на Колизеума белким ме запомнят колко съм тъп, тъп, тъп!