Откакто през месец август миналата година Григор Димитров и Никол Шерцингер сложиха край на връзката си, почитателите на тенисиста не спират да се питат коя ще бъде следващата дама, която ще открадне сърцето му. Когато певицата и спортиста се разделиха, тръгна мълвата, че той има нова любима в лицето на колежката си Ализа Лим. Тогава феновете му се зарадваха, което се оказа прибързано, понеже, макар и да бяха засичани заедно доста често, и двамата отрекоха слуховете, че между тях има нещо повече от приятелство.

Вижте кадъра >>

По-късно обаче в интернет пространството се появиха снимки как българинът "обяздва" красивата французойка, застанала на "четири крака", докато той я "възсяда", дърпайки косата ѝ отзад. Кадрите определено разбуниха духовете и поставиха под съмнение отношенията им, поне за времето, в което са заснети - през 2018 г., когато той все още бе с изпълнителката от женската група "Pussycat Dolls".

Димитров реши да надигне завесата около личния си живот през изминалия ноември, когато бе гост в предаването на Антон Хекимян и призна, че всъщност няма половинка и не е мислил за любов, но разкри, че все пак някой ден иска да бъде баща - начинание, което определи за трудно, понеже дори самият той не знае къде точно иска да живее за постоянно.

Вчера първата ракета на България пусна като история в своята официална Инстаграм страница снимка, с която провокира феновете си и ги накара да помислят, че все пак в живота му има нова любов.

На кадъра той стои в на шофьорското място в автомобила си и се усмихва към обектива, а на съседната седалка до него стои голяма кутия във формата на сърце, която е пълна с рози и е опакована в прозрачен целофан.

"Нещо специално за моята дама", гласи мистериозното послание към кадъра, повдигнало редица въпроси.

Всъщност, по голяма вероятност прекрасният му жест е за единствената жена, която никога няма да напусне сърцето му - неговата майка Мария. А поводът за цветята сигурно е вчерашния ѝ рожден ден. Възможно е този път Димитров да е бил възпрепятстван да се прибере в родния си град за личния ѝ празник, както стори миналата година, но като образцов син да е подготвил тази изненада.

След като отпадна от турнира Australia Open, той се прибра обратно в Монте Карло, където живее, но вече е заявил участието си в следващата надпревара в Ротердам, която започва на десето число през февруари.