17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази "статия" ))))

"как българинът "обяздва" красивата французойка, застанала на "четири крака", докато той я "възсяда", дърпайки косата ѝ отзад." Авторът на статията си е объркал професията. Да почва да пише еротични романи.

сте видели снимката, щяхте да знаете, че е точно такава. Разбира се, в шеговит тон, но авторът я е описал вярно.

Злобата ще ви погуби! Гришо е готин, а пишещите срещу него вероятно никога няма да се реализират. Остава им само възможността да злобеят и мразят. Нещастници!

Мимееее, Мимееее...... ти си нереализирана и сънуваш парите на такива като Дришо, но никой такъв няма да те погледне за жалост!

А ти си най-обикновен педер.ст. Пъпчив педер.ст.

От тази новина затъпях още повече.

има ли накъде повече да сте тъп

Даааааа момчето си харесва мъже!

Така си е, каква мама какви 5 лева.... но да си признава и край, стига с тези мъки да се крие

Джокович с пореден успех..

Сега ще лъска.

Прекрасен !

Уважавам го Григор за труда и успехите му! Но някак си има едно такова селско излъчване дето не може да го изтрие от лицето си с която и дама да се среща

За себе си ли е взел букета? Чв нещо няма снимка на дамата ..

Абе да се “омъжи” и да миряса вече !!! Хахаххаха.

По-празнословна и нищонеказваща стания отдавна не бях чел... Браво на автора. Това изобщо не е лесна работа:)))

Бря...бряяя...Закахърих се за канья бре...къдя зачезна? Ни у "Корнера", ни у "Лайфа" от седмица го няма... А той розички берял...

Някой беше споменал, че любовта действа стимулиращо на нашето момче и когато до него има жена, към която изпитва специални чувства, винаги е във възход и постига успехи. Може-би ако върне формата си и започне да печели, това ще е признак и за ново сърдечно завоевание. Все се надявам да забележи колко хубави са българките.