17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой беше споменал, че любовта действа стимулиращо на нашето момче и когато до него има жена, към която изпитва специални чувства, винаги е във възход и постига успехи. Може-би ако върне формата си и започне да печели, това ще е признак и за ново сърдечно завоевание. Все се надявам да забележи колко хубави са българките.

Бря...бряяя...Закахърих се за канья бре...къдя зачезна? Ни у "Корнера", ни у "Лайфа" от седмица го няма... А той розички берял...

По-празнословна и нищонеказваща стания отдавна не бях чел... Браво на автора. Това изобщо не е лесна работа:)))

Абе да се “омъжи” и да миряса вече !!! Хахаххаха.

България и имам носталгия, когато съм далече от там. Оставих едно разбито сърце, но вярвам, че беше за негово добро. Винаги ми натрапваше за тази и онази и аз го оставих, за да си вземе друга щом виждаше толкова други добродетели в други. Той си намери, но никога не спря да ме търси или чака. А аз си взех мъж чужденец и това беше вай добрия избор, който съм правила. Никога той не ме разочарова. Чувствам се толкова специална за него. От чужденците мъже знам, че източно европейките са много предпочитани за съпруги. Аз лично го потвърждавам.

За себе си ли е взел букета? Чв нещо няма снимка на дамата ..

Уважавам го Григор за труда и успехите му! Но някак си има едно такова селско излъчване дето не може да го изтрие от лицето си с която и дама да се среща

Прекрасен !

Сега ще лъска.

Джокович с пореден успех..

Даааааа момчето си харесва мъже!

Така си е, каква мама какви 5 лева.... но да си признава и край, стига с тези мъки да се крие

От тази новина затъпях още повече.

Злобата ще ви погуби! Гришо е готин, а пишещите срещу него вероятно никога няма да се реализират. Остава им само възможността да злобеят и мразят. Нещастници!

"как българинът "обяздва" красивата французойка, застанала на "четири крака", докато той я "възсяда", дърпайки косата ѝ отзад." Авторът на статията си е объркал професията. Да почва да пише еротични романи.

Мимееее, Мимееее...... ти си нереализирана и сънуваш парите на такива като Дришо, но никой такъв няма да те погледне за жалост!

В тази "статия" ))))

А ти си най-обикновен педер.ст. Пъпчив педер.ст.

сте видели снимката, щяхте да знаете, че е точно такава. Разбира се, в шеговит тон, но авторът я е описал вярно.

има ли накъде повече да сте тъп